ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: “Έμαθα ότι είναι πάλι με την πρώην του… Τον θέλω πίσω. Τι να κάνω;”

Θα ήθελα τη συμβουλή σας… Θα σας τα πω από την αρχή.

Πριν δυο μήνες γνωρίστηκα με ένα παιδί. Δεν άκουγα καλά λόγια αλλά εμένα μου συμπεριφερόταν πολύ διαφορετικά, πολύ όμορφα.

Ήμασταν μαζί δυο μήνες, κάθε μέρα. Μηνύματα συνέχεια, ζήλευε ως ένα σημείο και μου έδειχνε ότι με θέλει. Με κοίταγε μες στα μάτια και όταν με κοίταγε πάντα χαμογέλαγε.

Υπήρχε όμως ένα θέμα. Η πρώην του, του έστελνε πολύ συχνά μηνύματα και εμένα δεν μου άρεσε αυτό κι έκανα γκρίνια, ενώ αυτός απαντούσε μπροστά μου και της έλεγε να μην τον ενοχλεί.

Πριν μια εβδομάδα όμως είχαμε ένα καυγαδάκι και δεν μου μίλαγε για δυο μέρες. Μέχρι που την τρίτη μέρα μου είπε “τέλος” χωρίς να πει το λόγο. Απλά ότι δεν θέλει. Και έμαθα ότι είναι πάλι με την πρώην του, που τα είχαν τρία χρόνια και ο ένας κεράτωνε τον άλλον. Και συνολικά ήταν χωρισμένοι εδώ και εφτά μήνες σχεδόν.

Τον θέλω πολύυυυ και τον θέλω πίσω. Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του και κάθε μέρα μου λείπει όλο και πιο πολύ. Τι να κάνω; Θα γυρίσει άραγε;

Κarkinaki94


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κορίτσι μου μη στεναχωριέσαι για τέτοιους ανθρώπους. Ακόμα και να γυρίσει, τί τον θέλεις; Δες το σαν μάθημα ζωής και πήγαινε παρακάτω.

  2. Ανωριμότητες….15 είσαι;

  3. Τι θέλεις να κάνεις δηλαδή για να γυρίσει; Μάγια; Λοιπόν, καρκινάκι, ας σοβαρευτούμε κι ας ωριμάσουμε λίγο. Ο τύπος αυτός από,τι φαίνεται βρήκε μια κοπέλα που να του αρέσει (εσένα) και προσπάθησε να προχωρήσει και να ξεχάσει την πρώην. Έλα όμως που η πρώην τσίμπησε, ζήλεψε κι άρχισε το στενό μαρκάρσιμα. Εκείνος δεν τα κατάφερε να αντισταθεί, γιατί δεν είχε κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν του. Δεν τον θέλεις έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου, γιατί θα ζεις με την αγωνία (ή με την άγνοια όπως στην περίπτωσή σου) ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επιστρέψει σε αυτό το ανοιχτό παρελθόν. ʼφησέ τον λοιπόν με την πρώην κι ας κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του, αρκεί να βρίσκεται μακριά από εσένα γιατί δε μπορεί να σου προσφέρει κάτι καλό. Ούτε σε ερωτεύτηκε ούτε σε αγάπησε ούτε σε νοιάστηκε. Καυγαδάκι και μέσα σε 3 μέρες σε αφήνει για να γυρίσει στην πρώην. Πόσο πιο τρανή απόδειξη χρειάζεσαι για να καταλάβεις ότι δεν τον ενδιαφέρεις; Πάλι καλά να λες που σε ενημέρωσε και δεν το παίζει δίπορτο. Μακριά λοιπόν! Τώρα σχετικά με το πώς λειτουργεί η σχέση τους, αν αλληλοκερατώνονται και τι άλλο κάνουν, δε θα πρέπει να σε αφορά, το αν τη βρίσκει ο καθένας με ανώμαλες συγκινήσεις είναι πρόβλημά του, αρκεί να μην εμπλέκεσαι εσύ σε αυτό. Και δεν εμπλέκεσαι (και μην εμπλακείς ποτέ!!!!), οπότε σε παρακαλώ, αδιαφόρησε. Τέτοιες σκέψεις μόνο κακό σου κάνουν, μπερδεύουν τις σκέψεις σου, σε κρατάνε πίσω και σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και ψεύτικες ελπίδες. Τα καλά νέα, και με αυτά θα κλείσω, είναι πως στην ηλικία σου (είσαι 21, 22 σωστά?) τέτοιοι έρωτες περνάνε μέχρι να γνωρίσεις τον επόμενο στον οποίο θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου. Ξεκόλλα λοιπόν μικρή μου, πάψε να ασχολήσαι με τον πρώην σου και τα πισωγυρίσματά του. Αντ’αυτού ντύσου, στολίσου και βγες έξω με τις φιλενάδες σου, διασκέδασε! ‘Ερχονται Χριστούγεννα, μια από τις ωραιότερες και πιο ερωτικές εποχές του χρόνου. Κάπου εκεί έξω υπάρχει και για σένα ένας άνθρωπος που αξίζει τον κόπο να γνωρίσεις. Αν είσαι συνέχεια κολλημένη με τον πρώην, κλεισμένη σα στρείδι, δε θα τον βρεις ποτέ. Κι ακόμα κι αν δεν τον βρεις τώρα, μην απογοητεύεσαι. Απλά μην παραιτηθείς από τον εαυτό σου και τα όνειρά σου για χάρη κανενός. Και μιλάω γενικά. Όλα θα γίνουν όταν θα έρθει η ώρα τους.

