Έλενα: “Δίνω Πανελλήνιες κι έκανα το λάθος να μπλέξω με κάποιον τις τελευταίες εβδομάδες”

Γεια σας κορίτσια του TLIFE!

Είμαι 18 χρόνων, δίνω Πανελλήνιες σε λιγότερο από 40 μέρες και έκανα το λάθος -να το πω; θα δείξει!- να μπλέξω ερωτικά με κάποιον τις τελευταίες εβδομάδες.

Δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα ούτε επιθυμία για δεσμεύσεις, αλλά αυτός ο άντρας με τρελαίνει, με γοητεύει πολύ. Και λέω άντρας, γιατί είναι 29!

Ξέρω πάρα πολύ καλά και για την διαφορά ηλικίας και ότι μπορεί να με επηρεάσει στις εξετάσεις (αν και γενικά δείχνει τρομερή κατανόηση στο θέμα διάβασμα).

Παρόλα αυτά θα ήθελα να ακούσω αν πιστεύετε πως μπορώ να μην νιώσω τίποτα παραπάνω για αυτόν ακόμα κι αν συνεχίσουμε να βρισκόμαστε.

Σας ευχαριστώ πολύυυ!! 🙂

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Φρένα και όρια σε αυτά δεν μπαίνουν, όντως έκανες βλακία. Μην έχεις επαφές μαζί του, πες του να βρεθείτε μετά τις εξετάσεις. Θα χαλαλήσεις το διαβασμά σου για έναν τύπο του ΤΩΡΑ, γιατί κανείς και τίποτα δεν κρατάει για πάντα. Οι γυναίκες είμαστε βιολογικά φτιαγμένες να δενόμαστε με τους παρτενερ μας, σε σένα ένας λόγος περισσότερο, γιατί είσαι άπειρη σε σχέση με εκείνον. ΚΟΨΤΕ ΤΟ, κράτα μόνο μηνυματάκια κτλ, και μεσα στο καλοκαιρι τον ξανασυναντας και το ζεις το θεμα σου τοτε. όχι τώρα, μαζέψου γιατί θέλοντας και μη θα νιώσεις.

  2. κοίταξε κοπέλα μου το διάβασμά σου και άσε τους έρωτες αυτή την περίοδο! θα δεις ότι είναι για το καλό σου. έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου και να ερωτευτείς και να κάνεις ό,τι θέλεις. μην κάνεις πράγματα για τα οποία θα μετανιώσεις!

  3. Έλενα, έχεις κάνει μεγάλη βλακεία. Αν διαβάσεις τις ιστορίες εδώ στο site θα δεις ότι οι περισσότερες κοπέλες – η συντριπτική πλειοψηφία μεγαλύτερές σου – κλαίνε και οδύρονται γιατί η ελεύθερη σχέση, δηλαδή χωρίς δεσμεύεσεις και συναίσθημα, τους βγήκε τελικά πολύ ξινή…Και μάλιστα έμπλεξες με έναν άνθρωπο 11 χρόνια μεγαλύτερό σου, τη στιγμή που εσύ η ίδια, ως ένα 18χρονο κορίτσι, είσαι αρκετά άπειρη στη ζωή, όχι μόνο και απλώς στον έρωτα αλλά και στους ανθρώπους…δε φαντάζεσαι τι μασκαρεμένη σαπίλα κυκλοφορεί εκεί έξω. Σχετικά με την περίοδο των πανελληνίων, θα πρέπει να είσαι πολύ ήρεμη και συγκεντρωμένη στο στόχο σου. Θα πρέπει επίσης να κοιμάσαι καλά και να ξεκουράζεσαι. Πιστεύεις ότι έχεις χρόνο και χώρο στη ζωή σου αυτή τη στιγμή για ένα νέο έρωτα; Λοιπόν, το να μη νιώσεις τίποτα για αυτόν ξέχασέ το. Ήδη νιώθεις, σε γοητεύει και σε τρελαίνει και ναι, συναισθήματα είναι κι αυτά και μάλιστα πολύ σφοδρά. Όταν τα συναισθήματα πάρουν πιο συγκεκριμένη μορφή θα σου είναι αρκετά δύσκολο να διαχειριστείς αυτή τη…”μη-σχέση”. Το αν αυτό θα γίνει σε μια εβδομάδα ή σε ένα μήνα ή σε τρεις δε μπορώ να το εγγυηθώ εγώ για σένα, εφόσον δεν είμαστε το ίδιο και δε σε ξέρω. Θα ήταν όμως δύσκολο να το διαχειριστείς ακόμα και με έναν συνομήλικό σου, που θα είσαστε ίση προς ίσο όσον αφορά εμπειρίες και ωριμότητα…φαντάσου τώρα με έναν πολύ πιο έμπειρο άνθρωπο από σένα…όταν εσύ θα πηγαίνεις αυτός θα έρχεται…Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, αλλά θα καταλήξω κι εγώ σε αυτά που ήδη σου είπαν οι φίλες. Καλή επιτυχία σε όλα σου εύχομαι.

