Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 6/8/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Η σημερινή μέρα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα, αλλά για να μην αγχωθείς καλό είναι να βάλεις μια σειρά στις προτεραιότητές σου, σχετικά με το τι θέλεις να τελειώσεις πρώτα, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρεις να ξεμπερδεύεις με τις δουλειές σου μια ώρα αρχύτερα. Οι δυνατότητές που έχεις είναι πάρα πολλές και όσο καταλαβαίνεις τις κρυφές σκέψεις που έχουν κάποια άτομα από τον περίγυρό σου τόσο θα αντιλαμβάνεσαι τι ζητάνε πραγματικά από εσένα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου δείξε έμπρακτα το ενδιαφέρον στη σχέση σου και μην παραμελείς άλλο το σύντροφό σου. Άλλωστε, μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα, αρκεί το μυαλό σου να μην είναι αλλού. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις όλη την εύνοια των πλανητών να γοητεύσεις το άτομο που έχεις ερωτευτεί. Μην διστάσεις να το πλησιάσεις και να του μιλήσεις γι’ αυτά που αισθάνεσαι. Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις γιατί δεν θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Με καλύτερο προγραμματισμό θα τα καταφέρεις πολύ καλύτερα. Στα οικονομικά σου έχεις κάνει πολλά ανοίγματα, που πρέπει να αρχίσεις να τακτοποιείς. Μην αφήνεις εκκρεμότητες για το μέλλον, γιατί δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να ανταποκριθείς.

/

Ταύρος
Σήμερα τα πράγματα θα κινούνται πολύ γρήγορα και οι εξελίξεις γύρω σου θα σε προλαβαίνουν αν δεν κινηθείς άμεσα, για να μπορέσεις να διεκπεραιώσεις πολλά θέματα. Απόφυγε την ένταση και τον εκνευρισμό, που μπορεί να σου προκαλέσει η σημερινή μέρα, μείνε πιστός και συνεπής στο πρόγραμμά σου. Να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείς για κινήσεις που έχεις κάνει σε διάφορους τομείς και να αναγνωριστούν οι ικανότητές σου, γι’ αυτό βρες τρόπους να παραβλέψεις τα εμπόδια ή τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, το τελευταίο διάστημα έχεις αμελήσει αρκετά τη σχέση σου και ο σύντροφός σου μπορεί να εκδηλώσει τα παράπονά του και μάλιστα με έντονο τρόπο. Μην εκνευριστείς και φρόντισε να είσαι ήρεμος για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, ένα φιλικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να σε γνωρίσει σε κάποιους ανθρώπους. Μην αρνηθείς τις προσκλήσεις αυτές γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί…

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που έχεις θα είναι έντονη. Είναι μια καλή μέρα για αλλαγές, αν κρίνεις ότι μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, κάποια περιττά έξοδα που κάνεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα επηρεάζει τις κινήσεις, τις επαφές και τα σχέδιά σου. Πρέπει να κάνεις μεγάλες προσπάθειες για να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να ασχοληθείς καλύτερα με τα ζητήματά σου μόνος σου. Διαφορετικά, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις, που θα σε στεναχωρήσουν και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς και πολύ καλά μελετημένες κινήσεις, αν θέλεις να αποφύγεις καυγάδες και εντάσεις που θα προκύψουν μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό, μπορείς να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις ένα ήσυχο βράδυ, χωρίς όμως να σου χαλάει τη διάθεση η μοναξιά σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες σήμερα που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με διπλωματικότητα και κατανόηση για να μην χαλάσεις τις σχέσεις σου τους συνεργάτες σου. Ακόμη κι αν αισθάνεσαι αδικημένος, προτίμησε να μην πάρεις θέση και να μην αντιδράσεις αυτή τη στιγμή. Κράτησε τα επιχειρήματά σου για μια άλλη μέρα.

Καρκίνος
Θα δείς σήμερα ότι τα πράγματα γύρω σου δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις, αλλά εσύ πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, ώστε να εκμεταλλευτείς τα υπάρχοντα δεδομένα, για να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Γενικά είναι μια μέρα που θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που έχουν σχέση με το παρελθόν και καλό είναι να τελειώνεις με υπάρχουσες εκκρεμότητες δίνοντας τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου σήμερα θα είναι στα ύψη τους και είναι σίγουρο ότι με λίγη καλή διάθεση μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να νιώσει πολύ όμορφα… Αν είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, η θέση της Σελήνης στον Ζυγό σε ευνοεί και πολύ πιθανό να βρεις το άτομο που θα σε συναρπάσει.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα υπάρχει ισορροπία και πολλά πράγματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα, θα αρχίσουν να κινούνται έτσι όπως θέλεις. Τα νέα είναι καλά και όσον αφορά στις συνεργασίες σου και την επικοινωνία με συνεργάτες, οι οποίοι όπως φαίνεται υποστηρίζουν τις ιδέες σου. Στα οικονομικά σου, πρέπει να προσέχεις τα έξοδα που κάνεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές.

