ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ – Απρίλιος 2016: Πώς θα είναι ο μήνας σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Αφήνουμε πίσω μας το Μάρτιο με τις εκλήψεις του και μπαίνουμε στον Απρίλιο που αστρολογικά μοιάζει πιο “βατός”. Πώς θα είναι ο καινούριος σου μήνας σε ερωτικά και επαγγελματικά. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

ΚΡΙΟΣ
Ο Απρίλιος ξεκινάει με πολύ καλές προοπτικές για το ζώδιό σου. Με τον Ήλιο να κινείται στο ζώδιό σου μέχρι τις 19, θα μπορέσεις να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τους φίλους και την οικογένειά σου και να έχεις έντονη κοινωνική ζωή. Η καθημερινότητά σου μπορεί να είναι αρκετά κουραστική, αλλά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα. Θα αρχίσεις να βλέπεις πολλά πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Θα έχεις τις δικές σου ιδέες για το πώς είναι τώρα μερικά πράγματα και θα επανεξετάσεις καταστάσεις, που μέχρι τώρα μπορεί να σε κρατούσαν πίσω. Στις 22 του μήνα που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο Σκορπιό, θα νιώσεις πως η ενέργειά σου είναι πεσμένη. Μήπως έφτασε ο καιρός να αρχίζεις να αλλάζεις λίγο τους ρυθμούς της ζωής σου και να κοιτάξεις περισσότερο τον εαυτό σου; Από τις 28 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Ταύρο και η Αφροδίτη που θα περάσει στο ίδιο ζώδιο δύο μέρες αργότερα, σε προσγειώνουν σε μία πραγματικότητα την οποία μπορείς πλέον να δεις με ξεκάθαρο βλέμμα. Η οικογενειακή αλλά και η επαγγελματική σου ζωή, μπορούν τώρα να μπουν σε μία νέα τροχιά, αν ξεπεράσεις σκοπέλους επικοινωνίας.

Αισθηματικές
Τα άστρα σε συμβουλεύουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί στο ζώδιό σου από τις 5 μέχρι τις 30 του μήνα, θα γίνεις πιο ρομαντική και πιο τρυφερή με το σύντροφό σου, αφού θα νιώθεις ότι έχεις βρει τον ιδανικό άνθρωπο στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεξε όμως να μην εξιδανικεύεις πολύ τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που είναι στη ζωή σου, γιατί μπορεί να προσγειωθείς απότομα αργότερα. Αν είσαι single, σε περιμένει ένας έντονος μήνας, καθώς θα βιώσεις πάθη και συγκινήσεις σε μπερδεμένες καταστάσεις, όμως που δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια! Σταμάτα να αναλώνεσαι άσκοπα και προσπάθησε να βρεις τον άνθρωπο που σου ταιριάζει και θα σε κάνει ευτυχισμένη.

Επαγγελματικές
Το ξεκίνημα του Απριλίου θα είναι κάπως δύσκολο για εσένα και καλά θα κάνεις να αποφύγεις υπογραφές και δεσμεύσεις. Από τις 6 του μήνα όμως και μέχρι τις 28 -που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, μπορείς άφοβα να κάνεις κοινωνικές συναναστροφές και να επωφεληθείς από πρόσωπα του επαγγελματικού σου περίγυρου. Περιόρισε το άγχος σου, οργάνωσε εξόδους και ξέφυγε από καταστάσεις και συνεργασίες που σε ρίχνουν και σε κουράζουν ψυχολογικά. Αν μέχρι τώρα σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα και ψάχνεις την κατάλληλη στιγμή για να το εγκαινιάσεις, τότε σίγουρα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου θα σου προσφέρει αυτήν την ευκαιρία. Σε οικονομικό επίπεδο, ο μήνας θα είναι πολύ καλός αν θελήσεις να πάρεις σοβαρά τα θέματα της διαχείρισης και των επενδύσεων. Πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι πρόσφατα θα δώσουν τις θέσεις τους σε ενθαρρυντικές προοπτικές και εσύ πρέπει να είσαι ανοιχτή σε νέες προτάσεις.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

ΤΑΥΡΟΣ
Το ενδιαφέρον του μήνα θα στραφεί στην οικογένειά σου και στην αισθηματική σου ζωή. Οι υποχρεώσεις σου στα επαγγελματικά όμως είναι τόσες πολλές, που θα είναι μάλλον δύσκολο τελικά βρεις τον απαραίτητο χρόνο για να γεφυρώσεις το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να χαμηλώσεις τους τόνους στη δουλειά και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ώστε να ασχοληθείς μαζί τους. Διαφορετικά θα είσαι σε μία μόνιμη, αδιάκοπη πάλη με τον εαυτό σου και οι τύψεις δεν θα σε αφήνουν να κλείσεις μάτι. Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν καλύτερα από τις 6 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δώσει όλα τα φόντα του ώστε να βάλεις προτεραιότητες και να αξιολογήσεις καλύτερα τις καταστάσεις. Τώρα οι προοπτικές για κάτι καλύτερο σε όλους τους βασικούς τομείς της καθημερινότητάς σου θα είναι αξιοσημείωτες.

