Wow! Σε ποια star ανήκουν αυτά τα νύχια;

Τι θα έλεγες για λίγο glam στα νύχια σου; Ξέρω, δεν είναι η πιο ασφαλής επιλογή όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μια ολόκληρη μέρα στην δουλειά και τα νύχια σου μοιάζουν σαν να περπάτησες μόλις στο κόκκινο χαλί. Αλλά δεδομένων των αποτελεσμάτων του gallop του Σαββάτου, ίσως και να το δοκιμάσετε με την πρώτη ευκαιρία, βλ. επίσημο event!
PS: οι περισσότερες είπατε ότι σετάρετε το χρώμα των νυχιών σας με τα ρούχα σας (αν δεν ψήφισες έχεις πάντα μια ευκαιρία να το κάνεις με ένα κλικ εδώ!).

Άρα αν έχεις κατά νου κάτι τέτοιο, επίλεξε ένα ήσυχο φόρεμα, πολλά δαχτυλίδια με στρας και νύχια που δημιουργούν ενδιαφέροντες ιριδισμούς με το φως. Ποια μας έδωσε την έμπνευση; Ταράν, ταράν…

Η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με αυτό το look και αυτά τα νύχια στο Pure club στο Los Angeles. Σου αρέσουν; Θα τα δοκιμάσεις; Αν ναι να σου πω ότι κανένα βερνίκι δεν πρόκειται να σου εξασφαλίσει αυτό το effect. Η JLO δοκίμασε τα nail foils, αυτοκόλλητα στα νύχια που μοιάζουν ως προς το αποτέλεσμα σχεδόν με blixz αλλά είναι εντελώς διαφορετικής τεχνικής. Και φυσικά έχουμε προνοήσει ή μάλλον είχαμε προνοήσει προ πολλού.Για να δεις το How To των Nail Foils κάνε κλικ εδώ!

Αλλά ας το κουβεντιάσουμε λίγο. Πώς σου φαίνονται τα νύχια της JLO; Σου αρέσουν; Θα το επιλέξεις ή το βρίσκεις πολύ φανταχτερό για τα δικά σου δεδομένα; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More