Η Σοφία Κοκοσαλάκη σχεδιάζει κοσμήματα για καλό σκοπό

Το International Foundation for Greece της Ασπασίας Λεβέντη σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ παρουσιάζει στο κοινό μια πρωτότυπη συλλογή ασημένιων χειροποίητων βραχιολιών σχεδιασμένα από τη Σοφία Κοκοσαλάκη με στόχο την επίτευξη ενός πολύ σημαντικού από τους στόχους του Ιδρύματος: τη συγκέντρωση χρημάτων για αγορά ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη.

Η διεθνούς φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΙFG, ανταποκρίθηκε θερμά στην πρόσκληση του Ιδρύματος κι αποφάσισε να σχεδιάσει τέσσερα πρωτότυπα βραχιόλια, δύο εξ ολοκλήρου ασημένια, ένα από δέρμα και ασήμι, κι ένα από ασήμι και καουτσούκ προκειμένου να προσφέρει κι εκείνη τη βοήθειά της προς το σκοπό αυτό.

Το International Foundation for Greece με τη σύμπραξη των ΕΛΤΑ έκαναν την ιδέα της πραγματικότητα και σε λίγες μέρες τα βραχιόλια της διάσημης ελληνίδας σχεδιάστριας θα βρίσκονται σε ξεχωριστές προθήκες σε κεντρικά σημεία πώλησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως π.χ. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, όσο και σε νησιά μας όπως π.χ. Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Ρόδος κ.α., καθώς και στο διαδίκτυο, στο eshop των ΕΛΤΑ eshop.philotelismos.gr. σε προσιτές τιμές.

Η μοναδική αυτή συνεργασία ανήκει στο πλαίσιο μιας σειράς δράσεων που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικούς μήνες το IFG και συνεχίζει δυναμικά ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της αγοράς στόλου ασθενοφόρων για το δημόσιο όφελος.

Το International Foundation for Greece www.if-gr.org, ιδρύθηκε στο Λονδίνο από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη, με στόχο τη δημιουργία ενός διεθνούς δικτύου στήριξης των ομάδων του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας.

Read More

And More