H Victoria Beckham σε μια συνεργασία έκπληξη!

Η Victoria Beckham είναι η νέα σχεδιάστρια που πρόκειται να συνεργαστεί με το brand λιανικής Target σε μια περιορισμένης έκδοσης συλλογή μόδας. «Η χρονική στιγμή “φαίνεται σωστή”, είπε η ίδια για την κίνησή της, προσθέτοντας ότι ήθελε, εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, να δημιουργήσει μια συλλογή για τους οπαδούς του brand της, οι οποίοι δεν μπορούν να αντέξουν oικονομικά το να αποκτήσουν κομμάτια της ομώνυμης ετικέτας της.
«Μπορώ να απευθυνθώ σε τόσες πολλές περισσότερες γυναίκες μέσω της συνεργασίας με την Target», είπε. «Και όχι μόνο λόγω των χαμηλότερων τιμών, αλλά και λόγω των τόσων σημείων πώλησης που έχει, στην Αμερική. Πρόκειται για γυναίκες που δεν ήμουν σε θέση να προσεγγίσω στο παρελθόν, και εγώ η ίδια πάντα υποστήριζα ότι θέλω να κάνω όλες τις γυναίκες να μοιάζουν με τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους. Αυτό δεν πρέπει να μπορούν να το κάνουν μόνο άνθρωποι που μπορούν να αντέξουν οικονομικά να δαπανούν ένα ορισμένο ποσό χρημάτων. “

Η συλλογή λανσάρεται τον Απρίλιο του επόμενου έτους στα καταστήματα σε εθνικό επίπεδο και online, και θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 30 Απριλίου – ή μέχρι να ξεπουλήσει. Για τις διεθνείς οπαδούς της Beckham η ίδια έχει επιλέξει βασικά κομμάτια από τη συλλογή να πουλήσει στη δική της στοσελίδα έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να έχει ένα κομμάτι από τη συλλογή.

Η Beckham ακολουθεί τα βήματα πολλών άλλων oίκων υψηλού προφίλ που έχουν εργαστεί με την Target συμπεριλαμβανομένων των Jean Paul Gaultier, Peter Pilotto, Rodarte, Stella McCartney, Joseph Altuzarra και Zac Posen.

Read More

And More