Πίσω στην κορυφή της σελίδας
31.08.2012 | 19:11

Χρουσαλά - Πατίτσας: Βρήκαν νταντά για το μωρό τους! Ζήτησαν να είναι πρόσχαρη και γαλανομάτα!

Χρουσαλά - Πατίτσας: Βρήκαν νταντά για το μωρό τους! Ζήτησαν να είναι πρόσχαρη και γαλανομάτα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε λίγο καιρό η Μαριέττα Χρουσαλά, θα κρατάει στην αγκαλιά της την κορούλα της. Εδώ και καιρό όλα ειναι έτοιμα και όπως όλα δείχνουν τακτοποιήθηκε κι ένα από τα πιο βασικά θέματα, η νταντά του μωρού.

Έξυπνη, έμπειρη, πρόσχαρη και... γαλανομάτα! Αυτά είναι τα προσόντα που ζήτησε η Μαριέττα Χρουσαλά από τον Παναγιώτη Άνταμς, ιδιοκτήτη γραφείου οικιακού προσωπικού των επωνύμων, να έχει η υποψήφια νταντά που θα αναλάβει το νεογέννητο της οικογένειας σε μερικές μόνον εβδομάδες το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Την έγκριση της γαλανομάτας νταντάς όπως είπε η Μαριέττα Χρουσαλά στον Παναγιώτη Άνταμς θα έπρεπε να την έχει και η πεθερά της, κυρία Μαριγώ Λαιμού, όπως κι έγινε. Μετά από σχολαστική αναζήτηση ο κος Άνταμς επέλεξε στην 35χρονη Ουκρανή Τατιάνα, η οποία είναι μία έμπειρη νταντά, καλού χαρακτήρος που παλαιότερα φρόντιζε το μικρό γιο της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Τατιάνα εκτός των άλλων προσόντων που έχει,αγαπάει πολύ την θάλασσα και την κολύμβηση, κάτι που επιπλέον ζήτησε η οικογένεια Πατίτσα προκειμένου να την παίρνουν μαζί στις καλοκαιρινές τους αποδράσεις, συνήθως στα νησιά. Ο μισθός της νταντάς, σύμφωνα πάντα με τον κο Άνταμς, θα είναι 900 ευρώ το μήνα και θα είναι εσωτερική. Θα μένει δηλαδή στην κατοικία της οικογένειας, σε ξεχωριστό χώρο ενώ πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα το επόμενο διάστημα και πριν τον τοκετό για να υπάρχει χρόνος να γνωρισθεί και με την οικογένεια.

Άκουσε ένα απόσπασμα  από όσα είπε  ο Παναγιώτης Άνταμς στο TLIFEΒαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 7:35

Top 10