Carla Bruni: Με τον Nicolas Sarcozy στην Ελλάδα για τις δυο συναυλίες της! [pics]

Eίναι η πιο πολυσυζητημένη πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας και υπήρξε στην παρέα των supermodels. Ο λόγος για την καλλονή Carla Bruni, που πλέον την έχει κερδίσει το τραγούδι και η μουσική και που αποφάσισε να ξεκινήσει τις συναυλίες ενόψει της παγκόσμιας περιοδείας της, επιλέγοντας για πρώτο σταθμό την Ελλάδα.

Η σύζυγος του πρώην Προέδρου της Γαλλίας, Nicolas Sarkozy. θα παρουσιάσει την ολοκαίνουργια δισκογραφική δουλειά της «French Touch» στο Παλλάς στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Nicolas Sarkozy βρίσκεται μαζί της και την Δευτέρα πρόκειται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Η καλημέρα της Carla Bruni, φτάνοντας στην Ελλάδα

Kalimera Bonjour la Grèce ???????? ! Buongiorno bella Grecia So happy to play tomorrow in Athens ???????????? #frenchtouchontheroad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carla Bruni (@carlabruniofficial) στις

Kαι η φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη τους στο αεροπλάνο

Η Carla Bruni βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Παλλάς και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό και στις κάμερες. Ντυμένη chic casual και με φυσικό μακιγιάζ, έδειχνε ν’ απολαμβάνει την επίσκεψή της στην χώρα μας. Μάλιστα δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στην Ελλάδα και λατρεύει τον καιρό που θυμίζει καλοκαίρι.

Όταν ρωτήθηκε γιατί ξεκινά την περιοδεία της από την Ελλάδα, απάντησε πως την αγαπά πολύ και πως ο σύζυγός της έχει ελληνικό αίμα και ρίζες από την Θεσσαλονίκη. Μαζί πρόκειται να επισκεφτούν την Ακρόπολη και ν΄απολαύσουν όσο το δυνατόν περισσότερες στιγμές στην χώρα μας, στον ελεύθερο χρόνο τους.

Δες τις φωτογραφίες από την πρώτη της επίσκεψη στο Παλλάς, όπου θα πραγματοποιηθούν οι δυο συναυλίες της.

Κράτα το

Κράτα το

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More