TLife | The female side of life

Μπρουσκέτα σκορδόψωμο με κιμά και cheddar

ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Έμεινε κιμάς από το περασμένο βράδυ; Να τι μπορείς να κάνεις! Φρυγάνισε ψωμί, αρωμάτισε και σέρβιρε με τον κιμά και το σκόρδο. Απολαυστικό tapas...

Εύκολη 30' Λεπτά 4+μερίδες

Συστατικά

  • 680 γραμ κιμά μοσχαρίσιο
  • 1 κονσέρβα ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1 φλιτζ. κέτσαπ
  • μισό φλιτζάνι μπάρμπεκιου σος
  • 1 κ.σούπας Worcestershire σος
  • 2 κ.σούπας ψιλοκομμένες πιπεριές τουρσί (προαιρετικά)
  • 1 κ.σούπας άλμη από το τουρσί (προαιρετικά)
  • 1 συσκευασία κατεψυγμένο σκορδόψωμο
  • μισό φλιτζ. τριμμένο τσένταρ


Τρόπος μαγειρέματος

  • 1

    Σωτάρισε τον κιμά σε μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 8 με 10 λεπτά να ψηθεί καλά. Στράγγισε από τυχόν ζουμιά. Ρίξε τη ντομάτα, την κέτσαπ, τις σος και αν θες και τις πιπεριές με το ζουμί τους.

  • 2

    Σκέπασε το τηγάνι και ψήσε για 10 λεπτά.

  • 3

    Εν τω μεταξύ ετοίμασε το σκορδόψωμο σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Εναλλακτικά μπορείς απλά να φρυγανίσεις χοντρές φέτες χωριάτικου ψωμιού.

  • 4

    Ρίξε τον κιμά πάνω σε φέτες ψωμιού και πασπάλισε με το τσένταρ όσο ο κιμάς είναι ζεστός για να λιώσει.


  • Πείτε μας...

    Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
    λέγεται ΤL!fe...