Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 22/10/2017

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα αναμένεται πολύ θετική και χρήσιμη για τις εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και σε ατομικό επίπεδο. Με τη Σελήνη να κινείται στον Τοξότη η αισιοδοξία σου αυξάνεται και σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις κάθε αντιξοότητα. Παράλληλα, όμως, θα πρέπει να δείξεις λίγη προσοχή παραπάνω ως προς τον αυθορμητισμό που θα σου γεννηθεί. Ίσως να σε οδηγήσει σε πράξεις βεβιασμένες με αποτέλεσμα να υπάρξουν καταστάσεις που θα σε απογοητεύσουν. Λογικό είναι! Πάρε το χρόνο σου και σκέψου προτού δραστηριοποιηθείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα μπορέσεις να περάσεις αρκετά καλά, καθώς στον τομέα αυτό καταφέρνεις να εκφράζεσαι με ευθύτητα και χωρίς περιστροφές. Έτσι, θα μπορέσεις να πλησιάσεις το ταίρι σου –με λίγη καλή θέληση- και να ξεπεράσετε μαζί οποιοδήποτε εμπόδιο υπάρχει. Αν είσαι μόνος, η ευθύτητα γοητεύει! Εκμεταλλεύσου το!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά αναμένεται να τα πας πάρα πολύ καλά, καθώς η είσοδος του Άρη στον Ζυγό σου χαρίζει ισχυρότερη αίσθηση δικαιοσύνης, με αποτέλεσμα να καταφέρνεις να κρατάς τις ισορροπίες στην εργασία σου. Και στα οικονομικά, θα σε βοηθήσει η στάση αυτή. Ζύγισε τα πράγματα και πάρε αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την κατάσταση.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα αναμένεται ευχάριστη. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό και πάθος με ό,τι καταπιάνεσαι. Το συναίσθημα θα έχει ποικιλία στην έκφραση, ενώ δεν θα του λείπει ο πλουραλισμός. Είναι καλή ημέρα για να την περάσεις με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα, αξιοποιώντας την καλή διάθεση που θα υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Επίσης, είναι καλή στιγμή για να επιλύσεις διαφορές με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Ο Άρης κάνει την είσοδό του στον Ζυγό με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα ισορροπημένο αίσθημα δικαιοσύνης.

Αισθηματικές
Ο αισθηματικός τομέας ευνοείται από το πλανητικό σκηνικό. Καλή διάθεση, αίσθηση της δικαιοσύνης και της αρμονίας, εκλεπτυσμένοι τρόποι είναι κάποια από τα στοιχεία που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τα εμπόδια που βρίσκονται στη σχέση. Θα καταφέρεις με σωστή προσέγγιση να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε αυτό είναι το ταίρι σου, είτε μια νέα γνωριμία.

Επαγγελματικές
Και στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες καλύτερα από ό,τι συνήθως. Έτσι, μπορείς να βρεθείς σε συναντήσεις με συνεργάτες και να καταφέρεις να κρατήσεις το κλίμα ιδανικό για να εξελιχθούν μέσα σε αυτό σημαντικές συζητήσεις. Στα οικονομικά, είσαι σε θέση να κατανοήσεις τα θετικά και τα αρνητικά σου με σκοπό να βελτιώσεις ό,τι χρειάζεται αλλαγή.

Δίδυμοι
Ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό και αυτό σου χαρίζει μια καλύτερη αίσθηση δικαίου. Μπορείς να εξισορροπήσεις τις καταστάσεις αν χρειαστεί, ενώ έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς την οπτική δύο αντίθετων απόψεων. Αυτό σε βοηθάει να συμβιβάσεις τα πράγματα ή ακόμη και να προσαρμοστείς. Βέβαια, καλό είναι να κρατάς την ισορροπία, γιατί η στάση αυτή εύκολα μπορεί να δημιουργήσει ανασφάλεια στους γύρω σου, φίλε Δίδυμε. Αν χρειαστεί να δώσεις ξεκάθαρη άποψη φρόντισε να το κάνεις με ευθύτητα για να μη δημιουργήσεις δεύτερες σκέψεις.

