Νάντια: “Ήταν μαζί με την κοπέλα του. Μόλις τους είδα ζήλεψα. Και ζήλεψα πάρα πολύ.”

Είμαι 17 ετών και αυτός 23 προς 24! Ήμασταν συνάδελφοι στην καλοκαιρινή δουλειά. Υπήρχε κάποιο φλερτ μεταξύ μας και δεν ήταν καθόλου διακριτικό αφού όλοι γνώριζαν ότι κάτι έτρεχε μεταξύ μας.

Το καλοκαίρι κύλησε ομαλά χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε αυτό το φλερτ. Μιλούσαμε σχεδόν καθημερινά είτε στη δουλειά είτε από μηνύματα. Τον Σεπτέμβριο εγώ σταμάτησα λόγω του ότι έπρεπε να πάω σχολείο, έτσι η μόνη μας επαφή ήταν μέσω μηνυμάτων και 2-3 φορές που έτυχε να επισκεφτώ το ξενοδοχείο.

Είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι! Είχε αυτό το κάτι που εδώ κι ένα χρόνο δεν το έχω βρει σε κανέναν.

Μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου μιλούσαμε συνεχώς. Ένα βράδυ μου ζήτησε να βγούμε αλλά το ακατάλληλο της ώρας δεν μου επέτρεπε να φύγω από το σπίτι. Δεν του άρεσε το ότι αρνήθηκα την πρότασή του για να βγούμε… Μπορεί και λιγάκι ο τρόπος μου να ήταν απότομος και ίσως να τον πείραξε κι αυτό. Από εκείνο το βράδυ δεν ξαναμιλήσαμε! Διέγραψε τον αριθμό μου έμαθα από κοινούς γνωστούς και με μπλόκαρε στο facebook (δεν είμαι και πολύ του facebook -έτσι το θεώρησα ανωριμότητα!).

Αρχές Δεκεμβρίου είχαμε βγει με την παρέα μου και από την ώρα που μπήκα στο αυτοκίνητο ένιωθα ότι θα τον έβλεπα! Πήγαμε λοιπόν στο μπαράκι, κάτσαμε και το τραπέζι μας ήταν σχεδόν απέναντι από την είσοδο. Έτσι βλέπαμε ποιος έμπαινε και ποιος έβγαινε. ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΣ!

Ήταν μαζί με την κοπέλα του. Μόλις τους είδα -η αλήθεια να λέγεται- ζήλεψα. Και ζήλεψα πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ ένας φίλος μου από την παρέα μου κατάλαβε ότι ήταν αυτός καθώς κατάλαβε και ποια ήταν η κοπέλα. Η κοπέλα ήταν η πρώην του αδερφού του φίλου μου (ελπίζω να μην σας μπέρδεψα). Είχαν χωρίσει μόλις μια βδομάδα πριν και αυτή είχε ήδη βρει αντικαταστάτη. Τότε ειλικρινά ανακουφίστηκα γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Το τραπέζι τους ήταν δίπλα από το δικό μας. Αυτός δεν με είχε δει. Μόλις με είδε όμως δεν έβγαλε τα μάτια του από πάνω μου. Εγώ λόγω “ΘΥΜΟΥ” ας το πω καλύτερα, ήπια λίγο παραπάνω. Ήρθε και μου μίλησε, με πήρε αγκαλιά και με φίλησε σταυρωτά!!!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ήμουν αρκετά νευριασμένη μαζί του. Παρόλα αυτά ήρθε και μου ζήτησε να χορέψουμε ενώ βρισκόταν και η κοπέλα του εκεί. Εγώ είχα χάσει λιγάκι τον έλεγχο αλλά ήμουν ακόμα σε θέση να μετράω τις κινήσεις μου.

Αφότου χορέψαμε, πριν καν τελειώσει το τραγούδι, η κοπέλα του ήρθε και τον τράβηξε. Μετά ξαναήρθε σε μένα και επειδή τα είχε πιεί κι αυτός λιγάκι παραπάνω, ήρθε ο φίλος του και μου ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Μετά από εκείνο το βράδυ δεν τον ξαναείδα μέχρι μέσα Ιανουαρίου όπου το ξενοδοχείο που δουλεύαμε διοργάνωνε ένα πάρτυ. Είδαμε ο ένας τον άλλον εκεί. Χορέψαμε μαζί, μου αφιέρωσε την Πριγκιπέσσα, καθώς χόρευα ζεϊμπέκικο μου έριχνε λουλούδια και μετά χόρεψε μπροστά μου τον Αετό του Σφακιανάκη. Αυτό ήταν.

