Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.05.2014 | 22:42

Αλεξάνδρα: “Μαθαίνω ότι τα ξαναβρήκε με την κοπέλα του, αλλά βγαίναμε και μαζί συγχρόνως”.

Αλεξάνδρα: “Μαθαίνω ότι τα ξαναβρήκε με την κοπέλα του, αλλά βγαίναμε και μαζί συγχρόνως”.
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Γεια σας!
Με λένε Αλεξάνδρα και είμαι 16 χρόνων. Τέλη Σεπτεμβρίου γνώρισα έναν φίλο της κολλητής μου και από εκείνη τη στιγμή κόλλησα μαζί του, αλλά νόμιζα πως εκείνος δεν θα γύριζε να με κοιτάξει. Μετά από τρεις μέρες του έστειλα αίτημα φιλίας στο facebook και μόλις το δέχτηκε μου έστειλε μήνυμα. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινήσαμε να μιλάμε συνέχεια.

Βγαίναμε μερικές φορές με τους φίλους μας όλοι μαζί. Είχε δείξει με κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον του, αλλά ποτέ δεν μου το είπε, δεν ανοίχτηκε παραπάνω. Εξάλλου δεν ήταν τέτοιος τύπος. Δεν έλεγε πως αισθάνεται, κάτι που με έκανε πού και πού να αμφιβάλω για το πόσο με θέλει και ααααν.

Το θέμα είναι ότι αυτός έχει σχέση με μια κοπέλα δύο χρόνια και από όσο είχα μάθει πού και πού χώριζε και πήγαινε με άλλες. Την εποχή που τον γνώρισα ήταν χωρισμένος λοιπόν κι έτσι έγινε κάτι μεταξύ μας. Εγώ δεν ήξερα τίποτα για όλα αυτά και κόλλησα μαζί του.

Τέλος πάντων, μαθαίνω ότι τα ξαναβρήκε με την κοπέλα του αλλά βγαίναμε και μαζί συγχρόνως. Του είχα πει ότι έπρεπε να αποφασίσει ποια θέλει και μου είχε πει ότι θα τη χώριζε. Εγώ δεν ήθελα να τον πιέζω και μετά από λίγο καιρό τον παράτησα για λίγο (για να δω τι θα κάνει) μέχρι που την έπεσε σε μια πολύ καλή μου φίλη.

Εμένα με είχε πειράξει, αλλά δεν το έδειξα (αυτός συγχρόνως τα είχε με την κοπέλα του). Όλο αυτό με τη φίλη μου δεν κράτησε πολύ -μια εβδομάδα, μιάμιση το πολύ. Δεν τον είχα ξεχάσει καθόλου. Δεν μιλούσαμε για ενάμιση μήνα μέχρι που του έστειλα μήνυμα να δω πως είναι...

Εε, αρχίσαμε να μιλάμε πάλι από τέλη Οκτωβρίου μέχρι τον Ιανουάριο που σταματήσαμε τελείως. Σε όλο αυτό το διάστημα βγαίναμε ενώ είχε την άλλη. Εγώ πάλι δεν τον πίεζα απλώς με ενοχλούσε και έκανα υπομονή γιατί τον ήθελα (κι ακόμα τον θέλω λίγοοο).

Όλα ήταν μια χαρά αλλά ένα βράδυ πήρα την απόφαση να το σταματήσω όλο αυτό και του έστειλα μήνημα να τον δω για δέκα λεπτά να μιλήσουμε. Του εξήγησα πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και πως κουράστηκα να περιμένω και να είμαι η δεύτερη επιλογή και μου είπε πως το καταλαβαίνει και πως έχω δίκιο αλλά να μην σταματήσουμε να μιλάμε τουλάχιστον και πως θα τη χώριζε.

Μου ζήτησε να βγούμε την επόμενη μέρα να μιλήσουμε. Βγήκαμε αλλά δεν είπαμε κουβέντα για αυτό το θέμα -ούτε εγώ, ούτε αυτός. Μου είχε πει πως δεν θέλει να σταματήσουμε ποτέ και τουλάχιστον να μείνουμε φίλοι ό,τι και να γίνει γιατί δεν ήθελε να με χάσει.

Συνεχίσαμε να μιλάμε αλλά σε μια φάση μαλώσαμε και σταματήσαμε να στέλνουμε ο ένας στον αλλον. Τον είχα δει με την κοπέλα του και δεν ασχολήθηκα ξανά. Μετά από καιρό είχε γράψει μια κατάσταση που με αφορούσε κάτα κάποιον τρόπο γιατί μιλούσε για τρίτα πρόσωπα. Και μια μέρα είδα πως με είχε σβήσει από φίλη του.

Εκείνος είχε μάθει πως αυτό που είπε με είχε ενοχλήσει και μια μέρα που τον πέτυχα και ήμουν μόνη ήρθε και μου εξήγησε πως δεν ήταν για μένα αλλά δεν μπόρεσα να του μιλήσω εγώ γιατί μας διέκοψαν.

Η κοπέλα του ξέρει για μας, ξέρει για μένα, τι είχε γίνει μεταξύ μας, αλλά κάθεται ακόμα μαζί του, ενώ εκείνος καθώς τα είχαν πήγαινε και με άλλες (όσο γίνονταν όλο αυτό μεταξύ μας δεν είχε πάει με καμία άλλη εκτός από μένα).

Το θέμα είναι ότι αυτός ακόμα ασχολείται μαζί μου, αλλά δεν ξέρω το λόγο που με έσβησε ενώ με ήθελε. Εγώ ακόμα τον θέλω, ακόμα και μετά από τόσο καιρό και δεν ξέρω τι να κάνω. Σκέφτηκα να του ξαναστείλω αίτημα, αλλά να είμαστε μόνο φίλοι γιατί δεν θέλω να τελειώσουμε, κι ας μου έχει κάνει τόσα.

ΑλεξάνδραΤο πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός... Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Πες τη γνώμη σου

Πείτε μας...

Ρωτήστε μας, διορθώστε μας, εκμυστηρευτείτε μας, σχολιάστε μας. Σας προσκαλούμε να γίνετε μέλος της παρέας που
λέγεται ΤL!fe...

Top 10