Αισθηματικές
Τα άστρα αυτόν το μήνα σε συμβουλεύουν να γίνεις πιο ρεαλίστρια ξεπερνώντας ανασφάλειες που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν. Αν βρίσκεσαι σε μόνιμο δεσμό, το πρώτο μισό του μήνα θα συνεχιστούν τα προβλήματα και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, αφού αναμένεται να κορυφωθούν κάποιες καταστάσεις και επειδή η κρίση σου θα μπερδεύεται πολλές φορές. Θα πρέπει να αποφύγεις αυτό το διάστημα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αργότερα πολύ πιθανό να μετανιώσεις. Κατέβασε τους τόνους και προσπάθησε να κάνεις έναν ήρεμο διάλογο με το σύντροφό σου, για να βρείτε από κοινού τις λύσεις που πρέπει. Οι singles, δύσκολα θα γλιτώσετε τα πισωγυρίσματα σε παλιότερες σχέσεις, γιατί ξέρετε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και υπάρχουν συναισθήματα ακόμη.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα προσπάθησε να ξεφύγεις από όλα όσα σε κούρασαν το προηγούμενο διάστημα και γέμισε τις μπαταρίες σου με κοινωνικές συναναστροφές και ταξίδια. Ο Ερμής που θα κινείται σε κανονική πορεία στο ζώδιό σου μέχρι τις 28, ευνοεί τέτοιου είδους εγχειρήματα. Συνεργάτες και άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά θα είναι πρόθυμοι να σε βοηθήσουν στους νέους σου στόχους και καλό θα είναι να αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό αυτήν τους την προσφορά. Ταυτόχρονα, τα οικονομικά σου θα σημειώσουν άνοδο και οι συζητήσεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι ευχάριστες, ανοίγοντας τα ενδιαφέροντά σου σε νέες, θετικές ασχολίες, που θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Απρίλιος θα είναι ένας σημαντικός μήνας για εσένα και σε βρίσκει σε μία πολύ δημιουργική φάση της ζωής σου. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από τις 5 μέχρι τις 30 και τον Ερμή στον Ταύρο από τις 6 μέχρι τις 28, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, η επικοινωνία με τους συνεργάτες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι τόσο καλή, που θα φέρει την πολυπόθητη ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Η στασιμότητα και η αδράνεια που σε άγχωναν και έριχναν την ψυχολογία σου πλέον παύουν να υφίστανται, γεγονός που σου δίνει φτερά και κάνει το δυναμισμό σου να χτυπήσει κόκκινο. Επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, συναντήσεις και καινούριες προτάσεις θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου και θα νιώθεις πολύ καλά. Τις ημέρες γύρω από την Πανσέληνο ωστόσο, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στο Σκορπιό, κινήσου με σύνεση, γιατί οι σωματικές σου αντοχές μπορεί να σε προδώσουν.

