Δώρα: “Ήμουν στο δωμάτιό του και είχε ξεχάσει το facebook ανοιχτό”

Καλησπέρα!

Θα ήθελα τη γνώμη σας ως γυναίκες σε ένα ζήτημα.

Γενικά δεν είμαι ζηλιάρα και έχω εμπιστοσύνη στο σύντροφό μου (όποιος και αν είναι αυτός). Εδώ και 2 μήνες όμως είμαι με ένα παιδί (μικρότερο από μένα 3 χρόνια) που είναι πολύ εμφανίσιμο και έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες. Το βλέπω δηλαδή πως τον κοιτάνε στο δρόμο.

Αυτός δηλώνει πολύ ερωτευμένος και δεν μου έχει δώσει δικαιώματα να το αμφισβητήσω. Μου φέρεται άψογα. Το θέμα είναι πως πριν δυο μέρες ήμουν στο δωμάτιό του και είχε ξεχάσει το facebook ανοιχτό. Κάποια στιγμή πήγε στο μπάνιο και μπήκα στον πειρασμό να το ελέγξω. Δεν το συνηθίζω αλλά κάτι με έπιασε. Πείτε το διαίσθηση.

Μπήκα στα μηνύματά του και είδα ότι είχε πολλές συνομιλίες με κορίτσια και μάλιστα στην κορυφή ένα “αδιάβαστο” από μία που του έγραφε: “θα κάνουμε τίποτα απόψε babe?” Αυτή δεν είναι φίλη του γιατί όλες τις φίλες του, μου τις έχει συστήσει. Δεν προλάβαινα να δω κάτι άλλο και όταν γύρισε απλά έκανα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Είχα όμως αναστατωθεί. Όταν γύρισα στο σπίτι μου μπήκα να ψάξω το προφίλ της. Είναι κλειστό και δεν μπορώ να δω τίποτα.

Τι να κάνω σε αυτήν την περίπτωση; Να τον ρωτήσω ευθέως ποια είναι; Θα με περάσει για κατίνα και ζηλιάρα. Να το αγνοήσω όμως και τελείως δεν γίνεται.

Πείτε μου εσείς τι θα κάνατε.
Ευχαριστώ
Δώρα


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κάτι βρομάει στην ιστορία.. θα σου ελεγα να βρεις τροπο οταν ειναι στο Facebook να κοιτάς τι κανει , θα καταλάβεις απο την συμπεριφορά του αν κρύβει κατι, αν δεις οτι δεν θελει ποτε να ανοίγει το facebook κοντα σου τοτε κατι δεν παει καλα και πρέπει να αρχίσεις να το ψάχνεις 🙂

  2. Αυτό το “μην με περάσει ” για Κατίνα ” όταν το ακούω τρελαίνομαι. Να μην σε περάσει για Κατίνα ποιος ??? Ο μπιχτης ???κ για να μην σε περάσει για Κατίνα αυτός ο “κύριος” χάνεις την αξιοπρέπεια σου ? Αίμα που να βράζει δεν έχετε ?? Εγώ θα του είχα περάσει το pc κολαρο…. Επιτόπου…. Τι να πω,καλή τύχη στην ζωή σου. Γενικά…..

  3. Σε κερατώνει ρε καημένη φως φανάρι! τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι και αυτούς που το παίζουν ερωτευμένοι που δεν κοιτάνε γύρω γύρω..πέστα όλα και να τον στείλεις από κει που ήρθε καλά λέει η προλαλήσασα εγώ θα του είχα ρίξει σφαλιάρα! ʼκου babe σιγά μην είναι απλά φίλη του.
    ΥΓ. Θέλω να προσθέσω το εξής. Ήταν που ήταν αφερέγγυοι οι περισσότεροι άντρες τώρα ήρθε
    και το facebook και μας αποτελείωσε ,έλεος

  4. Εγω στην θεση σου θα του έλεγα τί είδα κ τί διάβασα και θα έφευγα με τα πόδιο στην πλάτη !

  5. Εχεις εμπιστοσύνη στο σύντροφό σου ‘όποιος κι αν είναι αυτός’ ;;;; Αρα αλλάζεις τακτικότατα συντρόφους αλλά το μάθημα να μην τους εμπιστευεσαι όλους δεν το έχεις πάρει ακόμα. Υπομονή ίσως με τον επόμενο γιατι με αυτόν δεν βλέπω να κρατατε πάνω απο δυο μέρες ακόμα.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More