Η Eva Longoria θα παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Η Eva Longoria θα κάνει το ντεμπούτο της στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τον επόμενο μήνα, σύμφωνα με το WWD. Η ηθοποιός πρόκειται να παρουσιάσει την επώνυμη συλλογή της, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις θα είναι σε αρκετά προσιτή τιμή.

Αναμφίβολα η Longoria έχει πάρει πολλές στιλιστικές και σχεδιαστικές συμβουλές από την κολλητή της φίλη, Victoria Beckham, η οποία παρουσιάζει τη δική της συλλογή στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης τα τελευταία 10 χρόνια. Αυτή όμως δεν θα είναι η πρώτη fashion job που θα δούμε από την ηθοποιό. Πέρσι η ίδια συνεργάστηκε με το brand The Limited και δημιούργησε δύο συλλογές. Έπειτα, έφτιαξε τη δική της συλλογή με όνομα The Eva Longoria Collection και τώρα θα την παρουσιάσει και στο κοινό.

Η ίδια δήλωσε: “Οι άνθρωποι συνέχεια με ρωτούν γιατί μου πήρε τόσο πολύ καιρό ώστε να κάνω αυτό το επαγγελματικό βήμα, αφού πάντα το ήθελα. Μου είχαν γίνει διάφορες προτάσεις, όμως ήθελαν απλά να προσθέσω το όνομά μου. Εγώ από την άλλη ήθελα να συμμετάσχω και στη διαδικασία. Ήθελα να σχεδιάσω και να ασχοληθώ με αυτό. Έτσι, έκανα αυτό το βήμα μόνη μου”.

Φωτογραφίες: © Getty Images / Ideal Image

Read More

And More