Ποιες ήταν οι πιο στιλάτες στο χθεσινό γάμο;

Η χθεσινή βραδιά είχε πολλές και εντυπωσιακές παρουσίες από τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης. Το πιο εντυπωσιακό όμως ήταν ότι έμειναν μακριά από τα υπερμεγέθη καπέλα και τις κιτς τουαλέτες και προτίμησαν πιο απλά φορέματα που ταίριαζαν την λιτότητα και την απλότητα του νησιού.

Από τις πλέον καλοντυμένες η πριγκίπισσα Βικτόρια της Σουηδίας με ένα κοραλί grecian φόρεμα. Η πριγκίπισσα Letizia μαγνήτισε το φακό με το σαγηνευτικό βλέμμα της και έλαμψε σαν Ελληνίδα θεά μέσα στο αρχαιοελληνικό μπλε φόρεμα της.

Τα έντονα χρώματα και τα prints είχαν την τιμητική τους. Ξεχωρίσαμε την πριγκίπισσα Μαρία της Δανίας και την Έλενα της Ισπανίας για τα εντυπωσιακά μάξι φορέματά τους. Η πρίγκιπισσα Maxima της Ολλανδίας μάλλον δεν είχε υπολογίσει καλά το πόσο αστραφτερές ήταν οι φάσες στο κάτω μέρος του φορέματος της.

Λευκό και λιτό! Η Gabriela Windsor και η Θεοδώρα προτίμησαν την κομψότητα που χαρίζει ο μινιμαλισμός. Η Θεοδώρα συγκεκριμένα δεν θα μπορούσε να είχε βρει πιο κατάλληλο φόρεμα για το σωματότυπό της αφού αναδεικνύει υπέροχα τη φιγούρα της.

H πριγκίπισσα Rosario της Βουλγαρίας έλαμψε με μια τουαλέτα σε ροζ-nude τόνους ενώ η πριγκίπισσα Μαρία της Δανίας προτίμησε την κομψότητα των γήινων χρωμάτων.

Πως σου φάνηκαν οι καλεσμένες; Ποια ξεχωρίζεις; Στείλε μας εδώ την άποψη σου!

Read More

And More