  4. Λοιπόν περυσι εδινα κι εγω Πανελλήνιες και μία από τις καλύτερες μου φίλες βρέθηκε στην ίδια ακριβώς θέση με εσένα. Το Φεβρουάριο άρχισε να μιλάει με ενα παιδί 28 χρόνων. Όπως όμως και στην περίπτωσή σου, το παιδι αυτό,όντας και φιλόλογος,έδειχνε απίστευτη κατανόηση για το διάβασμά της. Και έτσι βγαίνανε συχνά πυκνά,τίποτα παραπάνω όμως. Και τελικά η φίλη μου αυτη έδωσε Πανελλήνιες,έβγαλε 1700 μόρια και πέρασε και στη σχολή που ήθελε και μάλιστα μέχρι τη στιγμή που σου γράφω είναι με αυτό το παιδί. Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως όταν το θες όλα συνδυάζονται. Δεν είναι ανάγκη να παρατήσεις ούτε και το σχολείο ούτε και το παιδί. Αρκεί να σε σέβεται. Και μετά τις εξετάσεις βλέπεις πού μπορεί να εξελιχθεί όλο αυτό. Ελπίζω να σε βοήθησα.

  5. Προς το παρον φλέρταρε, αλλά μην κάνεις τίποτα άλλο πριν τελειώσεις τις Πανελλήνιες! Επικεντρώσου στις εξετάσεις σου και όταν τελειώσεις βλέπεις πως θα παει, αφου σε γοητεύει τόσο πολυ…

  6. Προς το παρόν αφοσιώσου στο διάβασμά σου. Αφού δώσεις το ξανασυζητάμε το θέμα.

  7. Σας ευχαριστω πολυ ολες!! Δεν εχω φυσικα την πειρα του αλλα το χειριζομαι καλα μεχρι στιγμης. Ειναι γλυκος, καθολου πιεστικος και με παρακινει συνεχεια να διαβασω. Να ‘στε καλα !!!

  8. Κοριτσάκι μου περασα και εγω την ιδια κατασταση με εσενα οταν ημουν στην ηλικια σου.Εγω βεβαια ειχα σχεση με το παιδι ήδη 8 μηνες και παρολα αυτα καταφερα και πετυχα το στοχο μου και εζησα και τον ερωτα μου και πετυχα στις εξετασεις και περασα με 19.000 μορια που ηθελε η σχολη μου.Οποτε κοριτσι ειναι δικο σου το θεμα,Εγω σε υποστηριζω παντως.

  9. μικρουλα μου, οταν εδινα πρωτη φορα πανελληνιες περασα κι εγω τα ιδια…εγω 18, εκεινος 24…δεν ειναι και τεραστια διαφορα ηλικιας αλλα δεν ειχε περασει απο την διαδικασια ‘πανελληνιες΄, (ειχε βεβαια κατανοηση) ηταν και ο πρωτος μου ερωτας και να μην στα πολυλογω, τα εκανα σκ**α!! στις ε3ετασεις πηγα χαλια,δεν περασα πουθενα και τον εχασα κι ολας γιατι σηκωθηκε και εφυγε απο την πολη που μεναμε…. λιγο καιρο μετα, οταν αποφασησα να 3αναδωσω, στο φροντιστηριο που πηγαινα, γνωρισα ενα παιδι και φτου και απο την αρχη! ομως αυτη τη φορα ηταν διαφορετικα! η3ερα πολυ καλα τι εκανα και το γεγονος οτι ημασταν και οι 2 στην ιδια φαση (και συνομηλικοι) βοηθουσε πολυ! ζησαμε μαζι ολη τη διαδικασια των ε3ετασεων,το διαβασμα,το αγχος… περασαμε και οι 2 στις σχολες που θελαμε και ειμαστε μαζι 1μιση χρονο τωρα 🙂
    Η γνωμη μου,λοιπον, θα ηταν να κανει υπομονη λιγο ακομα! 3ερεις οτι δεν εχει μεινει ουτε ενας μηνας και θα ηταν πολυ κριμα να παει ολη η προσπαθεια σου στα σκουπιδια! αφου εχει κατανοηση, θα περιμενει και μετα απο λιγο καιρο θα εχεις τοσο ελευθερο χρονο να του αφιερωσεις οσο δεν φανταζεσαι! ελπιζω να κανεις το καλυτερο για σενα!

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More