Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βόλτα με τους γιους της στη Γλυφάδα!

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δεν αποχωρίζεται ποτέ τους άντρες της ζωής της…Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και οι γιοι της απόλαυσαν μια βόλτα, στη Γλυφάδα με casual look κι έδειχνα πιο χαλαροί από ποτέ. Μαζί τους ήταν και η αδερφή της Ντορέττας, Ελίνα.

Μαμά και γιοι εκμεταλλεύτηκαν την ηλιόλουστη μέρα και δεν σταμάτησαν τα πειράγματα μεταξύ τους. Ο Φίλιππος και ο Διονύσης δείχνουν να απολαμβάνουν κάθε φορά τον χρόνο που περνούν με τη μητέρα τους και εκείνη φυσικά δεν χάνει καμία ευκαιρία που μπορεί να κάνει διάφορες δραστηριότητες μαζί τους. Πολλές φορές τους συνοδεύει στις αθλητικές τους δραστηριότητες, στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο αλλά και στα παιδικά πάρτι.

Στο περιοδικό Instyle, είχε δηλώσει για τ’ αγόρια της: “Τα παιδιά μου με κάνουν περήφανη κάθε μέρα. Δεν θέλω να είμαι μια κλασική χαζομαμά, αλλά χαίρομαι όταν διαπιστώνω ότι έχουν αποκτήσει δική τους κριτική σκέψη. Τις προάλλες μου είπαν μια ιστορία στο σχολείο με ένα παιδάκι άλλου χρώματος που αντιμετώπιζε ρατσιστικές συμπεριφορές. Χωρίς να τους πω τίποτα εγώ μου απάντησαν ότι είμαστε όλοι ίσοι και δεν πρέπει να αντιμετωπίζουμε κανένα ρατσιστικά. Η μεγαλύτερη δυσκολία το θέμα του προγράμματος, να μπορώ να τους στηρίζω σε όλες τις υποχρεώσεις τους. Η μόνη βοήθεια που έχω με τα παιδιά είναι η μαμά μου, αλλά, επειδή δεν οδηγεί, πρέπει να βρίσκω τρόπο να είμαι πάντα εκεί όποτε με έχουν ανάγκη. Ευτυχώς ο μπαμπάς τους (σ.σ. Κώστας Πηλαδάκης) βοηθάει”.

Read More

And More