Αισθηματικές
Έντονη κινητικότητα, με νέα πρόσωπα και νέα ενδιαφέροντα θα έχεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Αν έχεις μόνιμη σχέση θα πρέπει να κινηθείς χωρίς επιπολαιότητες και να δεις καθαρά τα γεγονότα και τις λύσεις που πρέπει να βρεις, για να είσαι καλύτερα με το σύντροφό σου. Έχεις την τάση να σκεπάζεις τα προβλήματα και να νιώθεις ήσυχα, αυτήν την φορά όμως οι καταστάσεις θα σε ωθήσουν να ψάξεις την πραγματική αιτία όσο μακριά και αν πας και όσο πόνο και αν νιώσεις. Γιατί τι πιο ώριμο από το να παραδέχεσαι τα λάθη σου και να προσπαθείς να τα διορθώνεις! Αν είσαι single, θα θελήσεις να δημιουργήσεις μία καινούρια σχέση, αλλά θα πρέπει να είσαι ειλικρινής και με τον εαυτό σου και με τους άλλους, για να μην κάνεις ξανά τα ίδια λάθη.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να ξανασκεφτείς τα σχέδιά σου. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να οργανώσεις κοινωνικές συναναστροφές και εξόδους με άτομα από τον επαγγελματικό σου περίγυρο. Θα πρέπει τώρα να διοχετεύσεις αρκετή από την ενέργειά σου στον τομέα της καριέρας προκειμένου να έχεις τις εξελίξεις που θέλεις. Να γνωρίζεις ότι οι κόποι σου θα ανταμειφθούν στο μέγιστο βαθμό, για αυτό αξίζει τον κόπο λίγη παραπάνω ταλαιπωρία! Στα οικονομικά σου, αν και ο μήνας κρίνεται πολυέξοδος, λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων ή αλλαγών στο σπίτι, σου δημιουργεί ωστόσο και συνθήκες αισιοδοξίας και σου επιτρέπει μία πιο ξεκούραστη και χαλαρή προσέγγιση σε κάποια οικονομικά σχέδια. Τα κοινά οικονομικά με το ταίρι σου ή συνεταίρους μπορεί να γίνουν τώρα αιτία διαφωνιών, όσο όμως πλησιάζει το τέλος του μήνα, θα βρίσκεις πιο εύκολα λύσεις και θα καταφέρεις να πάρεις τις πιο σωστές και τις πιο συμφέρουσες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το ξεκίνημα του μήνα θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποια θέματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που θα είναι εντελώς απρόσμενα και θα σε αγχώσουν. Βέβαια, με τη βοήθεια του Ερμή στον Ταύρο από τις 6 του μήνα, αυτό δεν θα είναι τελικά τόσο δύσκολο για εσένα όσο θα θεωρείς στην αρχή. Με την ευστροφία και τη διπλωματία που σε διακατέχει, θα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας. Το άγχος και οι εντάσεις δεν θα λείπουν από την καθημερινότητά σου, ενώ η κοινωνικότητά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από τις 5 και μετά, θα είναι αρκετά έντονη και θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση. Κοντά στην Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 22 στο Σκορπιό, πρόσεξε τα λόγια σου, γιατί μπορεί να πληγώσουν τα αγαπημένα σου άτομα χωρίς να το καταλάβεις. Τις ίδιες μέρες, μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις και μην σπαταλήσεις το χρόνο σου κυνηγώντας το άπιαστο όνειρο!

Αισθηματικές
Τα άστρα σε συμβουλεύουν να αποφύγεις συναισθηματικές εμπλοκές με άτομα που είναι μπερδεμένα στην προσωπική τους ζωή, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς πολύ. Αρκετά έχεις ταλαιπωρηθεί στο παρελθόν και δεν χρειάζεται να βιώσεις και άλλες δύσκολες καταστάσεις που θα σε φθείρουν ψυχολογικά. Άνοιξε τα φτερά σου για νέες γνωριμίες που θα σε ανανεώσουν πλήρως και μην ασχολείσαι με πρόσωπα του παρελθόντος που σε στενοχωρούν. Πίστεψέ με είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις! Οι δεσμευμένες του ζωδίου θα πρέπει να αφήσετε τις γκρίνιες και τα πείσματα και να ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά πράγματα μέσα στη σχέση σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για να μπορέσετε να ισορροπήσετε τα πράγματα μέσα στη σχέση σας και να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου ο μήνας είναι αρκετά καλός για εσένα, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει όμως να τις αντιληφθείς για να τις εκμεταλλευτείς, κάνοντας ένα σωστό προγραμματισμό για να ξεπεράσεις εύκολα εργασιακά θέματα που σε δυσκόλεψαν και σε προβλημάτισαν τους τελευταίους μήνες. Με την εύνοια που θα σου χαρίσει η Αφροδίτη στον Κριό αυτόν το μήνα θα νιώθεις πιο δυνατή, θα έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έτσι θα μπορέσεις να πλασάρεις τις ικανότητες και τα ταλέντα σου αποδοτικότερα. Μέχρι τις 17, ο Άρης στον Τοξότη σε ορθή πορεία, θα εξασφαλίσει πιο γρήγορες και άμεσες ανταποκρίσεις από τους γύρω σου σε επίπεδο διαπραγματεύσεων. Αν επιθυμείς μία προαγωγή, σχεδόν όλος ο μήνας είναι αρκετά ευνοϊκός. Το αστρολογικό σκηνικό ευνοεί και τα οικονομικά σου αν δεν παρασυρθείς σε περιττές αγορές.

