“ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ;” Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου…

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τρόπο που να συμβαδίζουν με αυτές αλλά και να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα; Είναι σωστή η επιλογή που έχεις κάνει;

Ό,τι και αν είναι αυτό που μπορεί να σε προβληματίζει σε σχέση με τη μόδα και το styling, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr κι εμείς το συντομότερο δυνατό θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες για συνδυασμούς και tips!

Ερώτηση
Γεια σας, αρραβωνιάζομαι στα μέσα του Οκτώβρη και έχω διαλέξει να φορέσω ενα maxi φόρεμα σε κρεμ χρώμα…τι παπούτσια θα μου προτείνατε να βάλω;

Απάντηση
Φίλη μας γεια σου! Για ένα πολύ chic αποτέλεσμα θα σου προτείνουμε να συνδυάσεις το κρεμ φόρεμα σου είτε με ένα ζευγάρι πέδιλα σε μεταλλική ασημί απόχρωση και να ολοκληρώσεις το look σου με διακριτικά κοσμήματα από ή στην απόχρωση του λευκόχρυσου, είτε με ένα ζευγάρι δετές γόβες ή με straps σε επίσης εκρού απόχρωση και κοσμήματα από κίτρινο χρυσό. Δες παρακάτω και τις φωτό να πάρεις μια ιδέα.

///

Ερώτηση
Γεια σας! Έχω γάμο 4 Οκτωβρίου και θα φορέσω μαύρη φούστα δερμάτινη pencil και μαύρη μπλούζα με δαντελένιο τελείωμα.Το θέμα μου ειναι αν πρέπει να φορέσω γόβες και καλσόν ή πέδιλα. Φοριέται καλσόν τέτοια εποχή ή είναι υπερβολή; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση
Νατάσα γεια σου! Η ημερομηνία αυτή είναι σε πολύ μικρό διάστημα από τώρα οπότε και ο καιρός δεν θα διαφέρει και πολύ. Θα σου προτείνουμε λοιπόν σίγουρα να αποφύγεις το καλσόν και να επιλέξεις μια γόβα ή και πέδιλα σε άλλη απόχρωση εκτός του μαύρου. Ιδανικά προτίμησε μια nude ή μπεζ απόχρωση που είναι πολύ safe και chic επιλογή.

Ερώτηση
Καλησπέρα, αρχές Οκτωμβρίου είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο και θα ήθελα να ρωτήσω αν το παρακάτω φόρεμα είναι υπερβολικό ή αν όχι πως θα μπορούσα να το συνδυάσω; Σκεφτόμουν με nude γόβες και ένα χρυσό clutch απλά δεν ξέρω αν οι γόβες θα ταίριαζαν ή καλύτερα θα ήταν τα πέδιλα και παράλληλα τι ζακέτα θα μπορούσα να βάλω. Η συμβουλή σας θα ήταν πολύτιμη. Ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πολύ εντυπωσιακό αλλά και λίγο τολμηρό για την περίσταση επειδή έχει πολύ ανοιχτό ντεκολτέ, πλάτη και σκίσιμο στο πόδι. Το χρώμα μας αρέσει αλλά θα πρέπει να αποφασίσεις ποιό σημείο θες να δείξεις με το ρούχο και να βρεις κάτι ανάλογο. Αν παραμείνεις στο χρώμα αυτό τότε μαύρα πέδιλα ή nude είναι σωστή επιλογή.

