Soho Soho: The “it” place to shop! Για κορίτσια που δεν διαπραγματεύονται το στιλ τους

Πόσο ευτυχισμένη θα ήσουν εάν μπορούσες να βρεις όλες τις τάσεις συγκεντρωμένες σε ένα χώρο; Με μια βόλτα στα μαγαζία ανακαλύψαμε όλα όσα απαιτούν οι τάσεις του καλοκαιριού σε ένα κατάστημα! Η συλλογή του Soho Soho στην Κηφισιά περιλαμβάνει όλα εκείνα που θα χρειαστείς στις διακοπές όπως καφτάνια, μαγιό, τουνίκ και σορτσάκια αλλά και για την πόλη όπως φορέματα, σανδάλια και φόρμες για το γυμναστήριο!

Το κομμάτι που θα σε ενθουσιάσει βέβαια είναι η συλλογή από φορέματα! Θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις για επίσημα events ή ακόμα και για γάμο. Μονόχρωμα ή φλοράλ, μίντι ή μίνι, όλα είναι συγκεντρωμένα σε ένα χώρο. Ακόμα όμως και αν δεν προλάβεις να ολοκληρώσεις τα ψώνια σου πριν τις διακοπές, μην αγχώνεσαι γιατί το Soho Soho σε περιμένει και στη Μύκονο.

Bee a Queen

O συνδυασμός κίτρινου μαύρου δημιουργεί μια δυναμική χρωματική εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα. Για τις δροσερές νύχτες ολοκλήρωσε το look με μια ζακέτα διακοσμημένη με λεπτομέρειες από το χρώμα του φορέματος!
Πλεκτό Ζακετάκι Milly
Φόρεμα Milly

Orange Energy

To πορτοκαλί είναι ένα από τα πιο δυνατά χρώματα των φετινών τάσεων! Επένδυσε σε μια τουνίκ με πορτοκαλί print και συνδύασέ την με λευκό σορτσάκι! Ολοκλήρωσε με ψάθινες πλατφόρμες και θα είσαι η πιο σέξι της παρέας.
Τουνίκ Milly
Σορτσάκι Milly

Θηλυκή παραλλαγή

Όταν η θηλυκότητα συναντά την κομψότητα…. Ο καλύτερος τρόπος για να φορέσεις ένα σορτσάκι με έντονο print είναι να το συνδυάσεις με μονόχρωμο τοπ σε μια από τις αποχρώσεις του σορτς.
Τοπ t-shirt
Σορτσάκι Trina Turk

Στο Νησί

Φέτος το καλοκαίρι επένδυσε οπωσδήποτε σε ένα μάξι, αέρινο φόρεμα με έντονα χρώματα που θα φορέσεις στις διακοπές αλλά και στο club! Μπορείς να το συνδυάσεις με πλατφόρμες και clutch στους τόνους του print!
Φόρεμα Εmamo

It’s a short story

Το πλεόν διαχρονικό σέξι κομμάτι του καλοκαιριού είναι το τζιν σορτσάκι. Μπορείς να το συνδυάσεις σχεδόν με κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου και φυσικά να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ από την παραλία μέχρι το club!
Tοπ The People of the Labyrinths
Σορτσάκι Current Elliott

Stripes Strike

Ένας διαχρονικός συνδυασμός, ένα σύνολο που δεν είναι ποτέ εκτός μόδας και δεν είναι ποτέ εκτός …ώρας. Η μαρινιέρα και το τζιν είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι. Φόρεσε το με σανδάλια και αξεσουάρ σε έντονες καλοκαιρινές αποχρώσεις ή με τα τακούνια σου φυσικά.
Tοπ PJK
Παντελόνι Current Elliott

Animal Insticts

Η γκαρνταρόμπα του καλοκαιριού δεν μπορεί να μην περιλαμβάνει φλατ σανδάλια! Προτίμησε ένα ζευγάρι με εντυπωσιακό σχέδιο για να δώσεις χαρακτήρα και glam ακόμα και στο πιο λιτό look.
Σανδάλια KJacques

Gym Tonic

To γυμναστήριο δεν είναι δικαιολογία για να χάνεις το στιλ σου! Επένδυσε σε τοπ με funky σχέδια και φυσικά μια ζακέτα για όταν φεύγεις από το χώρο του γυμναστηρίου. Γιατί τα very stylish girls δεν κάνουν εκπτώσεις στην αισθητική τους για κανέναν λόγο.
Κιτρίνο φούτερ Jet
T-shirt Blondes

