Κhloe Kardashian: Μιλάει για την απόρριψη που δέχτηκε λόγω του βάρους της

Η Khloe Kardashian είναι έτοιμη για το ντεμπούτο της στη μόδα. Η 31χρονη reality star έδειχνε πανέμορφη σε μια νέα φωτογράφηση για το Harper Bazaar, ξιπόλυτη και με ελάχιστο μακιγιάζ.
Η Khloe μίλησε σχετικά με την απώλεια βάρους των 40 κιλών της με το περιοδικό, και παραδέχτηκε ότι παίρνει τώρα πολύ περισσότερη προσοχή. «Πιστεύω ακράδαντα ότι η βιομηχανία της μόδας, και οι άνθρωποι σε γενικές γραμμές, με προσέχουν περισσότερο τώρα που έχω χάσει βάρος», λέει.


«Ακόμα και σε φωτογραφίσεις, εγώ ποτέ δεν θα είχα επιλογές σε ρούχα. Πάντα πρόσεχαν περισσότερο την Kourtney και την Kim, αλλά ήμουν και πάρα πολύ δουλειά για τους στυλίστες ή δεν είχαν τίποτα στο μέγεθος μου. και δεν ήμουν καν τόσο υπέρβαρη ! “

«Άλλοι άνθρωποι είπαν,« δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί σου »- λόγω του μεγέθους μου», προσθέτει. “Αυτό πάντα πλήγωνε τα συναισθήματά μου.”

Φυσικά, το να χάσει τα κιλά δεν ήταν εύκολη δουλειά. Η Khloe λέει ότι ξεκίνησε αρχικά το γυμναστήριο ως έναν τρόπο για να ανταπεξέλθει στην τοξική προσωπική ζωή της με τον πρώην της, Lamar Odom.
“Εκείνη την εποχή, η οικογένειά μου δεν ήξερε τι περνούσα. Ήταν το μεγαλύτερο μυστικό που έχω κρατήσει. Απλά χρειαζόμουν ένα μέρος για να πηγαίνω», θυμάται. Κανείς δεν μου μιλούσε. Μου άρεσε η μοναξιά.”

Τώρα, δουλεύει με τον γυμναστή των celebrities Gunnar Peterson κάνοντας σκληρή προπόνηση πέντε έως έξι φορές την εβδομάδα για τα απίστευτα αποτελέσματα της.

Read More

And More