Νίκη Ξάνθου: Η Ολυμπιονίκης σε μία σπάνια κοσμική εμφάνιση! [pics]

Ήταν πάντα από τις αθλήτριες που πρόσεχαν ιδιαίτερα την εμφάνισή τους. Αν και έκανε εντατικές προπονήσεις και οι επιδόσεις της στο άλμα εις μήκος ήταν εντυπωσιακές, η Νίκη Ξάνθου δεν ξεχνούσε την θηλυκή της πλευρά. Παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες και διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμία της Ελλάδας. Είναι αρκετές οι φορές που ο φωτογραφικός φακός την έχει απαθανατίσει σε καλοκαιρινές της εξορμήσεις. Ωστόσο, οι κοσμικές της εμφανίσεις είναι σπάνιες. Παρόλο που το 2011 την είδαμε να μπαίνει στο χώρο της showbiz μέσα από το Dancing with the stars στο οποίο συμμετείχε, δεν φαίνεται να μαγεύτηκε από το star system.

H Νίκη Ξάνθου επέστρεψε στο real estate με το οποίο ασχολούνταν μετάτην επιτυχημένη πορεία της στον αθλητισμό. “Από την στιγμή που σταμάτησα τον αθλητισμό, διατηρώ, ως Ολυμπιονίκης, μια τιμητική θέση στο Λιμενικό, ενώ παράλληλα έχω ασχοληθεί και με το real estate. Είχα ένα οικόπεδο την Πάτμο και υλοποίησα ένα project 9 κατοικιών με το όνομα Terra Attiva”, είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Το TLIFE τη συνάντησε σε μία από τις σπάνιες κοσμικές εμφανίσεις της. Η Νίκη Ξάνθου βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου του ΓΙώργου ΛΙάνη που πραγματοποιήθηκε στο Παλλάς. Πρόκειται για το νέο συγγραφικό εγχείρημα του γνωστού δημοσιουγράφου, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα, με τίτλο “Στέλιος Καζαντζίδης: Η Φωνή, η Ψυχή, η Ζωή του”.

Read More

And More