5 trends που πρέπει να φορέσεις τώρα!

Το shopping είναι τέλειο στην αρχή της κάθε σεζόν γιατί όλα είναι so fresh! Το θέμα είναι πόσο shopping μπορείς να ….afford. Oι τάσεις είναι αρκετές τα euro σου όχι πάντα! Εδώ λοιπόν θα σε βοηθήσω και θα σε καθοδηγήσω για να πάρεις (ακόμη και αυτό το σκ) κάτι που σίγουρα θα αναβαθμίσει το look σου. Εύκολα και οικονομικά αφού για όσα θα σου μιλήσω τα βρίσκεις σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες.

Λοιπόν τα πράγματα είναι απλά και είναι 5. Κάνε τις επιλογές σου και τις αγορές σου.

1. Ρομαντικό φόρεμα
Κάθε καλοκαιρινή σεζόν το romantic στοιχείο είναι στα πιο hot trends. Eσύ τώρα μπορείς να αγοράσεις ένα φόρεμα σε αυτό το ύφος (λευκό ή μπεζ) και να το φορέσει όλη μέρα με desert boots δίνοντας τέλειο new city style στα πρωινά σου!

2. Ροζ φούστα
Οk, το έχεις εμπεδώσει! Το ροζ είναι το χρώμα της σεζόν και αυτό που τώρα μπορείς να φορέσεις είναι μία ροζ μίνι φούστα. Χωρίς καλσόν, με λευκό shrit top ή ό,τι άλλο θες σε πιο casual chic top. Kάνε urban το look σου με sneakers ή πήγαινε για ποτό με spring booties.

3. Crop top
To έχεις ίσως. Αν όχι θα το πάρεις τώρα και θα το βάλεις με όλα σου τα spring coats ή και μόνο του με ψηλόμεσο bottom piece αν δεν κρυώνεις. Super hot να είναι και off shoulder.

4. Ριγέ σακάκι
Ρίγες παντού, πάνω, κάτω, πλάγια κ.λ.π. Εσύ θα δώσεις το ”παρών” σε αυτή την τάση – έπος με ένα σακάκι. Το συνδυάζεις με τα τζιν σου το πρωί και με shorts το βράδυ.

5. Το παντελόνι από το …gym
Ναι μοιάζει με το κάτω μέρος από τη φόρμα του γυμναστηρίου αλλά στην ουσία είναι παντελόνι με gym stripes στο πλάι. Κάνε την διαφορά και συνδύασε το με high heels και ένα basic top!

Read More

And More