Αισθηματικές
Στον τομέα των αισθηματικών αναμένεται μια μέρα με πολύ καλούς οιωνούς. Το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει γοητεία και καλούς τρόπους, καθώς και έναν νου πιο διευρυμένο, με μεγαλύτερη ανοχή στις διαφορετικές απόψεις. Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο για να κάνεις το παιχνίδι σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα μπορέσεις να τα πας αρκετά καλά δεδομένου ότι είσαι σε θέση να διατηρήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις αλλαγές. Αντιλαμβάνεσαι τη θέση των συνομιλητών σου και είσαι έτοιμος να δείξεις κατανόηση. Στα οικονομικά, μπορείς κινηθείς «επεκτατικά» για να αυξήσεις το εισόδημά σου ή τις πηγές αυτού.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σελήνη στον Τοξότη σου δημιουργεί μια τάση αισιοδοξίας, ενώ σου προσφέρει τόλμη και δυναμισμό. Είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείς με την εξέλιξη των σχεδίων σου, να πάρεις αποφάσεις που χρειάζονται ρίσκο και να προχωρήσεις παρακάτω χωρίς ανασφάλεια. Κάθε δυσκολία που προκύπτει θα μπορέσεις να την ξεπεράσεις σχετικά εύκολα. Καλό είναι να είσαι, όμως, λιγότερο βιαστικός για να μην εκπλαγείς αρνητικά από τα αποτελέσματα. Με αργά βήματα οι προσδοκίες σου θα γίνουν πραγματικότητα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δέχεσαι την επιρροή από την είσοδο του Άρη στον Ζυγό που σε κάνει πιο κατασταλαγμένο και αντικειμενικό. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις τη διάθεση να συγκρουστείς με το άλλο σου μισό και ειδικά για πράγματα χωρίς ιδιαίτερη σημασία. Παράλληλα, γίνεσαι πιο γοητευτικός και το φλερτ θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, είναι μια καλή ημέρα για να μπορέσεις να δεις πιο σφαιρικά κάποιες καταστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να είσαι αντικειμενικός και δίκαιος ως προς τις αποφάσεις που θα πάρεις. Στα οικονομικά, καλό είναι να μην βιάζεσαι, γιατί θα είσαι αρκετά αυθόρμητος με κίνδυνο να κάνεις λάθη από απροσεξία.

Λέων
Αγαπητέ Λέων, η ημέρα αναμένεται πολύ βοηθητική εξαιτίας των επιρροών που δέχεσαι από τη Σελήνη στον Τοξότη. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό προκειμένου να φέρεις εις πέρας ό,τι αναλάβεις. Θα έχεις καλή εκφραστικότητα και επικοινωνία που θα σε βοηθήσει να κάνεις τις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις. Όπως καταλαβαίνεις, είναι μια καλή ημέρα για να ρίξεις τα δίχτυα σου και να αυξήσεις τη δημοτικότητά σου. Πρόσεξε μόνο να μην γίνεις πολύ πιεστικός με τους γύρω σου, γιατί υπάρχει μια τέτοια τάση σήμερα. Θα έχεις ακόμη τη διάθεση να στηρίξεις φίλους και αγαπημένα πρόσωπα σε προβλήματα που θα προκύψουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα έχεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση σήμερα που θα σε κάνει να πλησιάσεις τον σύντροφό σου, αφήνοντας πείσματα και εγωισμούς μακριά από τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, είναι μια καλή ημέρα για να πλησιάσεις νέα πρόσωπα και να γοητεύσεις με τη συμπεριφορά και την ομιλία σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, θα σε βοηθήσει η επιρροή που δέχεσαι από την είσοδο του Άρη στον Ζυγό. Έχεις ισχυρή αίσθηση της δικαιοσύνης και μπορείς να εξισορροπήσεις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Στα οικονομικά, μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις, γιατί μπορεί να απογοητευτείς πολύ γρήγορα.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, το κλίμα είναι αρκετά ευνοϊκό και ξεκάθαρο και αυτό πηγάζει από την ίδια σου τη διάθεση. Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει εξωστρεφή, διασκεδαστικό και ευδιάθετο. Έτσι σου ανοίγεται η πόρτα για να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα που θέλεις να πλησιάσεις, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα έχεις την ικανότητα να κρατήσεις τις ισορροπίες, έτσι ώστε να μην ξεφύγουν τα πράγματα. Προσπάθησε, ωστόσο, να δείξεις μια σταθερότητα στους στόχους σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να δείξεις μια αστάθεια.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου ευνοούνται εξαιτίας της ειλικρινούς διάθεσης που σου δημιουργεί το πλανητικό σκηνικό. Είσαι ξεκάθαρος ως προς τον σύντροφό σου και αυτό κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Έτσι, η ατμόσφαιρα γίνεται πιο ζεστή, ιδανική για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Ακόμη και αν είσαι μόνος, όμως, θα βοηθηθείς για να κάνεις την προσέγγιση που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στην εργασία σου, καλό είναι να κινηθείς χωρίς βιασύνη, γιατί ο αυθορμητισμός μπορεί να φέρει απρόβλεπτες συνέπειες. Το χειρότερο θα είναι η απογοήτευση που θα πηγάζει από τις προσδοκίες που δεν εκπληρώθηκαν. Στα οικονομικά, το σκηνικό είναι παρόμοιο, για αυτό μην βιαστείς να απλώσεις το χέρι σου περισσότερο από όσο μπορείς.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η ημέρα επιφυλάσσει καλή διάθεση, προσαρμοστικότητα και καλή επικοινωνία με τους γύρω σου. Μπορείς να κάνεις συναντήσεις και να γοητεύσεις με την ευθύτητα και την ειλικρίνεια. Μπορείς, επίσης, να κάνεις δημόσιες σχέσεις με επιτυχία προς όφελος της δουλειάς σου. Με τον Άρη στοζώδιό σου, είναι μια καλή ημέρα για φλερτ και επικοινωνία. Γίνεσαι ευχάριστος και ευπρόσδεκτος σε παρέες και ομάδες ανθρώπων. Συνεπώς, εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις νέους φίλους ή να διεισδύσεις σε νέες επαγγελματικές «συμμαχίες».

