Πού θα βρεις το bandage dress που φοράει η Τατιάνα!

Αν ψάχνεις ένα ιδιαίτερο ρούχο για μια ξεχωριστή περίσταση που θα μπορείς να κρατήσεις και για καιρό στην γκαρνταρόμπα σου τότε σου έχουμε πολύ καλά νέα. Το βρήκαμε εμείς για σένα και είναι το bandage-dress που διάλεξε η Τατιάνα σήμερα για την εκπομπή της. Θα ξέρεις φυσικά ότι αυτός ο τύπος φορέματος είναι πολύ ακριβός και συνήθως κοστίζει περισσότερο από 600 ευρώ. Στο tshopping.gr όμως θα το βρεις σε πραγματικά εντυπωσιακή τιμή!

Σε ladylike σιλουέτα που το καθιστά κλασικό κομμάτι και από ελαστικό υλικό που το κάνει απίστευτα κολακευτικό για το σώμα είναι ένα κομμάτι-κλειδί για την ντουλάπα σου που δεν θα βγει ποτέ εκτός μόδας. Επιπλέον εκτός από το κόκκινο χρώμα που επέλεξε η Τατιάνα μπορείς να το βρεις σε μαύρο αλλά και σε μπεζ.

Αν θέλεις μια κομψή εμφάνιση, ταίριαξέ το με classy αξεσουάρ όπως ένα ζευγάρι minimal πέδιλα σε μεταλλική απόχρωση ή ένα ζευγάρι nude γόβες. Μετακινήσου προς τα κάτω για να δεις πως το φόρεσε η Τατιάνα αλλά και που ακριβώς θα το βρεις αν θέλεις να το κάνεις κι εσύ δικό σου!

Για να το αποκτήσεις σε κόκκινο χρώμα κάνε κλικ εδώ

Αν το προτιμάς σε μαύρο κάνε κλικ εδώ

Ενώ σε μπεζ εδώ

Read More

And More