Ε. Παπαβασιλείου: Σέξι και χωρίς ρετούς σε παραλία της Ρόδου!

Στη Ρόδο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η Έλενα Παπαβασιλείου και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η όμορφη παρουσιάστρια συνεχίζει τις εξορμήσεις της στα ελληνικά νησιά έχοντας πάντα στο πλευρό της καλούς φίλους.

Μία από αυτές είναι και η Σόφη Πασχάλη με την οποία έχουν γίνει αχώριστες! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τις συνάντησε σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού να χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα.

Η Έλενα έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλλίγραμμο κορμί της και την σέξι εμφάνισή της ενώ η γνωστή γυμνάστρια έκανε θεαματικές βουτιές από ψηλά!

Αυτό όσον αφορά την ημέρα γιατί τα βράδια η Έλενα και η Σόφη διασκεδάζουν στα μαγαζιά του νησιού μαζί με την παρέα τους! Σε μία από τις βραδινές τους εξόδους συνάντησαν και τον Κώστα Σόμμερ αλλά και τον Γιώργο Χειμωνέτο.

Αξίζει να ανεφέρουμε ότι οι δύο κολητές έφτασαν στο νησί με αφορμή ένα μεγάλο πάρτι που έγινε σε πολυτελές ξενοδοχείο του νησιού όπου έδωσαν το “παρών” πολλοί ακόμη εκρόσωποι της εγχώριας showbiz. Δες εδώ φωτογραφίες από το πάρτι!