Φωτιά οι αποκαλύψεις του Ντόντα για την Αθηνά Ωνάση: “Δεν ήθελε να κάνουμε σεξ”

Τα μέσα ενημέρωσης της Βραζιλίας ασχολούνται τις τελευταίες ημέρες με το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Την ώρα που εκείνος δημοσιεύει στο Instagram το πόσο αγαπάει την νέα του σύντροφο αλλά και το πόσο δυσαρεστημένος είναι που η Αθηνά του στερεί το αγαπημένο του άλογο φαίνεται πως προχωρά και σε πιο δραστικά μέτρα, όπως είναι να βγάλει στη φόρα τα προσωπικά τους δεδομένα.


Σύμφωνα πάντα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης ο Ντόντα θα έχει σύμμαχό του στο επερχόμενο δικαστήριο γνωστή και αξιόλογη ψυχίατρο της Βραζιλίας η οποία θα καταθέσει πως η χρυσή κληρονόμος έχει ψυχολογικά προβλήματα, είναι μανιοκαταθλιπτική και πως δεν ήταν συνεπής στα συζυγικά της καθήκοντα.

Με λίγα λόγια η πλευρά Αλβάρο θα ισχυριστεί πως η Αθηνά είχε περίεργη συμπεριφορά μέσα στο γάμο, δεν ήθελε να κάνει σεξ με τον σύζυγό και συνεπώς αυτό τον οδήγησε στο να την απατήσει. Βέβαια όλα αυτά τα ισχυρίζεται η πλευρά του Ντόντα και η Αθηνά δεν έχει τοποθετηθεί σχεδόν ποτέ στο θέμα του διαζυγίου της, άρα δύσκολα μπορεί να ξέρει κάποιος ποια είναι η αλήθεια. Ο χρόνος και οι εξελίξεις, θα δείξουν τι τελικά συνέβη.

Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ο Αλβάρο εκτός από το άλογό του θα διεκδικήσει στο δικαστήριο το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη όλο αυτό τον καιρό ως ιππέας

Read More

And More