Μίνα Αρναούτη: Η νέα φωτογραφία στο Instagram και οι τελευταίες αναρτήσεις της

Τη ζωή της προσπαθεί να συνεχίσει μετά το Γολγοθά που πέρασε η Μίνα Αρναούτη. Η 30χρονη που βρέθηκε στο μοιραίο τζιπ που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μετά τους μήνες που έμεινε στην εντατική και τις σοβαρές επεμβάσεις επιστρέφει σιγά σιγά στην καθημερινότητά της. Ωστόσο, οι αναρτήσεις και οι αναφορές στο τροχαίο δεν σταματούν.

Έχοντας δεχτεί πολλά σχόλια μετά το θάνατο του Παντέλου, η Μίνα πριν λίγες μέρες ξέσπασε με κείμενό της στο Facebook, αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Εάν ήθελα να σας παρουσιάσω την πραγματική κατάστασή μου και εικόνα μου, θα ανέβαζα το αναπηρικό καροτσάκι, τη βοήθεια από άλλους, τα σημάδια, θα ήμουν άβαφη και απεριποίητη. Εγώ, όμως, κάνω τα ανάποδα, γιατί θέλω να ξεπεράσω την εικόνα μου στο νοσοκομείο και να μοιάσω στον άνθρωπο που ήμουν πριν το ατύχημα”.

Και η αλήθεια είναι πως αυτό προσπαθεί να κάνει. Χθες λοιπόν, ανέβασε μια ακόμη φωτογραφία της στο Instagram, χαμογελαστή και ήρεμη, με τους φίλους της να τις γράφουν τα θετικά τους σχόλια… Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που της “επιτίθενται” μέσα από τα social media, αλλά εκείνη προσπαθεί να τα αγνοεί.

Όσο για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του τροχαίου; Η ίδια ανέβασε και δυο φωτογραφίες από το μοιραίο βράδυ του τροχαίου (δες εδώ) λέγοντας πως έρχεται και συνέχεια…



Read More

And More