Ο Alexander Wang αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από τον Balenciaga

O Alexander Wang βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του. Εκτός από τις πολλές επιτυχίες στον οίκο μόδας του, έχει αποδείξει ότι είναι απίστευτα σοφός στον κόσμο της μόδας.

Γι ‘αυτό, όταν βρέθηκε με την Αlina Cho για μια συζήτηση την Πέμπτη το βράδυ στο Metropolitan Museum of Art, θέλαμε πολύ να ακούσουμε τι είχε να πει. Ειδικότερα, για πρώτη φορά, μίλησε σχετικά με το γιατί ο ίδιος αποχώρησε από τον Balenciaga από καλλιτεχνικός διευθυντής του το 2015 μετά από τρία χρόνια. Για τον ίδιο, έπαιρνε πολύ ενέργεια μακριά από το να οικοδομήσει τη δική του επιχείρηση.

“Ποτέ δεν απορρίπτω μια ευκαιρία. Ζω τη ζωή χωρίς τύψεις», είπε. “Ο πρώτος χρόνος ήταν υπέροχος. Ήταν μια πλήρη αλλαγή του τρόπου ζωής και του ρυθμού από ό, τι είχα συνηθίσει στην Νέα Υόρκη Ήταν πολύ ενδιαφέρων. Ο δεύτερος χρόνος ήταν τρελός γιατί το έκανα αυτό, μαζί με τη συνεργασία με την H & M και τη δική μου γραμμή. Από το τρίτο έτος, άρχισα να σκέφτομαι: «Πού πρέπει να είναι ο στόχος μου;» Το brand μου, είναι αυτό που είμαι – δεν πρόκειται να δώσω όλη αυτή την αγάπη και την προσπάθεια σε κάτι που δεν είναι το μωρό μου “.

Read More

And More