Roxy: “Έχουν περάσει 2 χρόνια από τότε που χωρίσαμε, αλλά δεν μπορώ να τον ξεχάσω”.

Πριν δύο χρόνια χώρισα με ένα αγόρι που τα είχα ενάμιση χρόνο…

Αν και έχουν περάσει δύο χρόνια, δεν μπορώ να τον ξεχάσω και όποια σχέση και να κάνω στο τέλος καταλήξει σε εκείνον.

Τον αγαπώ και πιστεύω πως δεν θα τον ξεχάσω… Είμαι 17 ετών!

Πρόσφατα, του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι τον αγαπώ κι ότι τον σκέφτομαι συνέχεια.

Εκείνος μου είπε πως κι εκείνος με σκέφτεται, αλλά τώρα δεν γίνεται τίποτα γιατί έχει περάσει καιρός.

Τι να κάνω; Θέλω πάλι να είμαστε μαζί!!

Roxy

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΑΝ ΕΝΟΙΩΘΕ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΛΑ.

  2. Τι καθεσαι και σταναχωριέσαι άδικα. Εισαι σε φάση του πρώτου έρωτα και το καταλαβαίνω απόλυτα αλλά θέλω να σου πω με σιγουριά ότι δεν πρόκειται να ξαναγίνει τίποτα μεταξύ σας. Αν αισθανόταν όπως και εσύ να είσαι σίγουρη ότι θα τα ξαναφτιάχνατε. Μην κάνεις το λάθος και ξαναπάρεις τηλέφωνα ή στείλεις sms γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να του δώσεις πόντους.
    Είμαι 36 χρονων και μια συμβουλή: μία φορά θύμα σενέχεια θυμα. Βγες έξω και διασκεδασε με τις φίλες σου πέρνα καλά. Όλα στο μυαλό μας είναι…

  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ 38 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΕ ΠΙΣΩ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΔΙΚΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ, ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ, ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

  4. Αν θελει θα γυρισει μονος του.. Μην τον κυνηγας, δεν υπαρχει λογος. Εξαλλου απο τη μερια σου εσυ εκανες ο,τι ενιωθες. Να ξερεις οτι οταν αγαπας καποιον αστον να φυγει, αν ξαναγυρισει ειναι δικος σου, αν δεν γυρισει δεν ηταν δικος σου ποτε!

  5. ΕΙΜΑΙ 28 ΕΤΩΝ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ ΕΔΩ Κ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ !!ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ !!ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΗ ΓΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ Κ ΑΥΤΟ ΓΤ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟ!!ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΒΓΙΕΣ ΕΞΩ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ !!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!

  6. Γλυκιά μου, έχε τα μάτια “ανοιχτά” …τα καλύτερα έρχονται!!!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More