Λέων
Σήμερα θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα καθώς η μέρα επηρεάζει αρνητικά τις επαφές και τις επικοινωνίες σου. Γενικά ρίξε τους τόνους στη συμπεριφορά σου και φρόντισε να λύσεις με διαλλακτικότητα τα διάφορα προβλήματα, που μπορεί να προκύψουν. Κυρίως απόφυγε να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις και ειδικά για θέματα που δεν σε αφορούν. Μπορείς να κάνεις μια συζήτηση με δικά σου άτομα που θα σε βοηθήσουν αν τους πεις τι είναι αυτό που σε προβληματίζει.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να λύσεις προβλήματα, που έχουν προκαλέσει τρίτα άτομα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μία συνάντηση με το άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου φτιάξει την διάθεση και ο τρόπος που θα σου μιλήσει θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, προσπάθησε σήμερα να κλείσεις ότι εκκρεμότητες έχεις στα επαγγελματικά σου για να προλάβεις ζητήματα της τελευταίας στιγμής. Καλό είναι να συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου και άφησε προς το παρόν τον εγωισμό στην άκρη. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, γι’ αυτό κάνε λίγη ακόμη υπομονή.

Παρθένος
Σήμερα ο δυναμισμός σου θα βγει μπροστά και θα σου δοθούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Κυρίως στα οικογενειακά σου, να γνωρίζεις ότι η σιωπή δεν θα σε ωφελήσει στην επίλυση των προβλημάτων. Άλλωστε, θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου οι δυσκολίες που βιώνεις στην αισθηματική σου ζωή θα σε ωθήσουν να κάνεις ότι μπορείς για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να βελτιώσεις το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις μόνιμο δεσμό, αν σε ενδιαφέρει ερωτικά κάποιο άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να υπολογίσεις τις κινήσεις σου που σκοπεύεις να κάνεις με πολύ προσοχή.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, σήμερα πρέπει να δείς με περισσότερη σοβαρότητα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις άμεσα. Μπορεί να έχεις καθυστερήσεις σε θέματα που σε απασχολούν, αλλά επειδή θα είναι προσωρινές, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου.

Ζυγός
Σήμερα θα σε προβληματίσουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις και θα πρέπει να έχεις το νου σου σε όσες καταστάσεις κληθείς να αντιμετωπίσεις. Γενικά απόφυγε τις πολλές συγκινήσεις, γιατί τα νεύρα σου δεν είναι στα καλύτερά τους και μπορεί να σε παρασύρουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς σήμερα να κάνεις μία ευχάριστη έκπληξη στο σύντροφό σου και αν μπορείς περάστε λίγο χρόνο οι δύο σας για να φτιάξεις το κλίμα μέσα στη σχέση σου. Αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, μπορείς να περάσεις όμορφα στο σπίτι με τους φίλους και την οικογένειά σου και να μην ενδώσεις σε προσκλήσεις για εξόδους που μάλλον δεν θα σου βγουν σε καλό.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, αν δεν κάνεις βιαστικές κινήσεις. Φρόντισε να δείς τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε άσκοπα έξοδα, που το τελευταίο διάστημα σε έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα χρειάζεται να δείξεις ψυχραιμία και κυρίως να μην πανικοβληθείς, αν θέλεις να τακτοποιήσεις αποτελεσματικά εκκρεμότητες του παρελθόντος που θα κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους και θα σε μπερδέψουν. Μην τα χάσεις με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν γιατί μπορείς να βάλεις έναν προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Πάντως σε καμία περίπτωση μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να σε προβληματίσουν περισσότερο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου το αποψινό βράδυ, αν φροντίσεις να αποφορτιστείς από την ένταση και το άγχος που σε έχει καταλάβει για τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Κι αν ακόμη έχεις τη μοναξιά στην αγκαλιά σου, πολύ σύντομα θα κάνεις μια γνωριμία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και γενικότερα να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει μέχρι τώρα, αρκεί να μείνεις πιστός στις επιδιώξεις σου και να μην παρασύρεσαι από τις γνώμες των άλλων. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη φάση, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τις αγορές που κάνεις.

