Ελένη Χατζίδου: Oι μαγικές στιγμές στο Ντουμπάι και η beauty εμμονή της! [pics]

Μπορεί να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά το μυαλό της Ελένης Χατζίδου βρίσκεται ακόμη στο Ντουμπάι! Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε για λίγες μέρες στα Αραβικά Εμιράτα, για να κάνει μία live εμφάνιση με τον Κώστα Μπίγαλη, μετά από πρόσκληση της Hellenic Νight for Dubai. Μετά την άσχημη περιπέτεια που έζησε πριν περίπου 2 εβδομάδες, όταν άγνωστος της έκαψε ολοσχερώς το αμάξι της, η Ελένη συνεχίζει την ζωή της!

Έτσι, απόλαυσε στο έπακρο το ταξίδι τους στο Ντουμπάι, στο οποίο φυσικά συνδύασε την δουλειά με την αναψυχή. Μετά τις βόλτες της στην έρημο με τις καμήλες, έκανε τα μπάνια της στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου, του οποίου διέμενε, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και ένα ice lounge, δηλαδή ένα παγωμένο μπαρ μέσα στην πόλη του Ντουμπάι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) στις

Μάλιστα, μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα “έτρεξε” για την αγαπημένη της συνήθεια ομορφιάς! Η Ελένη Χατζίδου έχει μία beaute εμμονή με τις βλεφαρίδες και ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανε όταν γύρισε στην Αθήνα ήταν να πάει στο Celebrity Eyelashes για το καθιερωμένο της ραντεβού με την κ. Νανά.
Δες όλα τα στιγμιότυπα από το Ντουμπάι:

Read More

And More