Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 29/10/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Καλά θα κάνεις σήμερα αγαπητέ Κριέ μερικά πράγματα να τα δεις από διαφορετική σκοπιά και να προσπαθήσεις να ισορροπήσεις μερικές καταστάσεις, που μόνο προβλήματα σου φέρνουν. Ίσως κάποιο πρόσωπο της εμπιστοσύνης σου να σε βοηθήσει με τις συμβουλές του – αν φυσικά αποφασίσεις να του ανοίξεις την καρδιά σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή φίλε Κριέ δεν προβλέπονται φοβερές αλλαγές και θα επικρατήσει ηρεμία και λίγο ρουτίνα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τον κοινό χρόνο που έχεις με τον σύντροφο σου για να μιλήσεις για ανάλαφρα θέματα. Οι αδέσμευτοι, να περιμένετε να σας πλησιάσει ερωτικά ένα φιλικό σας πρόσωπο. Μήπως είναι καλή η ιδέα να του δώσετε μία ευκαιρία;

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου χώρο θα καταφέρεις σήμερα να έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους ανωτέρους σου και ίσως φανείς κιόλας αποφασιστικός και αρπάξεις την ευκαιρία για να προωθήσεις τα νέα σου σχέδια. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχους τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.

/

Ταύρος
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που θα κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ότι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές
Το ταίρι σου θα σου κάνει παράπονα ότι δεν ασχολείσαι όσο θέλει μαζί του και εσύ θα νιώθεις, δεδομένης της συνολικής πίεσης που έχεις και από άλλους τομείς της ζωής σου, λες και σου έχουν βάλει θηλιά στο λαιμό. Κράτησε αποστάσεις για να μην πεις κουβέντες που δεν πρέπει. Οι αδέσμευτοι Ταύροι επιβάλλεται να αλλάξετε τακτική, αν θέλετε να βρείτε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε την ζωή σας.

Επαγγελματικές
Μην πάρεις αποφάσεις αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου. Πρέπει σήμερα να είσαι συνετός και να μην αποκαλύψεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου θα περάσουν πολλές διακυμάνσεις. Φρόντισε να μειώσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, που αυτή την περίοδο θα είναι πολλά.

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε ξεκινάς τη μέρα σου με πολύ μεγάλη ενεργητικότητα και με τη θέληση να κάνεις πάρα πολλά στους τομείς που σε απασχολούν στην ζωή σου. Κοίταξε να μετριάσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου γιατί ο έναστρος ουρανός κρύβει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις. Μην κάνεις καμία υπερβολή και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σκέψου και μετά πράξε.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε η καλή σου διάθεση θα σου δώσει σήμερα περισσότερο ερωτισμό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις σχέση, με την Σελήνη σήμερα να κινείται στον Ζυγό να περιμένεις κάτι ευχάριστο να συμβεί στην ζωή σου, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες σου.

Επαγγελματικές
Οι στόχοι που έχεις για την δουλειά σου βλέπεις ότι σιγά – σιγά αρχίζουν και υλοποιούνται με τον τρόπο που θέλεις. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μην κάνεις άλλα έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται.

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε δες σήμερα τις καταστάσεις από μία άλλη σκοπιά. Μήπως μερικά πράγματα δεν τα βλέπεις όπως είναι και η μεγάλη ευαισθησία σου σε παρασύρει σε λάθος καταστάσεις? Χρησιμοποίησε στο μέγιστο την κριτική σου ικανότητα για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και για δεδομένα που δεν είναι έτσι όπως φαίνονται.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε υπάρχουν πράγματα που σε έχουν απογοητεύσει στη σχέση σου, όμως αντί να κρατάς «μουτράκια» και να περιμένεις να μυρίσει τα νύχια του το ταίρι σου για να καταλάβει τί έχεις … φρόντισε σήμερα να μιλήσεις και να πεις όλα όσα σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα αυτό που αναζητάς, να ξέρεις ότι η Σελήνη σήμερα από τον Ζυγό σου ετοιμάζει πολλές ερωτικές εκπλήξεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα εκτοξεύσουν την ερωτική σου λίμπιντο στα ύψη!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι συνεργασίες ευνοούνται και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις όνειρα για το μέλλον. Αρκεί μόνο να είσαι προσγειωμένος!!!Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, παρόλο που μπορεί να υπάρχουν κάποιες προτάσεις που θα αυξήσουν τα έσοδά σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα σήμερα με την Σελήνη να κινείται στον Ζυγό και να σε ευνοεί θα μπορέσεις να δραστηριοποιηθείς σε χώρους που μέχρι πρότινος δεν σου επέτρεπε το περιβάλλον σου. Οι προοπτικές για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου είναι ευοίωνες και η επιτυχής αποπεράτωση των σχεδίων σου θεωρητικά είναι δεδομένη. Αρκεί να κουνήσεις το μικρό σου δαχτυλάκι…

