ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.
Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Καλημέρα! Ράβω ένα κόκκινο φόρεμα στενό μακρυμάνικο λίγο ανοιχτό μπρος και πίσω. Τι χρώμα γόβες και τσαντάκι να πάρω? Πανωφόρι θα φορέσω (ο γάμος είναι 29/10), αν ναι τι χρώμα και τι? Καλσόν? Αξεσουάρ? (εγώ σκέφτηκα μόνο χρυσά μακριά σκουλαρίκια). Τα νύχια μου τι χρώμα? Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη με το κόκκινο φόρεμα πάνε τέλεια οι nude γόβες, πιο πολύ από μαύρες αν και δεν είναι λάθος και αυτές, ενώ σε πανοφώρι ρίξε στους ώμους ενα ωραίο μαύρο σακάκι σαν τα it girls και ολοκλήρωσε το look με ένα μικρό clutch bag σε μαύρο χρώμα. Τα σκουλαρίκια που θες να συνδυαάσεις ειναι super, καλή επιτυχία!

Ερώτηση
Γειά σας και ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια που μας προσφέρετε. Είμαι 25 χρονών,1.78 και 64 κιλά. Πέρυσι μετά από σχετική ερώτηση που σας είχα κάνει μου είχατε προτείνει να αγοράσω ένα παρκά και πραγματικά με βόλεψε πάρα πολύ!!!
Φέτος θα ήθελα να αγοράσω ένα καλό παλτό που να μπορώ να το φοράω καθημερινά αλλά να είναι κατάλληλο και σε πιο καλές περιστάσεις ή στην εκκλησία με κάποιο φόρεμα ή φούστα. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω ποιο είναι το σωστό μήκος για ένα παλτό (μέχρι την μέση, κάτω από το γόνατο,ημίπαλτο???) αλλά επίσης δεν θα το ήθελα να είναι βαρύ ή “μεγαλίστικο” γιατί το στιλ μου γενικά είναι πιο απλό. Τι θα μου προτείνατε?

Απάντηση
Φίλη μας χαιρόμαστε που σε βοηθήσαμε με το parka! Τώρα για το παλτό που θες σίγουρα θα πρέπει να είναι ενα ωραίο μαύρο ιδανικά με ζώνη στην μέση και όχι πολυ κοντό περίπου στο ύψος της γάμπας και το φοράς με όλα σου τα look από τζιν μέχρι coktail dress. Ρίξε μια ματιά στην αγορά και αν χρειάζεσαι περαιτέρω βοήθεια τα ξαναλέμε!

Ερώτηση
Γεια σας. Είμαι 36 ετών, κοκκινομάλλα, 1.65 ύψος, βάρος 73 κιλά και σωματότυπο αχλάδι που σημαίνει ότι το περισσότερο βάρος το έχω στην περιφέρεια. Το πρόβλημά μου είναι ότι στις 30 Οκτωβρίου παντρεύεται ο αδερφός μου και όπως καταλαβαίνετε χρειάζομαι τις συμβουλές σας γιατί είναι πάνω που αλλάζει ο καιρός και δεν ξέρω τι να φορέσω. (Παπούτσια, μαλλιά, χτένισμα;)
Από πάνω τι θα ήταν καλό να βάλω λόγω του ότι θα κάνει ψύχρα;
Περιμένω με αγωνία. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Φίλη μας μπορείς να φορέσεις μία ωραία παντελόνα σε σκούρα απόχρωση και να τραβήξεις το βλέμμα στο επάνω μέρος με ανοιχτόχρωμο τοπ και λαμπερό κόσμημα. Θα συνδυάσεις ψηλοτάκουνα παπούτσια -γόβες ή peep toes για έξτρα ύψος και για πανοφώρι μπορείς να βάλεις ενα ωραίο blazer ή ένα tweed coat. Λόγω του χρώματος των μαλλιών σου απόφυγε έντονες αποχρώσεις και κινήσου σε ασπόμαυρο, κυπαρισσί ή μπεζ.

Eρώτηση
Γεια σας. Είμαι 16 χρόνων 1,77 και 99 κιλά εξαιτίας μιας ασθένειας. Θα ήθελα να μου πείτε τι τύπος ρούχου θα μου πήγαινε και σε σκούρα χρώματα ή πιο ανοιχτά?

Απάντηση

Φίλη μας ευχόμαστε να ειναι μία περαστική περίοδος και πολύ γρήγορα να επανέλθεις στα κιλά σου. Διάλεξε ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις άνετα σε χαλαρές γραμμές και όχι στενά, οπωσδήποτε τα σκούρα χρώματα κολακεύουν -το μαύρο, το μπλε, το γκρι, το σκούρο κόκκινο και το σκούρο πράσινο είναι ωραίες επιλογές. Ενα ωραίο σκούρο κλασικό τζιν παντελόνι θα σε βολέψει πολύ ενώ τοπ ή ζεκέτες με κάθετες ρίγες ψηλώνουν και δείχουν πιο λεπτή την σιλουέτα. Γενικά μην αγχώνεσαι όλοι περνάμε φάσεις με παραπάνω κιλα αυτά διορθώνονται. Να γίνεις σύντομα καλα!

Ερώτηση
Γεια σας, έχω έναν γάμο και θέλω να φορέσω μία μπλε ηλεκτρίκ φόρμα φαρδιά στο κάτω μέρος.Τι χρώμα γόβες μπορώ να φορέσω, έχω nude και κίτρινες αλλά δεν ξέρω ποιές ταιριάζουν καλύτερα. Επίσης τι χρώμα τσαντάκι? Θα έχω και λευκό σακάκι.

Απάντηση
Φίλη μας φόρεσε τις nude γόβες καλύτερα και κράτησε ένα off white clutch αφου θα έχεις και το σακάκι σου λευκό. Η συμβουλή μας είναι να μην το φορέσεις αλλα να το ρίξεις στους ώμους όπως τα it girls.

And More