Η Δούκισσα μας είχε αποκαλύψει τα μυστικά ομορφιάς της! Στα ξαναθυμίζουμε εδώ!

Αν και δεν μου αρέσουν τα κλισέ και τα quotes, λέω να ξεκινήσω αυτό το post με αυτό…

Το οποίο ταιριάζει γάντι στην Δούκισσα Νομικού! Η οποία δεν είναι απλά όμορφη (ok, στην δική της περίπτωση το “απλά” αντικαθίσταται με το εξωφρενικά) αλλά είναι και α) πολύ λαμπερή β) ευγενική γ) εξωστρεφής δ) πολύ καλό παιδί! Και αρκούν 30 λεπτά για να καταλάβεις. Γιατί τόσο χρόνο πέρασα με την Δούκισσα στην παρουσίαση της Johnson’s λίγες μέρες πριν.

Η Δούκισσα μαζί με την Demy, την Φωτεινή Κορρέ (παρουσιάστρια στο MAD) και την Ζέτα Φούντα που έχει άπειρες διακρίσεις στην ιππασία, είναι τα νέα πρόσωπα της Johnson’s. Κάπως έτσι, δηλαδή…


Και με την ευκαιρία της παρουσίασης, είπα να εκμεταλλευτώ το χρόνο μου μαζί τους και να κάνουμε μια κοριτσίστικη κουβέντα για ομορφιά. Αρχής γεννομένης από την Δούκισσα. Σημείωσε: η Δούκισσα παρακάτω μας λέει
α) το αγαπημένο της προϊόν Johnson’s
β) πώς παρόλο που δεν κάνει λεύκανση έχει τόσο λαμπερό χαμόγελο (ξέχασα να σου πω ότι το μότο της Johnson’s είναι “Χαμογε-λάμψτε!)
γ) τι δεν πρέπει (ή πρέπει) να κάνουμε μπροστά από το αγόρι μας
… Και δεν ξέρω ούτε μια εκεί έξω που να μην θέλει να μάθει τα ομορφιά της Δούκισσας!

Ποιο είναι εκείνο το καλλυντικό που χρησιμοποίησες πρώτη φορά; Σε ποια ηλικία και τι ήταν;
Θυμάμαι πρώτη φορά χρησιμοποίησα ένα lip balm – με λίγο ροζ χρώμα – στις πρώτες τάξεις του Λυκείου. Δεν μου άρεσε να βάφομαι ούτε να βλέπω τις φίλες μου να βάφονται έντονα. Θαύμαζα και εξακολουθώ να θαυμάζω τη φυσική ομορφιά.

Σε ποια ηλικία ξεκίνησες να κάνεις μακιγιάζ;
Άργησα αρκετά. Ξεκίνησα να βάφομαι λόγω δουλειάς, στις φωτογραφήσεις και στην τηλεόραση. Στην καθημερινότητά μου όμως, αποφεύγω εντελώς το μακιγιάζ. Κυκολοφορώ άβαφη, ίσως με λίγο ρουζ!

Πότε αγόρασες την πρώτη σου κρέμα;
Πριν από περίπου 6 χρόνια, όταν ξεκίνησα να δουλεύω στην τηλεόραση. Επειδή το μακιγιάζ σε τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά βαρύ, αγόρασα μία κρέμα έτσι ώστε να ενυδατώνεται καλά το πρόσωπό μου και να παραμένει λαμπερό.

Περιέγραψέ μας το καθημερινό σου beauty routine το πρωί που ξυπνάς και το βράδυ πριν πέσεις για ύπνο.
Μην νομίζεις ότι κάνω πολλά! Δεν έχουμε χρόνο/χρήματα να παίρνουμε πολλές και διαφορετικές κρέμες και να τις φοράμε όλες! Γιαυτο έχω μία ενυδατική κρέμα Johnson’s , η οποία είναι και για το πρόσωπο και για τα μάτια, ενώ παράλληλα έχει και αντηλιακή δράση! Την φοράω κάθε πρωί πριν πάω στη δουλειά γρήγορα και εύκολα, και έτσι έχω μια απαλή και φρέσκια επιδερμίδα όλη την ημέρα. Το βράδυ, δεν ξεχνάω ποτέ το καλό ντεμακιγιάζ. Όσο κουρασμένη κι αν είμαι , είναι το πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπαίνω σπίτι! Τόσο απλά!