Ερώτηση
Γεια σας! Είμαι η Ρένα, έχω ύψος 1.60 και είμαι 40 κιλά. Τον Νοέμβριο θα βαφτίσω το γιο μου, απογευματινή ώρα και θα ήθελα να σας ρωτήσω τι να φορέσω. Έχω επιλέξει το χρώμα να είναι σκούρο μπλε και το ρούχο θα είναι φόρεμα, αλλά δεν έχω επιλέξει αν θα είναι κοντό ή μακρύ. Εσείς τι λέτε;

Απάντηση
Φίλη μας το χρώμα είναι μια χαρά και η επιλογή του φορέματος επίσης. Τώρα θα σου προτείναμε να το προτιμήσεις σε midi γραμμή και όχι maxi μιας και η τελετή είναι απόγευμα. Ολοκλήρωσε το look σου με επίσης μπλε γόβες, χρυσά κοσμήματα για να το φωτίσεις και λαμπερό μακιγιάζ.

Suede navy-blue γόβες 69,00 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για τη στήλη και τις χρήσιμες συμβουλές σας! Πρόκειται να ορκιστώ σε ενάμιση μάνα και σκέφτομαι να φορέσω μια μαύρη μακριά φούστα με ενα τοπ λευκό! Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με το μακιγιάζ! Είμαι μελαχρινά και μ’ αρέσουν οι κόκκινες απόχρωσεις στα χείλη, απλά σκέφτομαι μην βγει too much γιατί θα είναι πρωί! Σας ευχαριστώ!

Απάντηση
Χρύσα, ο προβληματισμός σου για το μακιγιάζ είναι σωστός, για αυτό και θα σου προτείνουμε να αποφύγεις το κόκκινο κραγιόν για την περίσταση. Είναι σημαντικό να έχεις ωραίες φωτογραφίες από αυτή τη στιγμή σου για να τη θυμάσαι. Προτίμησε λοιπόν μιας και θα είναι πρωί, ένα φυσικό μακιγιάζ σε ήσυχες αποχρώσεις χωρίς σκούρες σκιές, eyeliner και έντονο κραγιόν που θα τονίσει απλά τη δική σου ομορφιά.

Eρώτηση
Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας!
Στα μέσα του Οκτώβρη θα παρευρεθώ σε ένα γάμο εδώ στην Αθήνα και χρειάζομαι τη βοήθειά σας!
Έχω μία μάξι μαύρη φούστα αέρινη κ ψηλόμεση, με τι μπορώ να τη βάλω απο πάνω ; (εκτός από crop top)
Και τι παπούτσια και τσάντα; Αχ πλιζ χελπ!!!
Ευχαριστώ!
Φιλιά!

Απάντηση
Γεια σου κι εσένα φίλη μας! Για να κάνεις πιο φθινοπωρινό το look με την αέρινη μαύρη φούστα σου θα σου προτείνουμε να τη συνδυάσεις με ένα μεταξωτό πουκάμισο ή ένα δαντελένιο τοπ ( φορεμένο από μέσα πάντα) σε μια απόχρωση που να μην θυμίζει καλοκαιρινή, όπως εκρού, μπλε, μπορντό ή κυπαρρισί. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι γόβες με straps και ένα box clutch. (Ρίξε μια ματιά και στα κομμάτια που σου προτείνουμε παρακάτω να πάρεις μια ιδέα). Aπό κοσμήματα ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια θα είναι ο,τι πρέπει.


Δαντελένιο τοπ 51 € – Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Γόβες 245 € – Για να τις αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Καλησπέρα θα γίνω νονά τέλη του Οκτώβρη. Θέλω να φορέσω ένα φόρεμα κοραλί, όλο δαντέλα μέχρι το γόνατο στράπλες και θα ήθελα να μου πείτε αν μπορώ να βάλω χρυσό πέδιλο ή δώστε μου κάποια ιδέα σε στιλ και χρώμα.

Απάντηση
Φίλη μας και βέβαια μπορείς να βάλεις χρυσό πέδιλο, αρκεί να είναι με λεπτά λουράκια και πολύ minimal στο σχέδιο του. Διαφορετικά και ένα ζευγάρι nude γόβες θα ήταν πολύ ωραίες και από κοσμήματα ένα χρυσό βραχιόλι και ένα μικρό box clucth θα ήταν ιδανικά.

Read More

And More