Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.10.2014 | 20:22
Άρτεμις Θύμιου Tweet me @artemis_thimiou

Διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους στην πρεμιέρα του “Τομ Σόγιερ”! Φωτογραφίες

Διάσημες μαμάδες με τα παιδιά τους στην πρεμιέρα του “Τομ Σόγιερ”! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Οι περιπέτειες του Τομ Σόγιερ και της παρέας του ανεβαίνουν στο “Θέατρον” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Στην πρεμιέρα της παράστασης βρέθηκαν πολλές διάσημες κυρίες της showbiz με τα παιδιά τους ή τα ανίψια τους. Το έργο αλλά και τους πρωταγωνιστές του που είναι οι Δημήτρης Κουρούμπαλης, Πέτρος Λαγούτης, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος και Σταύρος Καλλιγάς χειροκρότησαν με το ίδιο πάθος και οι μικροί και οι μεγάλοι θεατές! Εκεί, ήταν και το TLIFE για να σου μεταφέρει πλούσιο φωτογραφικό υλικό.Συνεχίζοντας το αφιέρωμά μας σε έργα της παιδικής κλασικής λογοτεχνίας με ήρωες παιδιά, ο Πήτερ Παν δίνει την σκυτάλη στον συναρπαστικό Τομ Σόγιερ.

Έναν ήρωα γοητευτικό και αντιπροσωπευτικό της παιδικής ανεμελιάς και σκανδαλιάς αλλά επίσης της παιδικής αθωότητας και ακεραιότητας. Γιατί ο Τομ λέει ψέματα για να σκεπάσει μία αταξία ή ζημιά του, λέει όμως την αλήθεια όταν αυτό απαιτεί η δικαιοσύνη, η ευθύτητα και η τιμιότητα. Ήρωας του Τομ Σόγιερ είναι ο Ρομπέν των Δασών.

Ο Τομ Σόγιερ, ο Χοκ Φιν, η θεία Πόλυ, η Μπέκυ, είναι οι καινούργιοι μας φίλοι, οι καινούργιοι ήρωες μιας μικρής κοινωνίας στις αρχές του 19ου αιώνα. Ένας κόσμος με τις καθημερινές του σκοτούρες, απεικονίζεται μέσα από τα παιδιά, με περίσσευμα τρυφερότητας, αγάπης και χιούμορ!

Δες ποιους celebrities εντοπίσαμε στην παράσταση!


Αγγελική Δαλιάνη με την κόρη της


Νόνη Δούνια με τα παιδιά της


Μαριλένα Παναγιωτοπούλου με τον γιο της


Μαρία Κορινθίου


Έλενα Κρίτα


Αναστασία Περάκη με την κόρη της


Κωνσταντίνα Μιχαήλ


Έλενα Μακρή Λυμπέρη


Λένα Αρώνη με τις κόρες της


Γιάννης Χονδράκης και Έυη Φραγκάκη με τον γιο της


Αννούλα Φλωρινιώτη με την κόρη της


Σοφία Παθέκα με τον γιο της


Κική Τσόλκα με τα παιδιά της


Σταύρος Καλλιγάς με τα παιδιά του


Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος

Η παράσταση "Τομ Σόγιερ", με τους ίδιους συντελεστές και με διαφορετική διανομή, θα παρουσιάζεται από τις 19 Οκτωβρίου και στη Θεσσαλονίκη, σε συμπαραγωγή με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10