ΛΕΩΝ
Τον Απρίλιο θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή, γιατί φαίνεται πως οι καταστάσεις δεν ρυθμίζονται μόνο από τη δική σου βούληση. Κράτα χαμηλούς τόνους και απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις, γιατί μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου. Ιδιαίτερα την πρώτη εβδομάδα του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, πρέπει να σταματήσεις να προσθέτεις και άλλες ευθύνες και υποχρεώσεις στο πρόγραμμά σου, όσο ενδιαφέρον κι αν έχουν, γιατί στο τέλος θα καταλήξεις με υπερκόπωση. Το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινείται στο ίδιο ζώδιο, από τις 5 μέχρι τις 30 Απριλίου, εκμεταλλεύσου το για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο, να περάσεις καλά, δημιουργικά και ευχάριστα. Μην διστάσεις να δοκιμάσεις πράγματα που δεν τα έχεις ξανατολμήσει μέχρι τώρα. Μέχρι τις 17, που ο Άρης θα κινείται σε ορθή πορεία στον Τοξότη, θα καταφέρεις να διαχειριστείς καλύτερα τους πόρους σου και γενικά να οργανωθείς περισσότερο στα οικονομικά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, ξαφνικά γεγονότα θα σε αναστατώσουν και αν δεν ελέγξεις την κτητικότητά σου απαιτώντας τον έλεγχο και την επιβολή στη σχέση σου, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το παιχνίδι και να έχεις αρνητικές εξελίξεις. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι την ελευθερία του συντρόφου σου, όπως και εκείνος τη δική σου. Να ξέρεις ότι εκεί είναι και το κλειδί στη μεταξύ σας ισορροπία. Αν είσαι single, θα σε απασχολήσει ένα πρόσωπο από τα παλιά ξυπνώντας μέσα σου όμορφες αναμνήσεις. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και άφησε το χρόνο να δείξει αν έχουν αλλάξει κάποια πράγματα προς το καλύτερο μεταξύ σας.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ορθόδρομος στον Ταύρο, από τις 6 μέχρι τις 28 του μήνα, διαπραγματεύσου μια αλλαγή θέσης που προσδοκάς εδώ και καιρό, διότι η λύση στις προβληματικές καταστάσεις που σε κρατούσε σε στασιμότητα εδώ και καιρό πέρασε και οι εξελίξεις θα είναι σύντομα πολύ θετικές για εσένα. Τα άστρα ευνοούν ευκαιρίες και επικοινωνίες, ενώ θα πρέπει να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου για να περάσεις τα σχέδιά σου σε συνεργάτες που θα σε δικαιώσουν για τη σκληρή δουλειά των προηγούμενων μηνών. Στα οικονομικά σου θα υπάρξει μία σταδιακή βελτίωση και μπορείς μάλιστα να καταφέρεις να βάλεις και κάτι στην άκρη, αν τα διαχειριστείς σοφά. Βεβαίως, αυτό θα φανεί πιο έντονα από τις 30 και μετά, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Ταύρο και η ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδά σου θα είναι πολύ πιθανή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τον Απρίλιο ξεκινάει ένας νέος κύκλος δράσης και κατάκτησης για εσένα. Αυτό οφείλεται καταρχήν στον Ερμή, που θα κινείται ορθόδρομος στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ταύρου από τις 6 μέχρι τις 28, αλλά και στον Άρη, που θα κινείται στον Τοξότη μέχρι τις 17. Το ζητούμενό σου θα είναι η κοινωνική σου καταξίωση και καριέρα και αν οργανωθείς και λειτουργήσεις σωστά, τα αποτελέσματα που θα έχεις θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Μπορείς τώρα να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και αρμοδιότητες, διεκδικώντας έτσι την προαγωγή που στοχεύεις. Κατά τα άλλα, η κοινωνικότητά σου θα είναι αυξημένη και οι επαφές που θα κάνεις θα αποδειχθούν άκρως χρήσιμες. Η οικογένειά σου θα είναι στο πλευρό σου και θα σου συμπαραστέκεται στον αγώνα σου. Λίγη προσοχή μόνο το διάστημα που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 22, γιατί μπορεί να αντιδράσεις απότομα και ανεξέλεγκτα σε πιέσεις που θα σου ασκήσουν πρόσωπα του σπιτιού ή της δουλειάς σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες στη σχέση σου και να μην τα θέλεις όλα δικά σου. Αποφάσισε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις για την προσωπική σου ζωή και μην πληγώνεις άδικα με τη συμπεριφορά σου το σύντροφό σου, γιατί δεν αξίζει τέτοια μεταχείριση. Οι singles του ζωδίου, με την εύνοια που θα σας χαρίσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού από τις 5 μέχρι τις 30, η κοινωνικότητά σας θα είναι ανεβασμένη στα ύψη, θα είστε αρκετά δημοφιλείς, θα πηγαίνετε σε πάρτι, θα διασκεδάζετε με τους φίλους σας και θα ασκείτε έντονη ερωτική έλξη στο αντίθετο φύλο. Ίσως μάλιστα τις τελευταίες ημέρες του μήνα, που η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο, να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα!