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Λέοντα θα δεις το ταίρι σου με άλλο μάτι πιο ερωτικό, αλλά θα του δείξεις και την αγάπη σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, με την γλυκύτητα και την γοητεία σου θα ελκύσεις όποιον και όποια επιθυμείς.

Επαγγελματικές
Χαρούμενα μαντάτα σε περιμένουν σήμερα στα επαγγελματικά σου, που θα αφορούν κάποια προαγωγή ή αύξηση του μισθού σου. Θετικά επίσης θα είναι και τα οφέλη που θα αποκομίσεις από επενδύσεις που ήδη έχεις κάνει. Τα οικονομικά σου μπορούν τώρα να σταθεροποιηθούν αρκεί να μην οδηγηθείς σε σπατάλες.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε φρόντισε να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμηση σου.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε θα νιώσεις προβληματισμό στα αισθηματικά σου απόψε. Αν καταφέρεις να κουβεντιάσεις σε χαμηλούς τόνους όλα όσα σε προβληματίζουν, τότε θα βρεις μαζί με το ταίρι σου τις ιδανικές λύσεις. Αν δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις. Ένα άτομο που ήδη γνωρίζεις θα σου ομολογήσει τον έρωτα του…

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου είναι μέρα που ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, αλλά μικρά εμπόδια και κάποιες καθυστερήσεις θα σε τραβήξουν πίσω. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, για να μπορέσεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με τη λογική και προσεχτικούς χειρισμούς ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. Προς το βράδυ όμως κάποια ευχάριστα γεγονότα θα σε χαροποιήσουν αρκετά και θα καλυτερεύσουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ μήπως έφτασε η ώρα να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στο ταίρι σου και να κάνεις πράγματα μαζί του; Είναι κάτι που το έχετε ανάγκη και οι δύο. Αν η μοναξιά πλέον σε έχει κουράσει, σήμερα ευνοείσαι για να εκδηλώσεις τα συναισθήματα σου σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο.

Επαγγελματικές
Ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν στην δουλειά σου, πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα για να μπορέσεις να φτάσεις στον στόχο σου. Τα οικονομικά σου δεν θα πάνε άσχημα αλλά πρέπει ο χειρισμός σου να είναι πολύ προσεκτικός. Θα έχεις μια ροπή για έξοδα.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ μέρα με πάρα πολλές υποχρεώσεις και αρκετό άγχος είναι η σημερινή για εσένα. Ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια θέματα προβληματικά, που έχουν σχέση με την οικογένεια. Θα έχεις πάρα πολλές εναλλαγές και θετικές εξελίξεις. Κατάλληλη στιγμή για να αναδιοργανώσεις πολλά από αυτά που μέχρι τώρα σου έφερναν στασιμότητα και σε εκνεύριζαν.

Αισθηματικές
Φίλε Σκορπιέ σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις στην σχέση σου και ίσως ένα δώρο ή μία έκπληξη να αναθερμάνει το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Να επιδείξεις θετική στάση και να μην είσαι καχύποπτος. Εσύ που είσαι μόνος σου, κάνε τις επιβληθείσες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών σου, όσο κι αν κάτι τέτοιο σου είναι βαρετό.

