Τα μαγιό της Στεφανίας Φραγκίστα που λατρεύουν οι celebrities!

Αν δεν έχεις δει τα μαγιό της, πρέπει. Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει, πρέπει. Κι αν δεν έχεις τουλάχιστον ένα δικό σου, επίσης πρέπει, να αποκτήσεις. Η Στεφανία Φραγκίστα είναι η σχεδιάστρια που υπογράφει τα ωραιότερα μαγιό με ελληνική υπογραφή και από προσωπική εμπειρία σου εγγυώμαι ότι δεν θα πάθουν απολύτως τίποτα για πολλά χρόνια.

Κομμάτια που ξεχωρίζουν για το στιλ, την ποιότητα και την εκλεπτυσμένη κομψότητα. Μαγιό που σε κάνουν να διαφέρεις. Μαγιό που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities, δημιουργίες που κανένας δεν θα αφήσει ασχολίαστες. Believe me, αν ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο για την παραλία, είσαι στο σωστό μέρος.

THE PARTY…
Σε ένα κάλεσμα με άκρως καλοκαιρινή διάθεση στο showroom της στο Μαρούσι, η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα παρουσίασε τις φετινές συλλογές των brands Stefania Frangista και Pink Sands που φέρουν την υπογραφή της, και τα οποία φιγουράρουν στην κορυφή των προτιμήσεων των απανταχού beach girls. Η απόλυτη fitting expert των μαγιό, τα οποία εμπιστεύονται μεταξύ άλλων οι κορυφαίες Ελληνίδες celebrities, απέσπασε για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για τα μοναδικά μαγιό της, τα οποία ράβονται εξ’ολοκλήρου σε ελληνικές οικογενειακές επιχειρήσεις, με τα καλύτερα ιταλικά υφάσματα της αγοράς, ταξιδεύοντας με υπερηφάνεια το “Made in Greece” διεθνώς.

Φετινή πηγή έμπνευσης για το label Stefania Frangista στάθηκε η Σαντορίνη, που χάρισε λίγη από την ομορφιά και τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα της στην ομώνυμη συλλογή “The Santorini Collection”, αποτυπώνοντας για άλλη μια φορά την αέναη αγάπη της σχεδιάστριας για την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά, με το φωτεινό λευκό των σπιτιών, το απέραντο μπλε του Αιγαίου, το μυστηριώδες μαύρο, το φλογερό κόκκινο και το σαγηνευτικό δαμασκηνί -σαν το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Οίας- να κυριαρχούν στη χρωματική παλέτα. Αντίθετα η Pink Sands, με το γνώριμο fun & girly χαρακτήρα της, αυτό το καλοκαίρι προκαλεί με τα sexy μπικίνι σε αναπάντεχους χρωματικούς συνδυασμούς και τα εξωτικά, floral ή tribal prints.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι του Τύπου, αλλά και επώνυμες φίλες της σχεδιάστριας, που έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους για τις κομψές εμφανίσεις τους στην παραλία, λαμβάνοντας ταυτόχρονα ξεχωριστά δώρα από τη HEI POA, το brand που προσφέρει μια ανάσα εξωτισμού και διαφυγής μέσα από λάδια, αντηλιακά και προϊόντα περιποίησης σώματος με λάδι ΜΟΝΟΪ, το φυσικό θησαυρό της Ταϊτής. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως φέτος η HEI POA συνεργάζεται με το e-shop του stefaniafrangista.com προσφέροντας ειδικά gifts with purchase, απογειώνοντας έτσι την εμπειρία shopping μαγιό με τις πιο εξωτικές μυρωδιές του καλοκαιριού!


Στεφανία Φραγκίστα, Σταματίνα Τσιμτσιλή


Ράνια Θρασκιά


Αντωνία Καλλιμούκου


Βασιλική Τσεκούρα, Νικολέττα Ράλλη


Κατερίνα Γκαγκάκη, Βασιλική Τσεκούρα


Πατρίτσια Περιστέρη-Μίλικ


Ισμήνη Νταφοπούλου


Σίσσυ Φειδά, Μυρτώ Κάζη, Θάνια Μπίθα


Μαρία Παπαθανασίου-Αρώνες, Άννα Πρέλεβιτς, Δήμητρα Λαζαράτου


Αντωνία Καλλιμούκου

Read More

And More