FASHION Q&A: Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling!

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας!! Με λένε Χλόη και παντρεύομαι το καλοκαίρι. Επειδή δεν μπορώ να περπατήσω με τακούνια, σκέφτομαι να φορέσω πλατφόρμες στο γάμο. Με ποιο τύπο νυφικού θα ταίριαζαν καλύτερα; Ευχαριστώ πολύ!!

Απάντηση
Χλόη, καλό θα ήταν να βρεις το νυφικό και το στιλ που θέλεις να έχει η εμφάνιση σου εκείνη την ημέρα και μετά θα καταλήξεις στο παπούτσι. Άλλωστε υπάρχουν παπούτσια για όλα τα στιλ ρούχων οπότε σου προτείνουμε να διαλέξεις το νυφικό σου και μετά να αποφασίσεις (αν θες μας στέλνεις και μια φωτό του και σε βοηθάμε) για το παπούτσι που θα το συνδυάσεις.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας. Αγόρασα πρόσφατα το ψηλόμεσο σορτσάκι της φωτογραφίας και δεν ξέρω με τι να το συνδυάσω! Επίσης αγόρασα κι ενα λεοπάρ μακρύ πουκάμισο σε αποχρώσεις του μπεζ-καφέ! Θα μπορούσα να το συνδυάσω με μια φούστα κλός;Τι άλλες επιλογές έχω;Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ιλιάννα

/

Απάντηση
Φίλη μας πολύ μας αρέσει το σορτσάκι σου. Θα μπορούσες να το φορέσεις με λευκό πουκάμισο, με ζιβάγκο, με μαρινιέρα ή απλό πουλοβεράκι το πρωί, από πάνω ένα ωραίο ημίπαλτο ή και κάπα αν δεν κρυώνεις πολύ και σε παπούτσι flat overknee boots, oxfords ή δετά booties.To leopard πουκάμισο σου μας αρέσει πιο πολύ με midi φούστα γιατι το κάνει πιο θηλυκό και sexy.

Ερώτηση
Καλημέρα, παρακαλώ θα ήθελα την βοήθειά σας.
Αγόρασα μια ολόσωμη κόκκινη φόρμα και θα ήθελα πρόταση για παπούτσι και μακιγιάζ. Τά μαλλιά μου είναι ξανθά. Θα είμαι κουμπάρα σε γάμο.
Σας ευχαριστώ.

Απάντηση

Φίλη μας με την φόρμα σου πάνε πολύ οι leopard pumps ή και booties για ένα αναπάντεχο αποτέλεσμα ( εκτός από το βασικό μαύρο) αλλά και γκρι γόβες για πιο chic εκδοχή. Τα μαλλιά σου θα είναι ωραία κάτω με χαλαρούς κυματισμούς αλλά και σε πιο δυναμική εκδοχή με ένα ωραίο pony tail. Το μακιγιάζ θέλει προσοχή με ένα έντονο κόκκινο ρούχο, προτίμησε ματ βάση ίσως με eye liner και έντονα μάτια αλλά nude χείλια .

Ερώτηση
Κορίτσια του tlife είστε καταπληκτικές! Εγώ θα ήθελα μια ενημέρωση γενικά για το γυναικείο στιλ. Είμαι 39 χρονών αλλά προβληματίζομαι αρκετά για τα ρούχα που επιλέγω. Θέλω να πω δεν είμαι σίγουρη αν μου ταιριάζουν ηλικιακά. Όσον αφορά το σώμα μου θεωρώ ότι διαθέτω τις σωστές αναλογίες. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιες οικονομικές αλυσίδες ρούχων που ταιριάζουν για μένα; Επίσης ψωνίζω συχνά ρούχα από το Βenetton της περιοχής μου. Με λίγα λόγια το ντύσιμο έχει να κάνει με την ηλικία,το σωματότυπο ή το γούστο της κάθε γυναίκας;Βοηθήστε με κορίτσια γιατί είμαι αρκετά προβληματισμένη πάνω σε αυτό το θέμα. Σας ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας το στιλ είναι προσωπική υπόθεση, κάποιοι ”το έχουν” κάποιοι δυσκολεύονται. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια τρικ για βρεις σιγά σιγά τι σου πηγαίνει. Σε πρώτη φάση μπορείς να δεις φωτογραφίες σου και να αποφασίσεις με ποιο στιλ τελικά νιωθεις πιο όμορφη π.χ. με casual, με πιο θηλυκό ή mix & match. Αφού καταλήξεις, βρες ένα fashion icon σε αυτό το στιλ να εμπνέεσαι από αυτό. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνεις μια εκκαθάριση της ντουλάπας σου να απομακρύνειςαυτά που δεν φοράς και να αρχίσεις να αγοράζεις αυτά που θα είναι στο στιλ που αποφάσισες να ακολουθήσεις.
Μπορείς επίσης να έρθεις εδω στο tlife και να κάνεις ένα makeover με ειδικούς να σε συμβουλέψουν για όλα- μαλλιά μακιγιάζ και βέβαια ρούχα και style, θα είναι μια πολύ καλή αρχή! Μπες στην σελίδα fashion του tlife και δήλωσε συμμετοχή στην στήλη του makeover!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τα παντελόνια joggers για ποιά σώματα ειναι απαγορεύτικα? Ευχαριστώ

Απάντηση
Φίλη μας γενικά η χαλαρή γραμμή των παντελονιών joggers ταιριάζει σε κοπέλες με casual style και δεν έχει να κάνει τόσο με το σωματότυπο όσο με το πόσο το υποστηρίζεις γιατι θέλει total look σε αυτό το ύφος. Σε γενικές γραμμές απόφυγε να το φορέσεις αν έχεις περιφέρεια γιατί την τονίζει.

Ερώτηση
Παρακαλώ θα ήθελα να μάθω που μπορώ να βρω αυτά τα σκουλαρίκια και πόσο κοστίζουν. Ευχαριστώ.
/

Απάντηση
Φίλη μας θα μπορούσες να βρεις κάτι τέτοιο στα Αttica στο corner Αrt Wear Dimitriadis και σε πολύ λογικές τιμές.

Ερώτηση
Γειά σας κορίτσια, αποφάσισα επιτέλους να ξεκολλήσω από τα παντελόνια κάθε ημέρα, πρωί-βράδυ και έψαχνα φορεματάκι εντατικά.Τελικά αγορασα ένα μονόχρωμο κρεμ μέχρι το γόνατο (το καλύπτει), σε χαλαρή γραμμη και στα πλαινά ειναι σαν balloοn. Θέλω να το φοράω στη δουλειά και θέλω να μου πείτε με τι χρώμα καλσόν μπορώ να το συνδυάσω ώστε να ταιριάζει τόσο με τα μαύρα, όσο και με τα ταμπά μου μποτάκια αστραγάλου. Είμαι 27 , 1,65 , με περιφέρεια.

Απάντηση
Με τα μαύρα σου μποτάκια θα το βάλεις κυρίως και με οπακ μαύρο καλσόν ενώ με τα ταμπά θέλει ή γυμνό πόδι ή ένα καλσόν στο χρώμα του ποδιού που να μην γυαλίζει καθόλου.

Read More

And More