Νεφέλη: “Εσείς τι λέτε; Να κάνω κίνηση; Γιατί δεν κάνει αυτός; Ουφφφφ… Τι έχω πάθει;”

Γεια σας!
Είμαι η Νεφέλη, 31 ετών. Καταρχήν ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έφτανα στο σημείο να γράφω σε ένα site για να μου λύσουν τα προσωπικά μου, γιατί την έχω ζήσει τη ζωή μου… Την έχω παραζήσει θα έλεγα.

Έχω ένα μαγαζί με καφέ, σάντουιτς κ.τ.λ. Εδώ λοιπόν γνώρισα τον Αλέξανδρο, 28 ετών. Εδώ και 3 μήνες έρχεται σχεδόν καθημερινά στο μαγαζί, κατά μέσο όρο 4 φορές την εβδομάδα. Και δεν θεωρώ ότι είναι τυχαίο. Τα νιώθεις αυτά.

Υπάρχει αμηχανία και από τις δύο πλευρές. Βλέμματα κολλημένα για μερικά δευτερόλεπτα, χαμόγελα… και μέχρι να καταφέρουμε να αρθρώσουμε μια λέξη να συστηθούμε, πέρασε ένας μήνας.

Δεν ξέρω και πολλά για αυτόν, γιατί όπως καταλαβαίνετε ο μόνος χώρος που βρισκόμαστε είναι η δουλειά μου και εδώ δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Κάθισε μια μέρα για καφέ βέβαια, τα είπαμε λίγο γενικά και όταν με ρώτησε “για που είσαι απόψε;”, εγώ του είπα ότι έχω κανονίσει.

Γενικά όλον αυτόν τον καιρό από την αμηχανία μου τον έχω μια κρύο μια ζέστη, χωρίς να το θέλω όμως. Μετά το συνειδητοποιώ και ξενερώνω που συμπεριφέρθηκα απότομα, αλλά το κάνω ίσως γιατί περιμένω από αυτόν να κάνει την πρώτη κίνηση και δεν την κάνει. Φέρομαι εγωιστικά δηλαδή, γιατί δεν έχω μάθει έτσι και μάλλον είναι καιρός να αλλάξει αυτό.

Και τώρα αυτό είναι το πρόβλημά μου: δεν ξέρω πως να το χειριστώ. Να του πω να βγούμε; Να του δώσω το τηλέφωνό μου; Μάλλον αυτό θα κάνω και ό,τι θέλει ας γίνει. Σχέση δεν πρέπει να έχει, γιατί όλο μόνος του είναι. Και έξω που τον έχω πετύχει πάλι μόνος του είναι.

Εσείς τι λέτε; Να κάνω κίνηση; Γιατί δεν κάνει αυτός; Ουφφφφ… Τι έχω πάθει; Ούτε στα 15 δεν έκανα έτσι.

Απλά στέλνω γιατί όλοι μου λένε ότι αν ήθελε θα μου έλεγε να βρεθούμε. Όμως εγώ δεν το πιστεύω. Το βλέπω, το νιώθω… Δεν μπορεί να πέφτω τόσο έξω…

Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Νεφέλη


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γράφεις μόνο για τι σκέφτεσαι εσύ και τι εσύ έχεις καταλάβει, αλλά όχι για τη δική του συμπεριφορά. Οπότε είναι σα να ζητάς επιβεβαίωση από άγνωστες για αυτά που θέλεις ήδη να ακούσεις. Βέβαια, εγώ είμαι υπέρ του αλάνθαστου, όταν ένας άντρας θέλει- διεκδικεί. Όποιος δεν διεκδικεί δεν δηλώνει απαραίτητα ότι δε θέλει, αλλά πως είναι ανώριμος και περιμένει την εύκολη λύση που είναι να αναλάβει ο άλλος και αργότερα, λόγω και πάλι “ωριμότητας” να του τι λέει ότι ξέρεις εγώ σε έριξα παρόλου που δεν έκανα την πρώτη κίνηση. Νομίζω ότι έχεις ήδη αποφασίσει για το τι θα κάνεις, και ελπίζω μόνο να σου βγει σε καλό. καλές γιορτές

  2. Αφού όταν σου ψιλοείπε να βγείτε τον γείωσες, χωρίς να αφήσεις ανοιχτό το ενδεχόμενο να τα πείτε άλλη φορά. Εσύ ξέρεις αν είναι ντροπαλός, τόσο που δύσκολα θα σου ξαναπροτείνει κάτι. Οπότε κάνε κίνηση, τι έχεις να χάσεις, “τι μουσική ακούς ; γιατί έχω 2 εισιτήρια για μια συναυλία”… 😉

  3. geia mena me to pou se rwthse ti tha kaneis apopse einai mia kynisi apo plevratou malon hthele na einai sygouros mhn tuxon kai faei xylopita.opote gnwmh mou einai thn epomeni pou tha to ph an fisyka to ph pes tou den exw kanonisi kati?esy ?kai vlepeis pws tha anthdrasei.an den to ksanapei pes tou esy px th tha kaneis apopse kai vlepeis

  4. Εγώ είμαι της άποψης να ζητάς να πάρεις αυτό που θες, εγώ αυτό κάνω και άλλη φορά πετυχαίνει κι αλλη όχι. Εγώ λοιπόν, σε αντίστοιχη περίπτωση, θα του έλεγα ότι το βράδυ θα είμαι στο τάδε μαγαζί που παίζει το τάδε γκρουπάκι (θα έχεις μάθει τι του αρέσει) με την παρέα μου, αν θες έλα μια βόλτα! Αυτός σε ρώτησε μια φορά τι θα κάνεις το βράδυ κ τον γείωσες, σειρά σου να κάνεις κίνηση. Και αν δεν κάτσει…δεν έκατσε. Αν όμως κάτσει!!! Καλή τύχη!!!

  5. Κοίτα κακά τα ψέματα αν σε ήθελε τόσο θα σου πρότεινε να βγείτε (δεν είσαστε δα και έφηβοι), όμως επειδή δεν έχει κάνει ξεκάθαρη κίνηση θα σου έλεγα να μην περιμένεις και πολλά. Ίσως είναι ομοφυλόφιλος και το κρύβει ίσως έχει κάποια σχέση και δεν το ξέρεις (δεν μπορείς να γνωρίζεις τι κάνει όλη την ημέρα) ίσως απλά να μην του αρέσεις και τόσο. Το ότι σε ρώτησε αν θα βγείς δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Για μένα αφού καίγεσαι τόσο κάνε του πρώτα μια συζήτηση να δείς αν έχει σχέση και αν δεν έχει πρότεινε μια βόλτα του στυλ πχ -το Σάββατο έχει αυτή την παράσταση και θέλω να τη δω αλλά κανείς δεν έρχεται θέλεις να πάμε παρέα?- και καλή επιτυχία…

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More