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα σε χαρακτηρίζει η καλή διάθεση και το χιούμορ. Είναι δυο στοιχεία που γεφυρώνουν τις διαφορές και σπάνε τον πάγο ακόμη και προβλήματα να έχεις μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, «φόρα» το χαμόγελό σου και άφησε τη γοητεία σου να σε φέρει κοντά σε νέα ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα πιο αντικειμενικά. Είσαι σε θέση να δεις πιο συνολικά τις καταστάσεις, ξεφεύγοντας από την οπτική της δικής σου θέσης. Στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να πιέζεσαι για να κάνεις κάποιες κινήσεις. Πάρε το χρόνο σου και μείνε εγκρατής.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Σελήνη στον Τοξότη είναι μια καλή θέση για να δώσει θετικές επιρροές.Το συναίσθημα παραμένει πλούσιο, αλλά γίνεσαι πιο αυθόρμητος με αποτέλεσμα να κινείσαι με αφέλεια και βιαστικά κάποιες φορές. Δώσε προσοχή σε αυτό το σημείο για να διατηρήσεις την ισορροπία. Παράλληλα, η γρήγορη αντίληψη σου δίνει την ικανότητα να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις ή απαιτήσεις που θα δημιουργήσει το περιβάλλον σου. Δείξε δυναμισμό και τόλμη και θα δεις ότι θα καταφέρεις πολλά τη σημερινή ημέρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά μπορείς να περάσεις καλά είτε βρίσκεσαι σε σχέση, είτε όχι. Έχεις καλή διάθεση, κέφι, χιούμορ και προσαρμοστικότητα. Έτσι, φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σε «χαλάσει» με αποτέλεσμα να περνάς όμορφα και αυτό να το μεταδίδεις στους γύρω σου. Ο σύντροφός σου αναμένεται να απολαύσει πολύ την πλευρά σου αυτή!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά θα είσαι σε θέση να βρεις έξυπνες ιδέες και λύσεις για να κλείσεις επιτέλους ανοιχτές εκκρεμότητες, ακόμη και προβληματικές καταστάσεις. Δύσκολα θα μπεις σε διένεξη σήμερα, γιατί έχεις την τάση να αντιλαμβάνεσαι τις διάφορες οπτικές χωρίς ακρότητες. Στα οικονομικά, πρέπει να παραμείνεις εγκρατής.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να κάνει ακόμη πιο έντονα τα κύρια χαρακτηριστικά σου. Είσαι πιο αυθόρμητος και εξωστρεφής από ποτέ. Παρασύρεσαι από τους γύρω σου και για αυτό θα πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Βέβαια, η καλή πλευρά της κατάστασης είναι ότι μπορείς γίνεις η ψυχή της παρέας με όλα τα οφέλη που απορρέουν από μια τέτοια κατάσταση. Εκμεταλλεύσου τη δημοτικότητά σου και στα επαγγελματικά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά πέρνα καλά, διασκέδασε, άφησε άγχη και σκοτούρες μακριά και θα δεις ότι η σχέση σου θα μπορέσει να αναζωογονηθεί. Αν πάλι είσαι μόνος, θα είσαι το ιδανικό πρόσωπο για να θέλει κάποιος να γνωρίσει και να βρεθεί κοντά του. Απόλαυσε την παρέα ενός νέου και ενδιαφέροντος προσώπου.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου θα έχεις την ευκαιρία να τα πας πολύ καλά. Θα έχεις μια σωστή και δίκαιη στάση, γεγονός που σε κάνει αγαπητό σε συνεργάτες και συναδέλφους. Στα οικονομικά, καλό είναι να ζυγίσεις τις καταστάσεις και να πάρεις τις όποιες αποφάσεις χωρίς βιασύνη.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Άρης μπαίνει στον Ζυγό σήμερα και αυτό προσφέρει μια γενικότερη ισορροπία στον τρόπο που ενεργείς. Μπορείς να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα καταφέρεις να διατηρήσεις μια αρμονία. Από αισθητικής πλευράς, δέχεσαι μια θετική επιρροή και αυτή σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε μπορεί να γίνει πιο όμορφο και κομψό γύρω σου. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξεις εμφάνιση ή ακόμη και να αλλάξεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου;