Επαγγελματικές
Ο Απρίλιος σε βοηθάει να πετύχεις ευκολότερα τις επιδιώξεις σου. Το πρώτο μισό του μήνα κινήσου με ευελιξία και προσοχή, αποφεύγοντας να εκθέσεις σε κινδύνους τα συμφέροντά σου ή να παρασυρθείς σε συμφωνίες, οι οποίες δεν σου εγγυώνται μελλοντική επιτυχία. Δημιούργησε μία ασπίδα προστασίας στις εξωτερικές αντιξοότητες για να μην επηρεαστεί ο δυναμισμός και η διάθεσή σου. Από εκεί και μετά όμως, θα καταφέρεις να είσαι συγκεντρωμένη, να κάνεις καινούρια σχέδια, αλλά και να διατηρήσεις το γόητρο και το καλό σου όνομα στην αγορά. Στα οικονομικά σου, παρά το δύσκολο της εποχής, το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει σημαντικά. Κυρίως ενισχύει, αλλά και καλύπτει τις ανάγκες νευραλγικών τομέων της ζωής σου και παράλληλα σε βοηθάει να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες, μειώνοντας αισθητά τα χρεωστικά σου υπόλοιπα.

ΖΥΓΟΣ
Τον Απρίλιο θα σε διακατέχει μία έντονη επιθυμία να ασχοληθείς με κάτι διαφορετικό στη ζωή σου και να κάνεις τις αλλαγές που εδώ και καιρό προσδοκάς. Μην διστάσεις λοιπόν να κάνεις το βήμα, γιατί τόσο η κίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από τις 5 μέχρι τις 30, όσο και η πορεία του Ερμή στον Ταύρο, θα είναι σύμμαχοί σου και πολύ εύκολα θα καταφέρεις όλα όσα επιθυμείς. Θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία και γρήγορα. Δυνατές ευκαιρίες για καλύτερο μέλλον θα προκύψουν μέσα από τις πολύ καλές κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και με τη μεγάλη κοινωνικότητα που θα έχεις. Οι στόχοι σου θα υλοποιηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό και εσύ η ίδια στο τέλος θα απορείς πώς τα κατάφερες. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 30 θα σε βοηθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες και να αξιοποιήσεις τα δημιουργικά σου χαρίσματα.

Αισθηματικές
Ευνοείσαι αστρολογικά αυτόν το μήνα και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω σου. Μην αμελήσεις όμως το σύντροφό σου, καθώς σε έχει ανάγκη και θα πρέπει να του συμπαρασταθείς, γιατί ίσως αντιμετωπίσει έντονα προβλήματα με τη δουλειά και τα οικονομικά του, με αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του. Πλησίασέ τον και δώσε του να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχθεί σε εσένα. Αν είσαι single, να είσαι προετοιμασμένη, γιατί με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό από τις 5 μέχρι τις 30, θα υπάρχει ποικιλία στην ερωτική σου ζωή, όπως κεραυνοβόλοι έρωτες, παράνομες καταστάσεις, εφήμερες σχέσεις. Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Επαγγελματικές
Τα άστρα σου φέρνουν πολλές ευκαιρίες για την πραγματοποίηση των αλλαγών που ονειρεύεσαι. Ο Ερμής που θα κινείται στον Ταύρο μέχρι τις 28 σε ορθή πορεία, φέρνει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στον εργασιακό σου τομέα. Ευκαιρία είναι λοιπόν να ξεκινήσεις τα σχέδιά σου, που τόσον καιρό σε δυσκολεύουν και σε αγχώνουν. Θα βρεθούν λύσεις για θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό, ενώ τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση και ένας αέρας ανανέωσης θα ανεβάσει τη διάθεση και την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Απρίλιος θα είναι ένας αρκετά παραγωγικός μήνας για εσένα και θα μπορέσεις να κατακτήσεις τους στόχους σου, μέσω των ατομικών προσπαθειών σου. Οι πρώτες μέρες του μήνα, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Ταύρο στις 6, σηματοδοτούν μία εξέχουσα μεταβολή στις καταστάσεις της καθημερινής σου ζωής. Οι καταστάσεις που θα παρουσιαστούν τώρα θα σε ωθήσουν στην άνοδο και τη δημιουργία. Μέχρι τις 18 του μήνα ο κυβερνήτης σου Πλούτωνας θα κινείται σε ορθή πορεία και θα σε βοηθήσει σημαντικά να αναπτύξεις τις ιδέες και τις θέσεις σου με προσοδοφόρα αποτελέσματα. Η επιθυμία σου να αναπτύξεις τη φήμη σου βρίσκει γόνιμο έδαφος από τις 5 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό και ορίζει μία νέα εποχή για την προσωπική και κοινωνική σου ζωή.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα αντιληφθείς ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει στη συμπεριφορά του συντρόφου σου, ο οποίος έχει αρχίσει να σε καταπιέζει ή προσπαθεί να σε περιορίσει και εσύ νιώθεις εγκλωβισμένη και αντιδράς παράξενα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να του δώσεις να καταλάβει ότι κινείται λάθος. Οι singles, θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε ένα καινούριο ερωτικό ξεκίνημα που θα σας ανανεώσει, ανεξάρτητα από τη διάρκεια που θα έχει.

