Τατιάνα Στεφανίδου: Το παράπονο που έχει από τον εαυτό της!

Μια δύσκολη πρεμιέρα ήταν η φετινή για την ομάδα της εκπομπής Tatiana Live και ειδικά για την οικοδέσποινά της, Τατιάνα Στεφανίδου. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε στην έναρξη της πρώτης εκπομπής της σεζόν να κρύψει την συγκίνησή της για την πρόσφατη απώλεια του στενού συνεργάτη της Λάμπρου Χαβέλα. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Αποκαλυπτικά”, λίγο μετά την πρεμιέρα, εξομολογήθηκε πόσο της “στοίχισε” ο χαμός του

“Δεν μου είχε τύχει να χάσω άνθρωπό μου όχι μόνο συνεργάτη μου με τέτοιο τρόπο. Του είχα πάρα πολλή μεγάλη αδυναμία. Ήθελα πολλά χρόνια να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν πολύ δύσκολα για όλους μας. Είχαμε να ετοιμάσουμε την πρεμιέρα και ταυτόχρονα να κοντρολάρουμε τον πόνο της απώλειας. Ζοριστήκαμε και ζοριζόμαστε πολύ, μας λείπει πολύ αλλά έτσι είναι η ζωή”, είπε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί όμως και στο μείζον θέμα των ημερών που είναι οι τηλεοπτικές άδειες, κάτι που την αφορά άμεσα αφού εργάζεται στην τηλεόραση. “Μια χρονιά που δυστυχώς πολλοί ξεκινούν έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις γιατί δεν μπορούμε να τις καθορίσουμε.”

Βέβαια, η Τατιάνα δεν χάνει την αισιοδοξία της και χαμογελά αναπολώντας τις καλοκαιρινές της διακοπές. “Νομίζω τα καλοκαίρια στην Ελλάδα είναι πολύτιμα για όλους. Ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα που μπορεί να περνάμε δύσκολα αλλά στη θάλασσα μια μια μπυρίτσα, ένα ουζάκι, ένα κομμάτι καρπούζι θα τα καταφέρουμε”, δηλώνει η παρουσιάστρια.

Τέλος, εξομολογήθηκε το παράπονο που έχει από την ίδια: “Το μόνο παράπονο που έχω από τον εαυτό μου είναι ότι θα ήθελα να δουλεύω λιγότερο και να ζω περισσότερο. Δεν ζούμε, δουλεύουμε.”

Δες ολόκληρη τη συνέντευξη της Τατιάνας!

Read More

And More