Τα πολυκαταστήματα attica σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή στηρίζουν το Σωματείο ΕΛΙΖΑ

Η Ιλεάνα Μακρή, διάσημη σχεδιάστρια κοσμημάτων, δημιουργεί για το Σωματείο ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, μια μοναδική σειρά κοσμημάτων, η οποία διατίθεται αποκλειστικά από τα πολυκαταστήματα attica από τις 15 Δεκεμβρίου.

Με στόχο τη στήριξη του Σωματείου, τα πολυκαταστήματα attica και η Ιλεάνα Μακρή ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βοηθήσουν στη γνωστοποίηση της σημαντικότητας του έργου του ΕΛΙΖΑ. Η διάσημη σχεδιάστρια δημιουργεί αφιλοκερδώς την αποκλειστική σειρά κοσμημάτων και τα πολυκαταστήματα attica αναλαμβάνουν την πώλησή τους, δωρίζοντας όλα τα κέρδη στο Σωματείο. Η σειρά αποτελείται από ένα κολιέ, δύο βραχιόλια και ένα κρεμαστό, το κόστος των οποίων κυμαίνεται μεταξύ 20€-45€.

Εμπνευσμένη από το έργο της γνωστής εικαστικού Μαρίνας Καρέλλα, Προέδρου του ΕΛΙΖΑ, όπου ένα κοριτσάκι, κρατά στο χέρι της ένα μικρό σπιτάκι για τα κακοποιημένα παιδιά, η σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή αποτύπωσε το εικαστικό σε μέταλλο και δημιούργησε τη μοναδική σειρά. Τα κοσμήματα έχουν κατασκευαστεί από μέταλλο σε χρυσό χρώμα και περιλαμβάνουν δύο διαφορετικά σχέδια αλυσίδων, πλαισιώνοντας το μικρό κοριτσάκι που αποτελεί και το παντατίφ της σειράς.

Στο πλαίσιο αυτό, η σχεδιάστρια Ιλεάνα Μακρή δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά πρότεινα στη φίλη εικαστικό και Προέδρο του ΕΛΙΖΑ, κα Καρέλλα, να δημιουργήσω μια σειρά κοσμημάτων ειδικά για το ΕΛΙΖΑ. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα αγκαλιάσει την πρωτοβουλία μας και θα αγαπήσει τα κοσμήματα, στηρίζοντας με τη σειρά του το Σωματείο ΕΛΙΖΑ, ιδιαίτερα στις μέρες μας που η ανάγκη υποστήριξης των παιδιών είναι εξαιρετικά σημαντική».

/

Η Εύη Κλαουδάτου, Διευθύντρια Marketing των πολυκαταστημάτων attica, επεσήμανε: «Τα παιδιά είναι το μέλλον, είναι επένδυση κι ελπίδα και γι’ αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία και με το δικό μας τρόπο ενισχύουμε το σημαντικό έργο του Σωματείου ΕΛΙΖΑ.»

Η Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΙΖΑ, Μαρίνα Καρέλλα, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή που η σχεδιάστρια κοσμημάτων και φίλη Ιλεάνα Μακρή δημιούργησε για εμάς αυτή την τόσο πρωτότυπη σειρά. Με μοναδικό μας στόχο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε έργο και να κάνουμε ότι μπορούμε για τα παιδιά που κακοποιούνται σε τόσο μικρή ηλικία, ελπίζουμε να αγαπηθεί το κόσμημα αυτό και να μας βοηθήσει στο τόσο σημαντικό έργο.»

Η σειρά διατίθεται αποκλειστικά από τα πολυκαταστήματα attica (Citylink, Golden Hall, Τσιμισκή & Mediterranean Cosmos) από τις 15 Δεκεμβρίου και για 2 μήνες.

Read More

And More