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό ευνοεί ταξίδια και μετακινήσεις για δουλειά, ενώ ξεκινά μια νέα εποχή που οι αλλαγές στα επαγγελματικά σου είναι εκτός του ελέγχου σου. Νέες ευκαιρίες και προτάσεις θα σε γεμίσουν με αισιοδοξία, αν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και κρατήσεις χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας νεύρα και εντάσεις προς λάθος ανθρώπους, ιδιαίτερα στις 22 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές και μεθοδικές, ώστε να αποφύγεις τυχόν αντιπαραθέσεις που θα σε κάνουν να παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να αποταμιεύσεις μερικά χρήματα, γιατί πολύ γρήγορα θα σου είναι άκρως απαραίτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλές καταστάσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα στη ζωή σου φαίνεται πως τον Απρίλιο θα βρουν τις λύσεις τους. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, από τις 6 μέχρι τις 28 που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, ένα αρκετά μεγάλο βάρος θα φύγει από πάνω σου και θα νιώθεις πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη. Το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις σου με το οικογενειακό και ευρύτερα φιλικό σου περιβάλλον. Η Αφροδίτη στον Κριό από τις 5 μέχρι τις 30 και ο Άρης σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου μέχρι τις 17, θα σε κάνουν να ανοιχτείς και να γίνεις πιο εκδηλωτική, αυξάνοντας γενικότερα τις επαφές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επικοινωνίες, νέες γνωριμίες και κοντινά ταξίδια θα σε κρατούν σε εγρήγορση, καθώς όλα γύρω σου θα κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς και εσύ θα πρέπει να είσαι συντονισμένη ενεργητικά μαζί τους.

Αισθηματικές
Στο ξεκίνημα του μήνα πρόσεχε πολύ να μην παρασυρθείς από υποσχέσεις. Από τις 5 και μετά όμως, που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Κριό, θα καταφέρεις να ξεκαθαρίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου και θα πλησιάσεις περισσότερο το σύντροφό σου. Θα γίνεις πιο τρυφερή και πιο στοργική και θα απολαύσεις όμορφες ερωτικές στιγμές γεμάτες αγάπη και πάθος. Θα κάνεις καινούρια πράγματα με το ταίρι σου που θα σας ανανεώσουν και θα σας βοηθήσουν να βάλετε καινούριες βάσεις στη σχέση σας, για να αντέξει στη φθορά του χρόνου. Όσο για τις singles του ζωδίου, θα ξυπνήσουν μέσα σας αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε πρόσωπα από τα παλιά. Μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις, αφήστε το χρόνο να κυλήσει και θα δείτε σύντομα τα πρώτα σημάδια για να κινηθείτε ανάλογα!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αυτόν τον μήνα πάτησε γερά στα πόδια σου και μην βασίζεσαι σε αμφίβολες συνεργασίες. Κάνε τις απαραίτητες κινήσεις και άρχισε να βάζεις σε εφαρμογή τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και αρκετό καιρό. Το πλανητικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τον πλανήτη Ερμή στον Ταύρο ευνοεί νέα ξεκινήματα, ενώ η δημιουργικότητά σου θα φτάσει σε υψηλά επίπεδα. Μην την αφήσεις αναξιοποίητη. Σε οικονομικό επίπεδο, συναντήσεις με προέδρους και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα θα επιφέρουν θετικές εξελίξεις, που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Από την αρχή του Απριλίου θα χαρακτηρίζεσαι από ευαισθησία και θετική διάθεση, καθώς ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο από τις 6 μέχρι τις 28 του μήνα, που θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και θα σε ευνοεί ιδιαίτερα. Θα κάνεις αρκετές δημόσιες σχέσεις, τις οποίες αν εκμεταλλευτείς κατάλληλα θα μπορέσεις να τις χρησιμοποιήσεις, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Επίσης, με τη θέση της Αφροδίτης στον Κριό από τις 5 και μετά, όπου κι αν βρίσκεσαι και με όποιους και αν συναναστρέφεσαι θα περάσεις πολύ καλά. Στον επαγγελματικό σου χώρο θα έχεις σύμμαχό σου τον Ερμή αλλά και τον Πλούτωνα, που μέχρι τις 18 θα κινείται σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου, και θα καταφέρεις να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεσαι για να οδηγήσεις τα σχέδιά σου στην επιτυχία. Στον τομέα των σχέσεων, θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο από λυκοφιλίες και σχέσεις που μέχρι τώρα δεν σε κάλυπταν, αλλά δεν είχες και τη δύναμη να τις αποχωριστείς.