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά η ημέρα θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και γεμάτη ενέργεια. Μπορείς να σχεδιάσεις μια βραδιά που θα περιέχει συζήτηση, χαμόγελα και καλή διάθεση, ενώ το τελείωμά της μπορεί να είναι αισθησιακό και απολαυστικό. Αν είσαι μόνος, κινήσου αντίστοιχα και δεν θα χάσεις!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, γεγονός που θα φέρει θετικά αποτελέσματα σε δύσκολες καταστάσεις. Θα είσαι επίσης, δίκαιος και ειλικρινής και θα ασκήσεις θετική επιρροή σε συνεργάτες και συναδέλφους. Στα οικονομικά, κινήσου αργά και σταθερά για να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με τη Σελήνη στον Τοξότη εκφράζεται μια πτυχή του εαυτού σου που είναι πιο αισιόδοξη και κεφάτη, ικανή να κινείσαι γη και ουρανό για να πετύχει αυτό που θέλει. Θα είσαι αρκετά επικοινωνιακός και δεν είναι απίθανο να γίνεις η ψυχή της παρέας απόψε. Η μόρφωση θα παίξει σημαντικό ρόλο σήμερα, αφού είναι πιθανό κάποιο γεγονός να σε ωθήσει προς αυτή την κατεύθυνση. Μήπως έχεις αφήσει κάτι στη μέση και θέλεις τώρα να το ολοκληρώσεις; Βλέπεις η γνώση είναι δύναμη και όσο μεγαλώνεις τόσο πιο καλά το συνειδητοποιείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά δέχεσαι πολύ θετικές επιρροές για να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου. Η καλή σου διάθεση και η επικοινωνιακή σου δεινότητα δημιουργούν ζεστή ατμόσφαιρα που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις. Αν είσαι μόνος μπορείς να εκμεταλλευτείς τη βραδιά για να βγεις και να φλερτάρεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά, η ημέρα μπορεί να εξελιχθεί πάρα πολύ καλά αρκεί να αξιοποιήσεις τα δώρα της. Σε δύσκολες καταστάσεις θα μπορέσεις να εξισορροπήσεις τις πιέσεις, έτσι ώστε να κάνεις το κλίμα ηπιότερο και πιο παραγωγικό. Στα οικονομικά, μη βιαστείς να κάνεις κινήσεις προτού τις σκεφτείς καλά.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό δέχεσαι θετικές επιρροές που σε βοηθούν να δείξεις ένα πρόσωπο πιο δίκαιο και με περισσότερη κατανόηση, ειδικά στα επαγγελματικά. Παράλληλα, ενισχύεται η γοητεία σου, γεγονός που σε φέρνει πιο κοντά στο αντικείμενο του πόθου σου. Αν όμως, δεν μιλάμε για τις προσωπικές σου υποθέσεις, να ξέρεις ότι η ελκυστική σου εικόνα σε φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη συμφωνιών και γενικότερα σε βοηθάει να επηρεάσεις τους άλλους για να επιτύχεις τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις μια ήσυχη και ισορροπημένη βραδιά. Με την ευγένεια και τους εκλεπτυσμένους τρόπους μπορείς να «μαγέψεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Χαλάρωσε και απόλαυσε όσα πρόκειται να συμβούν…

Επαγγελματικές
Οι συνεργάτες σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη σημερινή ημέρα και αυτό θα είναι αποτέλεσμα της δικής σου στάσης. Μπορείς να φερθείς με κατανόηση και να ασκήσεις τη γοητεία σου για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θέλεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες.

Read More

And More