Fashion Editorial: Τα 5 πιο hot trends του χειμώνα και πως να τα φορέσεις!

Mε έντονο χαρακτήρα, άνετες αλλά κολακευτικές για τη σιλουέτα, οι τάσεις του φετινού χειμώνα είναι το όνειρο κάθε γυναίκας που αγαπάει τη μόδα. Ποιές είναι όμως αυτές οι τάσεις που αξίζει πραγματικά να υιοθετήσουμε και πόσο εύκολο είναι τις αναπαράγουμε;

Η fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα, αναλαμβάνει να σε κατατοπίσει και με βάση τα 5 πιο hot trends του χειμώνα δημιούργησε εντυπωσιακά σύνολα για να εμπνευστείς. Επιπλέον σου εξηγεί τι ακριβώς πρέπει να κάνεις για να τα ενσωματώσεις στο δικό σου στιλ όπως και τι πρέπει να προσέξεις για να μην πέσεις σε στιλιστικά ατοπήματα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά…

PUNK
Φέτος αγαπήσαμε ξανά τα καρό, το δέρμα, τις στάμπες της αγγλικής σημαίας και όλα αυτά γιατί το… Punk is back. Για πιο safe αποτέλεσμα μην φορέσεις total look αλλά επέλεξε κάποια στοιχεία όπως ένα καρό πουκάμισο ή ένα leather legging και μην ξεχάσεις τα αρβυλάκια ή τα booties που θα ολοκληρώσουν σωστά το σύνολο.

Styling tip: Είναι μια τάση που ταιριάζει καλύτερα σε νεαρές κοπέλες. Για πιο ώριμες εμφανίσεις μπορείς να βάλεις αξεσουάρ π.χ. ένα μεγάλο chain κολιέ ή μια τσάντα με τρουκς.


Jacket Cycle Shop&Trade

Πουκάμισο Pepe Jeans Shop&Trade
Τοπ H&M 9.95€
Κολάν Toi&Moi 29.90€
Σκούφος Accessorize 18.90€
Κολιέ Accessorize 14.90€
Φουλάρι Fullah Sugah 9.90€
Μποτάκια Nine West 139.00€

HITCHCOCK
Oι ξανθιές πρωταγωνίστριες του Hitchock φέτος ήταν έμπνευση για τους μεγαλύτερους οίκους και έτσι το glam ξαναμπήκε στις επιλογές μας. Παλτό, γούνες, midi φούστες, γάντια και κοσμήματα δίνουν το ύφος αυτής της θηλυκότατης τάσης. Μην φοβηθείς τους συνδυασμούς και έχε στο μυαλό σου τα χρώματα από τις ταινιές με πρωταγωνίστριες την Grace Kelly, την Τippi Hedren, την Κim Novak.

Styling tip: Προτίμησε πανοφώρια σε παστέλ αποχρώσεις ή με leopard prints και απόφυγε τα μαύρα, τα neon και metal colors.

Παλτό Penny Black Linea Imports
Πουκάμισο Lynne 44.90€
Φούστα Penny Black Linea Imports
Κολιέ Accessorize 15.90€
Γάντια Achilleas Accessories 11.92€
Γόβες Zara 65.95€

ANDROGYNE
Αγαπάμε να δανειζόμαστε ανδρικά κομμάτια στο ντύσιμό μας και κακά τα ψέματα μια γυναίκα φορώντας ένα κοστούμι δύσκολα είναι κακοντυμένη. Αυτήν τη χρονιά θα επενδύσεις σε cropped παντελόνια με pointy pumps και αέρινα τοπ που θα δώσουν την απαρραίτητη θυλυκότητα στο androgyne look σου.

Styling tip: Μην ξεχνάς να βάζεις πάντα στοιχεία από τη γυναικεία σου πλευρά σε ένα “ανδρικό” ντύσιμο -ψηλοτάκουνα, see through tops, colored clutches.

Σακάκι Toi&Moi 119.00€
Πουκάμισο Zara 25.95€
Παντελόνι Zara 19.95€
Τσάντα Nine West 29.00€
Πέδιλα Jessica Simpson Haralas

ΤARTAN
Τα καρό τα είδαμε φέτος σε όλες τους τις εκδοχές και άρεσαν σε όλες μας. Εσύ μπορείς να επιλέξεις φέτος ένα παλτό σε κόκκινη απόχρωση σε midi γραμμή για ladylike εμφάνιση συνδυασμένο με μια tote bag με έντονα χρώματα και χρωματιστές cross pumps.

Styling tip: Τα καρό δίνουν όγκο. Φόρεσε τα σε παντελόνι αν έχεις petite σιλουέτα ή σε πανοφώρι αν είσαι medium size αλλιώς προτίμησε να το υιοθετήσεις σε ζώνες, παπούτσια ή τσάντες.

Παλτό Zara 149.00€
Φόρεμα Zara 49.95€
Κολιέ Accessorize 18.90€
Τσάντα Accessorize 49.90€
Γόβες Sante 79.00€

CRAZY FUR
Η γούνα μας ζεσταίνει αλλά δίνει και στο ντύσιμό μας μια funky διάθεση ειδικά φέτος που είναι πολύχρωμη. Συνδυασέ την με skinny pants και θα είσαι τέλεια ντυμένη για day to night εμφανίσεις.

Styling tip: Το ιδανικό μήκος για τις γούνες είναι μέχρι λίγο πάνω από το γόνατο -έτσι αποκτά all day χαρακτήρα. Τα μπολερό και τα κοντά γουνάκια είναι πιο βραδινά.

Γούνα Diesel
Τοπ H&M 4.95€
Παντελόνι Diesel
Γόβες Zara 45.95€

Φωτογράφος: Γιάνης Βασταρδής – Χρήστος Κέδρας
Styling: Σοφία Σούζα
Hair stylist – make-up artist: Δήμητρα Χρούτα
Συνεργασία: Ιωάννα Κούρου
Μοντέλο: Dahlia D-models

Read More

And More