Aθηνά Ωνάση: Έτσι εκδικείται τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο

Την ώρα που εκείνος ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram με τη νέα πανέμορφη αγαπημένη του και δηλώνει δημόσια πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, η Αθηνά έχει βρει τον καλύτερο τρόπο να πάρει την εκδίκησή της.

Η χρυσή κληρονόμος σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret, πουλάει το ένα μετά το άλλο, όλα τα άλογα του πρώην άντρας της με πρώτο και καλύτερο το αγαπημένο το άλογο Κορνέτο Κ, κάτι που έχου δημοσιεύσει και τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα πάντα με τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, παρά το γεγονός ότι η δικαστική απόφαση που έκρινε ότι τα άλογα ανήκουν στον ίδιο και στην εταιρεία στην οποία είναι διευθυντής, η συνιδικτήτρια της εταιρείας Αθηνά Ωνάση, εκμεταλεύτηκε το γεγονός ότι τα άλογα πρέπει να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και υπέγραψε έγγραφο ότι της ανήκουν, με αποτέλεσνμα να τα πουλήσει. Ήδη το αγαπημένο του άλογο με το οποίος έκανε όλες τις προπονήσεις του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, βρίσκεται στα χέρια άλλου αναβάτη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο ισχυρίζεται ότι τόσο αυτός όσο και το άλογό του βρίσκονται σε κατάθλιψη. Μάλιστα μιλώντας στο ισπανόφωνο Reuters, o Nόντα ισχυρίστηκε ότι η Αθηνά του έκλεψε τα άλογα με παράνομες διαδικασίες και ζήτησε πίσω το αγαπημένο του άλογο

Read More

And More