Λόγω τηλεόρασης το μακιγιάζ που κάνεις είναι πολλές φορές βαρύ. Πώς το αφαιρείς; Τι κάνεις μετά το γύρισμα;
Χρησιμοποιώ τα ενυδατικά μαντηλάκια καθαρισμού Johnson’s ! Με βολεύουν πολύ! Είναι εύκολα στη χρήση, δεν ερεθίζουν το δέρμα μου και αφαιρούν ακόμη και τη μάσκαρα!

Πόσο χρόνο χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς για μια βραδινή έξοδο. Υπολόγισε make up- μαλλιά;
Εξαρτάται… Εάν πάω σινεμά ή για φαγητό με τους φίλους μου, μέσα σε 5 λεπτά είμαι έτοιμη! Διαφορετικά, εάν έχω να πάω σε ένα επίσημο κάλεσμα, μπορεί να χρειαστώ μέχρι και μία ώρα.

Έχεις κοιμηθεί ποτέ χωρίς να έχεις αφαιρέσει το μακιγιάζ σου;
Ποτέ! Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να κάνει μια γυναίκα για το δέρμα της!

Ποιος είναι ο φυσικός τύπος των μαλλιών σου; Ίσια, σγουρά ή σπαστά;
‘Οταν ήμουν μικρή είχα ίσια μαλλιά, τώρα όμως είναι σπαστά!

Ποιο είναι το φυσικό σου χρώμα;
Καστανό ανοιχτό!

Ποια είναι η απαγορευτική beauty κίνηση που δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ μπροστά από το αγόρι μας; Για παράδειγμα, να φορέσουμε μάσκα προσώπου και να γυρνάμε στο σπίτι ενώ εκείνος είναι εκεί.
Μπροστά στο αγόρι μας πρέπει να είμαστε φυσικές. Για μένα είναι προτιμότερο να κάνει ένα κορίτσι μια μάσκα προσώπου μπροστά στο αγόρι της , κάνοντας και λίγο πλάκα , παρά να ξυπνάει νωρίτερα για να βαφτεί και μετά να ξαναξαπλώσει έτσι ώστε να την βρει βαμένη ο καλός της.

Πόσο συχνά πηγαίνεις για μανικιούρ- πεντικιούρ;
Μέχρι πρότινος τα έκανα μόνη μου. Φέτος έρχονται μία φορά την εβδομάδα από το ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ και μου τα φτιάχνουν πριν το γύρισμα της εκπομπής.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου μακιγιάζ αυτή την περίοδο;
Το natural ! Όπως είπα και πριν, είμαι οπαδός της φυσικής ομορφιάς. Για πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις βέβαια , μου αρέσει να τονίζω λίγο παραπάνω τα μάτια μου.

Έχεις κάποιο beauty icon; Μια γυναίκα που να θαυμάζεις πολύ για την εξωτερική της εμφάνιση;
Η Adrianna Lima είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα.

Πόσο συχνά επισκέπτεσαι την δερματολόγο σου;
Μία φορά το τρίμηνο για να κάνω έναν ελαφρύ καθαρισμό.

Πόσο συχνά πας στον οδοντίατρο για λεύκανση;
Η αλήθεια είναι πως δεν κάνω λεύκανση. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν πίνω καφέ , δεν καπνίζω ενώ παράλληλα βουρτσίζω καθημερινά τα δόντια μου.

Σε ποιο προϊόν ομορφιάς ορκίζεσαι;
Στην ενυδατική κρέμα Johnson’s!

Τι άρωμα φοράς; Έχεις βρει το singature άρωμά σου ή πειραματίζεσαι ανάλογα με την διάθεση;
Κατά καιρούς πειραματίζομαι με διάφορα που έχουν ανάλαφρη και αέρινη μυρωδιά. Αυτήν την περίοδο έχω κολλήσει με ένα που μυρίζει βανίλια!

Read More

And More