Επαγγελματικές
Μάθε να ακούς τους συναδέλφους σου και να μην προτρέχεις. Ίσως αυτά που θα ακούσεις να ανοίξουν άλλους δρόμους στην υλοποίηση των κοινών σας σχεδίων. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και αγορές, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη αυτήν την περίοδο προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά και μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Μπορείς εύκολα να βάλεις σε εφαρμογή αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Φρόντισε μόνο να ξεμπερδεύεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Από σήμερα και μετά γίνεται μία οριστική διαγραφή σε όλα τα προβλήματα που στιγμάτιζαν μέχρι τώρα τη σχέση σου και κάνεις μαζί με το ταίρι σου ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα! Και για τους ελεύθερους Τοξότες έρχεται επιτέλους η ιδανική στιγμή που θα δεσμευτούν ερωτικά και θα ξεπεράσουν τις κρίσεις ανεξαρτησίας τους!

Επαγγελματικές
Προσπάθησε σήμερα να βελτιώσεις την συμπεριφορά σου απέναντι στους συναδέλφους σου και να μην είσαι εριστικός μαζί τους, όσο και αν αυτά που σου λένε τα θεωρείς παλιομοδίτικα ή ξεπερασμένα. Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στον οικονομικό τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά μην ανοιχτείς ακόμη σε πολλά θέματα.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε πρέπει να είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην ξεφεύγεις από τις ιδέες σου, όσο κι αν τρίτα άτομα θα προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη. Από την στιγμή που γνωρίζεις τι είναι αυτό που θες, μπορείς εύκολα να το διεκδικήσεις. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα εισβάλλει ένα άτομο που μπορεί να ταράξει τις μεταξύ σας ισορροπίες.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Αιγόκερε θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να διευθετήσεις θέματα ερωτικού περιεχομένου που αφορούν την σχέση σου και να ξεκαθαρίσεις το τοπίο της, ώστε να αισθανθείς περισσότερο ασφαλής και σίγουρος για την πορεία της. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου πρέπει να λίγο να αλλάξεις την εμφάνιση σου και να γίνεις πιο ελκυστικός προς το αντίθετο φύλο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις έντονο άγχος για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και θα ζητήσεις και την βοήθεια των συνεργατών σου. Στα οικονομικά σου θα δεχτείς προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν. Πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και φρόντισε να τις καλύψεις άμεσα.

Υδροχόος
Σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Μην κάνεις καμία απερίσκεπτη κίνηση και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου. Θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν τόσο, ώστε θα απαλλαγείς από το άγχος που έχεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου φίλε Υδροχόε θα σε ικανοποιήσουν αρκετά και θα νιώθεις την αγάπη του συντρόφου σου σε έντονο βαθμό. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μπορείτε να κάνετε αποφασιστικές κινήσεις για να βρείτε αυτόν ή αυτήν που θέλετε ως ταίρι σας.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα μπορείς να τα κάνεις όπως θέλεις στον χώρο της δουλειάς σου και αυτή σου η ικανότητα σε γεμίζει χαρά και ασφάλεια. Βέβαια μην ξεχνάς να ευχαριστήσεις και όλους όσους σε βοηθούν για να το επιτύχεις. Μπαίνεις σε μία περίοδο που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ιχθείς
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ θα δημιουργούνται λάθη από τρίτα πρόσωπα και μάλιστα από εκεί που δεν τα περιμένεις και καλό θα είναι να είσαι σε συνεχή εγρήγορση, για να αποφύγεις τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν. Το μυαλό σου θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση και να μην εμμένεις στις λεπτομέρειες των θεμάτων.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Ιχθύ πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου γιατί η πίεση που έχετε και οι δύο στα επαγγελματικά σας έχει φορτίσει πολύ και υπάρχει πιθανότητα να ξεσπάσετε ο ένας στον άλλον. Εσύ που είσαι ακόμη χωρίς μόνιμο δεσμό, προσπάθησε να είσαι συνετός και να μην προκαλείς χωρίς ουσιαστικά να σε ενδιαφέρει κάποια ή κάποια. Άνοιξε τα πανιά σου για αλλού και μην παιδεύεις ανθρώπους, μόνο και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Επαγγελματικές
Στο χέρι σου είναι να αλλάξεις τις συνθήκες και τις καταστάσεις που σου δημιουργούν προβλήματα, σε φέρνουν σε δύσκολη θέση ή σε στεναχωρούν. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Ότι κάνεις πρέπει από πριν να το έχεις υπολογίσει πολύ καλά.

Read More

And More