Η&Μ: H παρουσίαση της συλλογής στο Paris Fashion Week! Video

H αλυσίδα ρούχων και αξεσουάρ Η&Μ πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά παρουσιάζοντας την collection για τον ερχόμενο χειμώνα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Ο χώρος πολύ ζεστός και το παρών έδωσαν όλοι όσοι βρίσκονται στο Παρίσι αυτές τις ημέρες με αφορμή τα μεγάλα shows για την μόδα pret -a-porter,

Ρούχα εντυπωσιακά χωρίς υπερβολές που δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα τις συλλογές των μεγάλων οίκων – ούτε σε σχέδια αλλά ούτε και ποιοτικά. Η συλλογή της Η&Μ για το φθινόπωρο του 2013 παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Ροντέν.

Η φθινοπωρινή συλλογή δημιουργήθηκε από την ομάδα σχεδιασμού της Η&Μ και αποτελεί μια παιχνιδιάρικη μίξη διαφορετικών στυλ που συνδυάζουν τις θεατρικές γραμμές με πιο διακοσμημένα κομμάτια. Μαζί με τις κοντές ουρές και ένα αρρενωπό παλτό βλέπουμε και άλλα ευκολοφόρετα πανωφόρια, όπως το μποέμ σακάκι, το σταυρωτό δερμάτινο μπουφάν ή ένα επίσημο σακάκι με φαρδύ κόψιμο. Η φινέτσα και η αίσθηση του παλιού μεγαλείου εντοπίζεται σε κομμάτια όπως το φόρεμα με τις πούλιες και την ανοιχτή πλάτη ή το διακοσμημένο κομμάτι με τα κρόσσια που φοριέται στους ώμους, ενώ τα πλεκτά παίζουν βασικό ρόλο, ειδικά ένα πουλόβερ με κοτσίδες σε περίπλοκο σχέδιο.

Η συλλογή θα διατίθεται σε περίπου 200 καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και online, από τις 5 Σεπτεμβρίου 2013.

Read More

And More