Δεν θα πιστεύεις ποιο trend επανέρχεται!

Ποιος να σου έλεγε ότι θα αναγεννηθεί ο κορσές και μάλιστα με έναν εντελώς φορέσιμο τρόπο! Αρχικά φορέθηκε ως εσώρουχο στην βικτοριανή εποχή (για να μαθαίνουμε και κάτι), είχε μία αναλαμπή στα early 90’s, ειδικά την περίοδο που η Madonna φορούσε στην περιοδεία της Blonde Ambition custom made κομμάτια από τον Jean Paul Gaultier, και μετά δεν ξαναείδαμε τίποτα!

Είναι ένα κομμάτι που δύσκολα βάζεις στην καθημερινότητα σου (εκτός αν παίζεις σε κάποιο θεατρικό), όμως τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε γνωστές fashion celebriities να τον επιλέγουν και όχι σε red carpet looks! Η Kendall Jenner, η Hailey Baldwin, η Kim Kardasian και πολλές άλλες έκανες so stylish εμφανίσεις με αυτό το κομμάτι που αμέσως θα σου δείξω και που ξέρεις ίσως εμπνευστείς και εσύ για μία ala Μarie Antoinette εμφάνιση!

Η Emily συνδύασε ένα floral corset με καφέ straight pants και έκανε ακόμη πιο girly το look κρατώντας ένα basket bag.

H Bella έδωσε σε ένα black & white σύνολο άλλο αέρα φορώντας τον κορσέ της με λευκό πουκάμισο και Givenchy tuxedo trousers.

Η Kendall φόρεσε έναν loosely tied corset πάνω από λευκό χαλαρό summer dress και συνδύασε white boots!

H Kim έβαλε ένα cream corset πάνω από ένα baggy λευκό t-shirt, και επέλεξε σε πανωφόρι ένα all time classic denim jacket!

H Gigi είναι από τους μεγαλύτερους οπαδούς του κορσέ. Εδώ τον φοράει πάνω από ένα slogan tee. Very cool !

Οk, o τρόπος που η Hailey φοράει τον κορσέ δεν είναι και αυτό που λέμε so dressy αλλά είναι πολύ cool, τον συνδύασε με off shlouder top και …leather pants!

H Karlie Kloss επιμένει στο ”βικτοριανό” στυλ του κορσέ και τον φοράει με romantic shirt και δερμάτινο παντελόνι!

Read More

And More