Ελένη Τσολάκη: Το bachelorette party της παρουσιάστριας μία μέρα πριν παντρευτεί! [pics]

Η Ελένη Τσολάκη θα ζήσει σε λίγες ώρες τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, αφού το απόγευμα του Σαββάτου, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, έχοντας στο πλευρό της τον εκλεκτό της καρδιάς της, Παύλο Πετρουλάκη. Ο γάμος θα τελεστεί σήμερα, λίγο μετά τις επτά, στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στο Island στη Βάρκιζα, ενώ αργότερα θα γίνει η γαμήλια δεξίωση στο Island Residence.

Οι κουμπάροι της Ελένης Τσολάκη και του Παύλου Πετρουλάκη θα είναι η Χρύσα Καλπάκη και Ιωσήφ Μαρινάκης, με τους οποίους διατηρούν φιλική σχέση εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και η επί χρόνια κολλητή της φίλη, Μαρία Τσακίρη.
Το βράδυ της Παρασκευής, η νύφη έκανε το bachelorette πάρτι της, παρέα, φυσικά, με τις κουμπάρες της και τις καλύτερες τις φίλες! Η παρουσιάστρια και η παρέα της διασκέδασαν, λίγο πριν η Ελένη Τσολάκη γίνει κυρία Πετρουλάκη. Οι φίλες της δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν στιγμιότυπα από το πάρτι στα social media, ενώ η Χρύσα Καλπάκη ανέβασε μια σέλφι φωτογραφία με την νύφη, φορώντας ειδικά καπέλα που είχαν φτιάξει για το bachelorette.

Δες τις φωτογραφίες:

One day before ???? This is the bride????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrysa Kalpaki (@chrysakalpaki) στις

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More