Αισθηματικές
Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσένα το πλανητικό σκηνικό του μήνα. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς με τη λογική σου και να κάνεις τις σωστές επιλογές. Αν είσαι single, δεν αποκλείεται μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να γνωρίσεις ένα καινούριο πρόσωπο, που θα σε ενθουσιάσει. Όπως και να έχει όμως, να γνωρίζεις ότι η παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τις 30, θα σου δώσει σπάνιες ευκαιρίες για ερωτικές κατακτήσεις. Αν έχεις μόνιμο δεσμό, θα νιώσεις ξανά ερωτευμένη με το ταίρι σου και θα θελήσεις να το πλησιάσεις περισσότερο και να ζήσεις περισσότερα πράγματα μαζί του.

Επαγγελματικές
Αυτόν το μήνα θα εργάζεσαι πολλές ώρες για να τελειώσεις με τις εκκρεμότητες που έχεις, αλλά και για να διεκπεραιώσεις ζητήματα που επείγουν και θα φτάσεις σε σημείο που θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Πρόσεξε, με τη μαχητικότητα που θα σε διακρίνει, να μην έρθεις σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σου επειδή θα νομίζεις ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σου και δημιουργήσεις αντιπαλότητες στο χώρο σου. Ο Ήλιος, που θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο στις 19, εξυπηρετεί επαγγελματικές δραστηριότητες που κυοφορούνται από καιρό, για αυτό μην διστάσεις να τολμήσεις νέα εγχειρήματα. Στα οικονομικά σου, πρέπει να κινηθείς ευέλικτα και διαλλακτικά. Να πράττεις εκ του ασφαλούς και να μειώσεις τα λειτουργικά σου έξοδα στο ελάχιστο, γιατί ο μήνας που θα ακολουθήσει θα είναι πολύ δύσκολος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το ξεκίνημα του Απριλίου σε βρίσκει αντιμέτωπη με αρκετά δύσκολες καταστάσεις και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σου τομέα. Μέχρι τις 5 που η Αφροδίτη θα κινείται στους Ιχθείς, κάποια από τα σχέδιά σου μπορεί να ανατραπούν και να νιώσεις απογοητευμένη. Από τις 6 του μήνα και μετά όμως, η είσοδός της στον Κριό και η νέα θέση του Ερμή στον Ταύρο, θα σε βοηθήσουν σημαντικά, θα τονώσουν το ηθικό σου και θα σου χαρίσουν μία αισιόδοξη ματιά απέναντι σε καταστάσεις και νέα δεδομένα. Κάνε υπομονή και μην παραιτείσαι από τις προσπάθειες που επιβάλλεται να κάνεις, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, για να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες και το πλανητικό σκηνικό θα διευκολύνει κατά πολύ τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζεις.

