Nia: “Δεν μπορώ να σταυρώσω σχέση!”. Το πρόβλημα όμως είναι άλλο…

Καλησπέρα! Είμαι 20 ετών και αποφάσισα να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας.

Νομίζω πως δεν έχω τον περίφημο “τρόπο” όμως λέμε, από την άλλη ίσως να φταίει η εποχή, το ότι οι ανθρώπινες σχέσεις βρίσκονται σε κρίση. Μετά από μια ενδοσκόπηση όμως καταλαβαίνω ότι δεν είναι το τελευταίο.

Να εξομολογείσαι και να δείχνεις αυτό που νιώθεις ή να το παίζεις αδιάφορη; Λογική ή καρδιά;
Νομίζω συνδυασμός και των δύο. Όμως εμένα αυτό μου φαίνεται μαθηματικά και δεν είμαι καλός λύτης!

Να μην τα πολυλογώ, σχέση δεν μπορώ να σταυρώσω κι αυτό δεν είναι που με ενοχλεί πολύ, γιατί θέλω με αυτόν που είμαι να με εκφράζει και να είμαι ερωτευμένη μαζί του.

Κάποτε όταν ερωτεύτηκα πολύ… Βέβαια μπορείς να πεις ότι ήμουν και μικρή, αν και για μένα ο έρωτας δεν έχει να κάνει με την ηλικία… Τότε, λοιπόν δεν είχα αφήσει τίποτα για μένα. Τα είχα εξομολογηθεί όλα.

Έτσι, γεμάτος αυτοπεποίθηση, πήγε στην επόμενη με την οποία είναι ακόμα. Κοινώς, περνάει ζάχαρη!

Το μεγάλο χτύπημα όμως δεν ήταν αυτό. Το μεγάλο χτύπημα ήρθε πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν ερωτεύτηκα δυνατά, ώριμα. Ήμασταν μαζί ελεύθερα -όχι από επιλογή. Ήμουν πολύ ερωτευμένη, αλλά πού μιλιά να το εξομολογηθώ… Έτσι, τον ετοίμασα κι αυτόν για την επόμενη!

Κοινώς, τα πάω άψογα με το αντρικό φύλο!!!! Τις συμβουλές σας φίλες μου…

Nia

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Ολες μας μεχρι να βρουμε τον καταλληλο περασαμε απο τετοιες δυσκολιες η τουλαχιστον οι περισσοτερες.Ειναι ωραιο πραγμα να δινεις συναισθηματα αλλα πρεπει να βλεπεις και αν αξιζει αυτος που εχεις απεναντι σου.Εγω βλεπω μια κοπελα 20 χρονων με μικροανασφαλειες που θελει να ερωτευτει και δεν ψαχνεται για κατι προχειρο-πραγμα σπανιο πρεπει να σου πω-κ που θα της συμβει αφου το πιστευει.Το μονο που πρεπει να κανεις ειναι να μαθεις να ξεχωριζεις τον ερωτα απο τον ενθουσιασμο.Νομιζω πως ο αληθινος ερωτας δεν εχει περασει ακομα απο την ζωη σου και οταν ερθει θα το καταλαβεις.Κανε πραγματα να ενισχυσουν την αυτοπεποιθηση σου γιατι νομιζω οτι τους βγαζεις κατι πολυ ευαλωτο και ”γατζωτικο” και αυτο δεν το θελουν οι αντρες.Να ξερεις πως οταν βρεις τον ερωτα της ζωης σου,θα σου βγουν και θα του βγουν αυθορμητα λογια και συναισθηματα και κανεις σας δεν θα προετοιμαζει τον αλλον για τον επομενο η την επομενη

  2. ΕΛΑ ΡΕ ΣΥ ΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΠΑΡ’ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ 2-3 ΑΤΥΧΙΕΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ ΦΥΛΟ.ΒΡΕΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ.

