Eres Swim: Η ολοκαίνουρια συλλογή με μαγιό για το φετινό Καλοκαίρι που θα λατρέψεις

H ολοκαίνουρια συλλογή του γαλλικού brand Εres υπόσχεται να σε κάνει να νιώσεις μοναδική και αυτό το Καλοκαίρι. Οι μοντέρνες σιλουέτες και τα διαχρονικά κομμάτια, δημιουργούν το ιδανικό μοτίβο για τη φετινή σεζόν και ικανοποιούν τα γούστα κάθε γυναίκας, όπως άλλωστε συνηθίζεται κάθε χρόνο.

Η Eres είναι διάσημη για τις λεπτές τομές και τον κομψό σχεδιασμό της χωρίς υπερβολικές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Η απλότητα είναι αυτή που τα κάνει τόσο ξεχωριστά και τόσο αναγνωρίσιμα. Από τα μπικίνι μέχρι τα σοφιστικέ one-pieces, η Eres Swim σου δίνει την ώθηση να ξεχωρίσεις και φέτος…

Τα μπικίνι ξεχωρίζουν για το μινιμαλισμό τους, ενώ αποκτούν διαφορετικό αέρα με τις ποικίλες αποχρώσεις τους ή prints. Η συλλογή περιλαμβάνει και high waist κομμάτια που προσφέρουν μια vintage chic αισθητική σε κάθε γυναίκα.

Τα one-piece κομμάτια χαρακτηρίζονται πότε από τις κομψές και πότε από τις αθλητικές γραμμές. Τονισμένες μέσες, βαθύ ντεκολτέ ή strapless γραμμή, είναι μερικά από τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν.

Η συλλογή περιλαμβάνει μερικά beachwear κομμάτια που υπόσχονται να ολοκληρώσουν το στιλ σου με επιτυχία. Ολόσωμες φόρμες, παρεό, τουνίκ, κιμονό και πετσέτες που αγκαλιάζουν το σώμα, εντάσσονται στα hot items για το φετινό καλοκαίρι.

Τέλος, σε αυτήν τη fresh collection μπορείς να βρεις τα ιδανικά αξεσουάρ για την παραλία ή το resort. Η Eres λανσάρει σανδάλια, καπέλα και τσάντες σε διάφορα μεγέθη, που έχουν σκοπό να ολοκληρώσουν κάθε σου look με στιλ.

ERES – ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

ERES ATHENS
Βουκουρεστίου 6, TK 105 64
Τηλ: (+30) 210 3211103

ERES – SHOP IN SHOP
Κολοκοτρώνη 6, Κηυισιά, ΤΚ 145 62
Τηλ: (+30) 210 8016458

Read More

And More