Αισθηματικές
Αυτόν το μήνα, λόγω έλλειψης ψυχραιμίας και ορθής σκέψης υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις άδικα σκηνές ζήλιας στο έτερο ήμισυ σου και να προσπαθείς να ελέγχεις τη ζωή του. Πρόσεξε λίγο τη συμπεριφορά σου αυτή, γιατί θα έχεις αρνητικά αποτελέσματα! Δεν πρέπει να αφήνεις τρίτους να σε επηρεάζουν με τα λόγια τους, γιατί το κάνουν από ζήλια και μόνο. Αν είσαι single, υπάρχει περίπτωση να γνωρίσεις κάποιον πάνω σε μια μετακίνηση. Μην διστάσεις να ξεκινήσεις τώρα μια σχέση, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να εξελιχθεί αργότερα σε κάτι πιο σοβαρό. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, για να μπορέσουν οι άλλοι να σε πλησιάσουν πιο εύκολα και να σε γνωρίσουν καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές που θα προωθήσουν καλύτερα τα συμφέροντά σου. Μην κολλάς σε υποθέσεις που από καιρό τώρα έχουν δείξει ότι δεν προχωράνε. Από τις 6 μέχρι τις 28 του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται σε ορθή πορεία στον Ταύρο, κάνε μια προσπάθεια συμφιλίωσης με τους συνεργάτες σου και μην επιμένεις στις απόψεις σου δημιουργώντας αντιπαραθέσεις και λογομαχίες. Επεξεργάσου καλά τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 στον Κριό, και μην κάνεις μαύρες σκέψεις εξαιτίας της ανασφάλειας που νιώθεις. Επίσης, χειρίσου με σύνεση τα οικονομικά σου και μη δανείζεις χρήματα, διότι μπορεί να έχεις απώλειες. Τα έξοδά σου το τελευταίο διάστημα είναι υπερβολικά και η κατάσταση αν δεν προσέξεις, θα είναι εις βάρος σου.

ΙΧΘΕΙΣ
Το ξεκίνημα του Απριλίου σε βρίσκει αρκετά αγχωμένη και προβληματισμένη, γιατί πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχεις αμελήσει τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο σε κανονική πορεία, από τις 6 μέχρι τις 28 του μήνα, θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα ώστε να ξεμπερδέψεις με όλα αυτά τα θέματα που έχεις αφήσει στη μέση. Στις 22 που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο Σκορπιό, πρόσεξε αρκετά τις παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί ίσως πολλές φορές να μην τις αντιλαμβάνεσαι. Τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου είναι πολλά, αλλά καλύτερα να μην τα αποκαλύπτεις και κυρίως να μην δείξεις ότι προσπαθείς να τα υλοποιήσεις. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και είναι σίγουρο πως πλέον βρίσκεσαι στην οδό της επιτυχίας, αρκεί να είσαι προσεκτική τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, εκμεταλλεύσου σωστά τις ευκαιρίες που θα σου εμφανιστούν με νέες γνωριμίες, χωρίς να αδιαφορείς όμως και για τα συναισθήματα των άλλων. Αν είσαι δεσμευμένη, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις, γιατί θα είσαι λίγο μπερδεμένη με τα συναισθήματά σου. Ξεκαθάρισε με τον εαυτό σου και μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις στενοχωρώντας άδικα τον άνθρωπό σου, αν δεν είσαι σίγουρη! Επίσης, απόφυγε τυχόν πειρασμούς που θα σε περιτριγυρίσουν, γιατί τίποτα δεν μένει για πολύ καιρό κρυφό και μπορεί να πληγώσεις το ταίρι σου. Οι singles του ζωδίου θα βιώσετε έντονες καταστάσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη, όσο τουλάχιστον η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, από τις 5 μέχρι τις 30 του μήνα. Θα πρέπει να δείτε τα πράγματα πιο σοβαρά, να κάνετε μια αυτοκριτική και να βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια στην επιλογή των ανθρώπων που βάζετε στη ζωή σας.

Επαγγελματικές
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα σε κάνει να ασχολείσαι με θέματα καριέρας και επιλογών πολύ πιο έντονα από τα συνηθισμένα. Επαγγελματικά λάθη του παρελθόντος σε προβληματίζουν επιπροσθέτως. Κάνε μια ανασκόπηση και προχώρησε σε νέες βάσεις, καθώς θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με τα θέλω σου και τους συμβιβασμούς που πρέπει να κάνεις. Ο μήνας θα προσφερθεί για πολλές νέες αναζητήσεις, ενώ παράλληλα θα βρεις καινούρια ενδιαφέροντα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις από τις προβληματικές καταστάσεις των τελευταίων μηνών. Η ψυχολογία σου αλλάζει, ενώ οι νέες συνεργασίες θα είναι για εσένα αρκετά δημιουργικές, όσον αφορά στη μελλοντική σου εξέλιξη.

Read More

And More