Jump for Joy

Το πιο σημαντικό στοιχείο ενός παντελονιού φόρμας είναι η σωστή εφαρμογή! Δώσε έμφαση επιλέγοντας έντονα χρώματα… γιατί όπως ξέρεις πολύ καλά τα αθλητικά παντελόνια δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο πια, αλλά και για ένα χαλαρό περίπατο στην πόλη ή για το πολύ αγαπημένο σου shopping!
Παντελόνια φόρμας Jet

Chill Out

Μερικές φορές το στιλ έχει απόλυτη σχέση με τη χαλαρότητα, τη χρησιμότητα, τη λειτουργικότητα. Όταν αυτά τα δύ καταφέρνουν και συνδυάζονται τότε έχεις το ιδανικό.
Στο Soho Soho θα βρεις κομμάτια που θα σε κάνουν να νιώθεις πάνω από όλα άνετη αλλά και σέξι!
Τοπ Splendid
Παντελόνι Daftbird Tracking

Retropolis

Φέτος η μόδα επιστρέφει στη δεκαετία του ’70. Στην κομψότητα και στις γραμμές μιας δεκαετίας που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στην ιστορία του στιλ. Τι ωραιότερο λοιπόν από το Little White Dress για να αναδείξει την καλοκαιρινή σου διάθεση.
Φόρεμα Lolita Jaca

Summer Classics

Για άψογο look γραφείου φόρεσε τουίντ σακάκι με έντονο χρώμα και συνδύασέ το με λευκό παντελόνι! Από κάτω μπορείς να φορέσεις ένα απλό τοπ και να προσθέσεις καλοκαιρινή διάθεση με ένα κολιέ από πράσινες πέτρες.
Σακάκι Milly
Παντελόνι Trina Turk

Yellow Mellow

Οι τουνίκ με έθνικ λεπτομέρειες είναι ένας πολύ δροσερός τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις βραδινές σου εξόδους! Θα τις συνδυάσεις με δροσερά αξεσουάρ όπως πλατφόρμες με λεπτομέρειες από σχοινί και βραχιόλια σε έντονα χρώματα.
Tουνίκ Milly

Sun Games

Κάνε τη διαφορά στην παραλία συνδυάζοντας το μπικίνι σου με ένα μάξι φόρεμα από το ίδιο print. Δημιούργησε όμως χρωματικές αντιθέσεις με το καπέλο ή με κάποιο από τα υπόλοιπα αξεσουάρ.
Σύνολο Emamo

Flower… Power!

To καλοκαίρι σε προκαλεί να παίξεις με τα prints και τα έντονα χρώματα! Δώσε έμφαση σε τόνους όπως το κίτρινο που τονίζουν το μαύρισμά σου και φέτος κατέχει μια θέση στο βάθρο των τάσεων. Η πιο κομψή εκδοχή του floral…
Σύνολο Milly Cabana

Του Αιγαίου τα Blue

Οι αποχρώσεις του μπλε είναι ο πιο κολακευτικός τρόπος για να φορέσεις τις τάσεις του καλοκαιριού! Συνδύασε το φόρεμα σου με αξεσουάρ σε έντονα χρώματα όπως κίτρινο ή φούξια για να πετύχεις ένα παιχνιδιάρικο color block.
Φόρεμα Halston
Φόρεμα Halston

Electrify your summer

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη από στιλ… Φέτος το καλοκαίρι παίζουμε με τα έντονα χρώματα ακόμα και στις πιο βραδινές εμφανίσεις! Τόλμησε να φορέσεις ένα μίντι φόρεμα σε έντονη απόχρωση και να παίξεις με αξεσουάρ όπως βραχιόλια και παπούτσια σε αντίθετες αποχρώσεις.
Φόρεμα Halston
Φόρεμα Milly

Info: Παπαδιαμάντη 6, Κηφισιά, τηλ.: 210 6234707
Κύπρου 70, Γλυφάδα, τηλ.:210 8943498
Ματογιάννη 46, Μύκονος, τηλ.: 22890 26760

Ετικέτες

Read More

And More