Τοξότης
Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να επανεξετάσεις κάποιες καταστάσεις και να αξιολογήσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσένα. Καλό είναι να πάρεις ξανά στα χέρια σου κάποιες υποθέσεις που στο παρελθόν δεν κατάφερες να τις λύσεις γιατί τις θεωρούσες προβληματικές και τώρα ίσως βρεις τρόπους για να τις διευθετήσεις. Όπως και να έχει απόφυγε κάποιες τάσεις απομόνωσης που μπορεί να σε πιάσουν γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στα άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος που μπορεί να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά ευχάριστη μέσα στη σχέση σου, ενώ κάποιες εκπλήξεις θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι των ονείρων σου, πολλές έξοδοι και κοινωνικές επαφές, θα ανεβάσουν σήμερα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου χρειάζεται προσοχή στις συνεργασίες και στις συμφωνίες που θα κλείσεις, γιατί κάποιος που εμπιστεύεσαι θα προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. Πριν κάνεις οτιδήποτε εξέτασε όλες τις παραμέτρους γιατί μπορεί να παρασυρθείς σε λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά πρέπει να προσέχεις πολύ τα έξοδά σου.

Αιγόκερως
Σήμερα οι συνθήκες σε ευνοούν ιδιαίτερα και θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου και να οδηγηθείς γρήγορα στην επιτυχία. Γενικά είναι μια καλή μέρα και πρέπει να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία, τόσο σε πρακτικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο. Με λίγη προσοχή μπορείς να απολαύσεις τις θετικές εξελίξεις που σε περιμένουν σε διάφορα θέματα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου η στασιμότητα που επικρατεί σήμερα στη σχέση σου δεν πρέπει να σε εκνευρίζει αλλά να σε βάλει σε σκέψεις σε ότι αφορά τα δικά σου λάθη που έχουν στεναχωρήσει το σύντροφό σου. Μην κρύβεσαι άλλο και ανάλαβε το βάρος των ευθυνών σου για να μπορέσεις να πάς τη σχέση σου παρακάτω. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι ώρα να βρεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και ξεκίνησε από την εμφάνισή σου για να νιώσεις καλύτερα. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, καθώς οι συνεργάτες και οι συνάδελφοί σου είναι σε θέση να υποστηρίξουν τις ιδέες σου και να ακολουθήσουν τις προτάσεις σου. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συναλλαγές και γενικά τις σημαντικές αποφάσεις, γιατί δεν θα έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Υδροχόος
Σήμερα, οι συνθήκες είναι λίγο περίεργες και τα ευχάριστα γεγονότα θα διαδέχονται τα δυσάρεστα με πολύ γρήγορους ρυθμούς με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι σε έναν συνεχή εκνευρισμό, αλλά και σε μια πολύ δυναμική διάθεση. Όπως και να έχει καλό είναι να μην τα βάζεις με άτομα που μπορεί να μην σου φταίνε και μη χάσεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν γίνει, γιατί μόνο έτσι θα έχεις καλές εξελίξεις.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη και δίνει μια νέα πνοή στη σχέση σου. Ο σύντροφός σου βρίσκεται δίπλα σου και σου αποδεικνύει συνεχώς ότι μπορείς να νιώθεις ασφαλής στο πλάι του. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη συντροφιά σου, αξιοποίησε στο έπακρο τις θετικές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη στον Ζυγό και μην κάθεσαι λεπτό σπίτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου σήμερα θα έχεις μια πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα. Είναι πολύ πιθανόν να δεχτείς προτάσεις για νέες συνεργασίες, με σημαντικά μελλοντικά κέρδη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχουν μείνει πίσω και σε προβληματίζουν. Όπως καταλαβαίνεις, πρέπει να ξεχάσεις όλες τις περιττές αγορές.

Ιχθείς
Η σημερινή μέρα απαιτεί επιμονή και υπομονή γιατί θα προκύψουν έκτακτες καταστάσεις που δεν είχες υπολογίσει και θα χρειαστεί να αλλάξεις ακόμα και κάποια από τα σχέδιά σου για να τα καταφέρεις. Αν αντιληφθείς ότι πίσω από την πλάτη σου δημιουργούνται παρασκηνιακές καταστάσεις μην αντιδράσεις αλλά πάρε το χρόνο σου πρώτα για να διαπιστώσεις τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να περάσεις μία ειδυλλιακή μέρα με το σύντροφό σου και να αφήσεις πίσω όλα όσα σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Πάρε πρωτοβουλίες, τόλμησε να προτείνεις κάτι διαφορετικό και θα εκπλαγείς από την αντίδρασή του. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για μια νέα γνωριμία που θα κάνεις γιατί μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου εκεί που δεν το περιμένεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα. Απόφυγε να κάνεις αλλαγές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και προσπάθησε να μείνεις συνεπής και πιστός στο πρόγραμμά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις και καλό είναι να αποφύγεις σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα και αγορές.

Read More

And More