  3. Νια,νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι εσύ,αλλά εκείνοι!Πέφτεις στους λάθος άνδρες γιατί όταν κάνεις μια σχέση η εξομολόγηση και να θες να μοιραστείς όλα αυτά που σε ανησυχούν και σκέφτεσαι είναι αυτονόηταοτι συμβαίνουν.Μην απογοητεύεσαι συνέχισε να ψάχνεις για Εκείνον που δεν θα την κάνει α λα ελληνικά.Απλά την επόμενη φορά προσπάθησε πρώτα να νιώσεις,χωρις να φοβάσαι τι θα γίνει και τ εσώψυχα σου τα βγάζεις πιο μετά. 🙂

  4. εγω πιστευω πως δενεσαι και δινεσαι απο την πρωτη στιγμη και εξωτερικευεις τα συναισθηματα σου τοσο εντονα που ενδεχομενως να φοβιζεις τον καθε αντρα που εισαι μαζι του πλεον οι αντρες σκεφτοναται οπως και οι γυναικες να περνανε καλα δεν τους ενδιαφερει τοσο η σχεση απλα εγω σου προτεινω να εισαι πιο συγκρατημενη με τον χαρακτηρα σου να μην παρασυρεσαι απο τα συναισθηματα σου να σκεφτεσαι λογικα και να μην σκεφτεσαι αρνητικα.

  5. otan les ton etoimases gia thn epomenh ti ennoeis????

  6. nia mou, sthn prwth periptwsh yparxoun poloi logoi e3aitias twn opoiwn mporei na efyge o filos sou k 8a htan kourastiko na tous analysw.omws,sth deyterh periptwsh 8ewrw oti perimene na se dei na anoigesai alla esy tpt.gi’ayto 8a efyge.symperasma:na ekfrazeis ayto pou noiw8eis thn katallhlh stigmh k na rwtas ki esy me th seira sou an ekfrasteis prwth esy.den einai kako,oute egines rezili.ayto niw8eis ,ayto les.

  7. Έλενα θεωρώ πως έχεις δίκιο σε πολλά απλά νομίζω ότι ψάχνω το απόλυτο αν καταλαβαίνεις τι εννοώ,δεν ξέρω πως πρέπει να δουλεύω με τον εαυτό μου!Μπορεί ακόμα να μην έχω ερωτευτεί απλά με ανησυχεί που την τελευταία κατάσταση δεν την έχω ξεπεράσει κι ας έχει περάσει αρκετος καιρός,φοβάμαι μην βασανίζομαι απο δικό μου λάθος.Στέλλα λες εγώ να φταίω για το τεέυταίο περιστατικό?βασανίζομαι πολύ για τα πιθανόν λάθη μου!!

  8. gella βασανίζομαι πάρα πολύ γι αυτά που δεν είπα πολύ φοβάμαι ότι εξαιτίας της τότε στάσης μου είμαι στην τωρινή κατάσταση!ουφφφ!!

  9. nia mou se katalavainw.ton agapas gi’ayto se ponaei k meaniwneis 1000 fores pou den milhses.gi’ayto, se epomenh sxesh sou,otan wrimasei o xronos,pes pws ais8anesai alla na ton rwthseis meta:esy ti ais8anesai gia mena h pws vlepeis th sxesh mas?an tyxon,pou den sou to eyxomai,arxisei na masaei ta logia tou,kane ligh ypomonh na deis an 8a alla3ei kt k meta fyge.den xaneis pote an milhseis sth swsth wra gia ta synais8hmata sou.twra omws mh vasanizsai.8a sou pw kt:me ta AN den ftiaxnetai h istoria.o,ti egine,egine k mallon etsi eprepe na ginei.kalh tyxh!!!!!!

  10. Αγαπητή Νία μήν κολλάς και μήν σκέφτεσαι έτσι..το γεγονός ότι έχεις πέσει σε δύο βλαμένα άτομα που δέν εκτίμησαν όσα έδωσες δέν λέει τίποτα για την σχέση σου με τους άντρες..σε μια σχεση πρεπει να τα δίνεις ‘ολα να δένεσαι με τον άλλον γιαυτο και λέγεται σχέση! Μήν ανησυχείς και προχώρα χαλαρά όλα θα έρθουν

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More