Η επόμενη φορά που τον είδα ήταν το Πάσχα σε κάποιο σεμινάριο της δουλειάς. Του είπα ένα ψυχρό “Καλημέρα” και τίποτα άλλο. Σήμερα τον ξαναείδα. Ανταλλάσαμε ματιές που ίσως έκρυβαν και μια ερώτηση μέσα: “Γιατί γίναμε έτσι;”. Βλέπαμε ο ένας τον άλλο με την άκρη του ματιού μας! Δεν ήθελα να καταλάβει ότι ακόμα νιώθω πολλά για αυτόν. Αυτός όμως γιατί με κοίταζε με αυτόν τον τρόπο;

Συγνώμη αν σας κούρασα με την ιστορία μου. Ίσως το νεαρό της ηλικίας μου να τα κάνει να φαίνονται πιο μεγάλα από ότι είναι ή να με κάνει να δίνω περισσότερη σημασία σε ορισμένα πράγματα. Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε και μου λέγατε τι θα μπορούσα να κάνω τώρα. Να του πω τι νιώθω ή όχι;

Νάντια Κ.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. axxx athwa flert! deksu to ws auto pu itan ena aplo kalokairino flert k pigaine parakatw. De se provlimatise ooti an k 24 feretai san 15… oti paratise tin kopela tu gia na erthei se sena? einai 100% vevaio oti to idio tha kanei k se sena molis se varethei. Ax mas kirievei o enthusiasmos k de vlepume mprosta mas ta simadia. Eisai mikrula akoma, eimai siguri oti tha vreis kapoion pu ute tha thimonei me to prwto oxi, pu tha se diekdikei k de tha paizei paixnidakia. Eimai sxedon siguri oti autos ta kanei ola logw riku egwismu, perimenei apo sena na tus peis oti su aresei, na threpseis ton egwismo tu k molis se kataktisi na paei parakatw k mantepse poios tha klaiei k tha grafei pali se autin ti stili…

  2. Η αλήθεια είναι ότι ρισκάρεις πολλά λέγοντάς του το πώς νιώθεις, εφόσον έχει κοπέλα (ή, τέλος πάντων, δεν είσαι σίγουρη αν είναι ελεύθερος). Κανείς δεν πέθανε, όμως, από μία εξομολόγηση συναισθημάτων! Τόλμησέ το και να σκεφτείς ότι το δύσκολο είναι να το πεις. Ό,τι απάντηση κι αν πάρεις, να είσαι προετοιμασμένη να την αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία. Αλλά θα σε παρακαλούσα, Νάντια, έτσι και σου προτείνει κάτι τύπου “ελεύθερη σχέση” ή “φάση” κι άλλα τέτοια συναισθηματικής ανωριμότητας, να μη δεχτείς με τίποτα. Είσαι ένα λουλούδι, τώρα πας να ανθίσεις και θα είναι πολύ κρίμα να αποκτήσεις μια τέτοια τραυματική εμπειρία του σεξ που δεν δεσμεύει σε κάτι και δεν οδηγεί πουθενά. Ό,τι κι αν κάνεις, να προσέχεις τον εαυτό σου και να τον βάζεις πάνω απ’ όλους.

  3. Αντί να χορεύεις ζεϊμπέκικα και να μεθάς, μάθε να επικοινωνείς καλύτερα αυτά που θές, όπως να μη μιλάς απότομα και αρνείσαι σε κάποιον που θες τόσο πολύ ή να του λες ψυχρές καλημέρες

  4. Δεν μου άρεσε πολύ ο τρόπος του. Αλλά και εσύ του εκπέμπεις αντιφατικά σήματα (δηλαδή, από τη μια τον θέλεις κι από την άλλη περιστασιακά ψυχραίνεσαι μαζί του), με αποτέλεσμα ο ένας να μην είναι σίγουρος για τον άλλον. Μου φαίνεται ότι αυτό που τον ελκύει επάνω σου είναι η ηλικία σου, γιατί πιστεύει ότι όντας πιο μικρή θα είσαι πιο “χαζούλα” και εύκολα χειραγωγήσιμη, ενώ στις συνομήλικές του τέτοια κολπάκια δεν περνάνε. Πιστεύω ότι καλύτερα που κράτησες αποστάσεις γιατί ο άλλος μπορεί μόνο να ψάχνει επιβεβαίωση και ως εκεί. Έτσι όπως είναι τα αγόρια σήμερα, ακόμα και στα 30 τους πάλι αέρα έχουν στα μυαλά τους.

  5. Δεν πιστέυω οτι ενδιαφέρεται πραγματικά για σενα γιατι αν συνέβαινε αυτό θα είχε κάνει κίνηση απέναντι σου για να κάνετε σχέση —-Πάιζει ρόλο και το γεγονός οτι είσαι ανήλικη —Σαφώς δεν μπορείς να έχεις την ελευθερία των κινήσεων που θα είχε μια μεγαλύτερη κοπέλα —Γι αυτο σε μπλόκαρε στο facebook και έσβησε το τηλέφωνο σου κτλ —–Δεν ήθελε να συνεχίσετε να μιλάτε γιατί έβλεπε οτι δεν υπάρχει μέλλον μεταξύ σας —και να σου πω την αλήθεια αυτό ήταν και έντιμο εκ μέρους του —–Με τον τρόπο του σου έδειξε οτι το φλέρτ που είχατε τελείωσε —–Τωρα όλα τα υπόλοιπα με τους χορούς στο μπάρ και τα ζειμπέκικα είναι “να χάμε να λεγαμε” που λεει και ο λαος ——Απλό φλέρτ για να περνάει η ώρα μας και τίποτε παραπέρα——Εγώ είμαι της άποψης να ξεχάσεις αυτή την ιστορία και να βρέις κάποιον που να σου δείχνει ξεκάθαρα οτι σε θέλει και να σε διεκδικήσει για να κάνετε σχέση——Αυτός δεν ενδιαφέρεται αρκετά για σένα ——Προχώρα λοιπόν παρακάτω γιατι πολύ ασχολήθηκες μαζί του χωρίς να αξίζει τον κόπο…..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More