  4. Πόσο θύματα μπορούμε να είμαστε! δεν υπάρχει γιατρειά!

  5. Η “?!” σού τα είπε όλα, νομίζω. Το πρόβλημά του είναι ότι εμμένει σε τοξικές σχέσεις, με “αρρωστημένες συγκινήσεις.” Κοίταξε μην εμπλακείς κι εσύ σε μια τέτοια κατάσταση. Καλύτερα να είσαι μόνη σου παρά να βρίσκεσαι μ’ έναν τέτοιον άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει ακόμα κλείσει τον κύκλο στη ζωή του όπως θα έπρεπε να έχει κάνει ήδη. Αν είναι να σε πουλήσει έτσι με το πρώτο καυγαδάκι, αποδεικνύοντας ότι δεν σήμαινες κάτι παραπάνω για εκείνον παρά μόνο μια επιβεβαίωση, τότε δεν αξίζει και το ξέρεις.

  6. Karkinaki94, έχω περάσει κι εγώ από μια τέτοια κατάσταση… Ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ. Εκεί που νόμιζα ότι είχα ξεκινήσει μια όμορφη σχέση μ’ έναν νορμάλ άνθρωπο, να σου ξαφνικά μια μέρα μου λέει ότι “να, αποφάσισα να επιστρέψω στην πρώην μου, κατάλαβα ότι δεν την έχω ξεπεράσει και σου το λέω γιατί δεν θέλω να πληγωθείς, είσαι μοναδική, πολύτιμη, εγώ εκείνη θέλω” και μπλα μπλα μπλα. Και να φανταστείς ότι εμείς δεν είχαμε τσακωθεί τότε… Απλώς κάποιες μέρες έτυχε να μην μπορούμε να βρεθούμε γιατί είχαμε μια τη δουλειά και μια άλλες υποχρεώσεις. Μετά από τέσσερις μέρες χωρίς να βρεθούμε, εκεί που περίμενα ένα “μου λείπεις, πότε θα σε δω,” μου γράφει αυτό. Να μη σου τα πολυλογώ… 7 μήνες ήμουν χάλια. Ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχτώ, ειδικά όταν ο ίδιος στην αρχή της σχέσης μας είχε να λέει για το πόσο άθλια ένιωθε να του συμπεριφέρεται η πρώην. Όταν μου είπε ότι επιστρέφει σ’ αυτήν, του απάντησα μόνο ότι ναι μεν εύχομαι να είναι ευτυχισμένος, αλλά ότι στην πραγματικότητα δεν το πιστεύω ότι έτσι θα γίνει γιατί φαίνεται αυτή πως δεν κάνει για εκείνον. Και τελικά κάπου σε 14 μήνες επιβεβαιώθηκα! Με ξαναβρήκε στο Facebook και με ξανάκανε add (με είχε σβήσει, μη τυχόν και ζηλέψει η καλή του) και άρχισε να μου κλαίγεται ότι “κάηκε” πάλι κτλ. Και μου ζήτησε να βγούμε κάπου οι δυο μας, να τα πούμε, μου έταξε κέρασμα ό,τι θέλω, αρκεί να τον ακούσω… Αλλά εγώ τότε στ’ αλήθεια είχα ξενερώσει πολύ μ’ αυτό, άσε που είχα ερωτευτεί έναν άλλον, με ανταπόκριση κιόλας, γι’ αυτό αρνήθηκα να βγω μ’ αυτόν. Και μέχρι σήμερα είμαι μαζί μ’ εκείνον τον έρωτά μου! Τον γνώρισα εκεί που δεν το περίμενα, και μάλιστα σε μια φάση που είχα αποφασίσει ότι είμαι καταδικασμένη σε ατυχία στα προσωπικά μου. Τον είδα, με είδε, ένιωσα κάτι πεταλούδες… Από την επικοινωνία μας κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου και σήμερα συζούμε κιόλας… Οπότε, αγαπητό Καρκινάκι, ήταν να γίνει αυτό για καλό και μόνο για καλό. Από μια τέτοια φάση κερδίσαμε και οι δύο: εγώ γνώρισα τον άνθρωπό μου, αλλά και εκείνος κατάλαβε μια και καλή ότι αυτή που είχε για Miss Μοναδική, δεν ήταν γι’ αυτόν (οπότε θα γνωρίσει κι αυτός τον δικό του άνθρωπο κάποια στιγμή). Μην έχεις την ψυχολογία της χαμένης, αλλά της κερδισμένης. Μακροπρόθεσμα θα δεις ότι θα έχεις μεγάλο κέρδος. Θα δεις. 🙂

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More