Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016: Styling tips για να δείχνεις πιο ψηλή!

Εάν έχεις 1.63μ. ύψος (όπως εγώ) ή και λιγότερο, έχεις πιθανόν ανακαλύψει κάποια σοβαρά πλεονεκτήματα στη ζωή, όπως για παράδειγμα το να μπορείς να καθίσεις άνετα σε ένα αυτοκίνητο γεμάτο από ανθρώπους ή να έχεις μια καταπληκτική γκάμα επιλογών σε παπούτσια κατά την περίοδο των εκπτώσεων. Ωστόσο, ένα μικρό πλαίσιο παρουσιάζει μια καθημερινή πρόκληση, όταν προσπαθείς να σετάρεις σύνολα που δεν ξεπερνούν το μικρό ανάστημά σου.

Επειδή όμως τίποτα δεν πρέπει να στέκεται εμπόδιο στο στιλ μας εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε κάνουμε μια έρευνα πάνω σε αυτό.

Και πραγματικά βρήκαμε κάποια έξυπνα fashion tips και tricks για petite κορίτσια που υπόσχονται πως χαρίζουν επιπλέον πόντους, τα συγκεντρώσαμε και σου τα παρουσιάζουμε. Αν ανήκεις λοιπόν κι εσύ σε αυτή την κατηγορία δώσε προσοχή γιατί θα τα λατρέψεις!

EΠΕΛΕΞΕ ΛΑΙΜΟΚΟΨΗ ΣΕ ΣΧΗΜΑ V

Oι μπλούζες με βαθιά λαιμόκοψη σε σχήμα V δίνουν την ψευδαίσθηση ενός ψηλότερου κορμού. Φόρεσέ τις με ένα μακρύ κολιέ για να εντείνεις την ψευδαίσθηση.

ΓΙΝΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΨΗΛΟΜΕΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΟΥ

Είτε επιλέγεις τζιν, φούστες ή παντελόνια, τα ψηλόμεσα ρούχα σε συνδυασμό με ένα λεπτό, εφαρμοστό top ενισχύουν την ψευδαίσθηση του ύψους και τονίζουν τη μέση σου, δίνοντάς σου μια εκλεπτυσμένη σιλουέτα.

ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΑ ΜΙΝΙ

Οι petite οι γυναίκες μπορούν να φορούν κοντές φούστες και φορέματα χωρίς να δείχνουν προκλητικές, κάτι που πολλές ψηλότερες γυναίκες αγωνίζονται να πετύχουν. Επωφελήσου από το γεγονός ότι εσύ μπορείς να τα φοράς άνετα και κάνε τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά επιλέγοντάς τα.
Tip: Oι wrap επιλογές όπως και εκείνες με σκισίματα λειτουργούν πολύ καλά οπτικά, επιμηκύνοντας το σώμα.

ΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΣΟΥ

Ένα πολύ μακρύ τζιν δεν είναι μια κολακευτική επιλογή. Αντί να το αφήσεις να σέρνεται λοιπόν στο έδαφος κόντυνέ το για να αποκαλύψεις τους αστραγάλους σου ή διάλεξε μια cropped εκδοχή του.


KANE MONOXΡΩMATIKA LOOKS


Χρησιμοποιώντας το ίδιο χρώμα για να ενισχύσεις την ψευδαίσθηση του ύψους είναι μια ιδιαίτερα αποτελεσματική στρατηγική, δεδομένου ότι βοηθά να δημιουργηθεί μια κάθετη γραμμή. Φορώντας head-to-toe μαύρο είναι η πιο απλή και αιώνια κομψή επιλογή, τα ζωηρά όμως χρώματα λειτουργούν επίσης καλά.

ΤΑ NUDE ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα τακούνια είναι απαραίτητα στην γκαρνταρόμπα ενός μικρόσωμου κοριτσιού -φρόντισε λοιπόν να προσθέσεις μια αξιόπιστη nude επιλογή, παρόμοια με το χρώμα του δέρματός σου. Δένουν διακριτικά με τα πόδια σου, έτσι ώστε να δείχνουν πιο λεπτά και με περισσότερο ύψος.


ΕΠΙΜΗΚΥΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ POINTY-TOE ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ


Δεν χρειάζεται να αποφεύγεις τα φλατ παπούτσια λόγω του ύψους σου. Επίλεξε μια παραλλαγή pointy-toe, η οποία εκτείνεται οπτικά στα πόδια σου και τα βοηθάει να δείχνουν πιο ψηλά σε σύγκριση με τα στρογγυλεμένα που μπορεί να τα κάνουν να δείχνουν κοντά και πιο γεμάτα.

Read More

And More