Angelina Jolie: Για πρώτη φορά “σπάει” τη σιωπή της και μιλά για το δύσκολο χωρισμό από τον Brad Pitt!

Για πρώτη φορά “σπάει” τη σιωπή της και μιλά ανοιχτά για το χωρισμό από τον Brad Pitt. H Angelina Jolie μίλησε για το “δύσκολο χωρισμό της” από τον χολιγουντιανό σταρ και τις επιπτώσεις που έχει αυτός στα έξι παιδιά τους. Σε μια συγκινητική εξομολόγηση στο BBC News, η Angelina μίλησε για όλα και αποκάλυψε πως πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

“Δεν θέλω να πω πολλά για αυτό, πέρα από το ότι περάσαμε μια πολύ δύσκολη περίοδο. Είμαστε όμως οικογένεια και θα παραμείνουμε οικογένεια”, ανέφερε χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός που βρέθηκε με τα 6 παιδιά της στην Καμπότζι, με αφορμή την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ με τίτλο “First they killed my father!” που γύρισε βασισμένο στη γενοκτονία.

“Ήταν πολύ δύσκολο όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι έχουν βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση. Όλη η οικογένειά μου πέρασε δύσκολες ώρες”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Angelina Jolie και συμπλήρωσε: “Αυτήν τη στιγμή προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, τα παιδιά μας. Θα είμαστε για πάντα οικογένεια και θα βρούμε ένα τρόπο να κάνουμε όλη αυτήν την κατάσταση να λειτουργήσει κάπως και να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι”.


Το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τον περασμένο Σεπτέμβρη και μετά από μια σκληρή μάχη για την κηδεμονία των παιδιών πήραν μια κοινή απόφαση, ώστε τα έξι αγγελούδια τους να προσαρμοστούν με τις νέες συνθήκες.

Read More

And More