Ε.: “Γιατί να με διαγράψει; Δεν έχει γίνει τίποτα…”

Γεια σας!

Πριν ένα χρόνο γνώρισα ένα παιδί. Έκανε αυτός κίνηση για να μου μιλήσει. Υπήρχε φλερτ. Εγώ δεν του μιλούσα πολύ. Και μου το έλεγε.

Μετά άρχισε να μιλάει πολύ στη φίλη μου. Εγώ και οι φίλες μου είχαμε καταλάβει ότι του άρεσα εγώ.

Το καλοκαίρι χαθήκαμε, πήγαμε μια φορά για καφέ με παρέα. Τον χειμώνα δεν τον είδα. Μια φορά από μακριά γιατί εγώ σπουδάζω κι αυτός έχει υποχρεώσεις σε άλλη πόλη.

Στις διακοπές του Πάσχα βρεθήκαμε. Όλα καλά. Μιλήσαμε -όχι πολύ βέβαια. Μετά όμως από δύο εβδομάδες με έκανε block στο twitter. Facebook δεν έχω. Στο twitter απλά του σχολίασα μια φωτό.

Γιατί να με διαγράψει; Δεν έχει γίνει τίποτα, ούτε έχουμε κοινούς φίλους για να μάθει κάτι!

Ε.

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Βγες κοπέλα μου από τον ελεεινό μικρόκοσμο του twitter και του fb! Έλεος!! Και αν σε μπλόκαρε, τι ζόρι τραβάς; Αφού δεν φαίνεται να τον γουστάρεις. Είπε το παιδι να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο λογαριασμό του από την αχρηστίλα και τις ανούσιες επαφές…. Πρέπει να το κάνεις θέμα;

  2. Σοβαρά προβλήματα αυτά…αξεπέραστα!!! Μη σου αφήσει κανένα ψυχικό τραύμα πρόσεξε μόνο….α, ρε νεολαία, ότι να ναι!! Α, και ξεκαβάλα το καλάμι σου και μίλα σε κάναν άνθρωπο…πριγκιπέσσα, αν δε θες στα 30 σου να είσαι ακόμα αγ…….τη!!! Μάντεψα σωστά??? (Κι αν όχι δεν πειράζει, έχω πέσει πάντως σίγουρα πολύ…κοντά….λίγο και κακό…σαν καθόλου! με τη…βλακεία που σε δέρνει δε με εκπλήσσει!)

    Α, ξέρεις γιατί σε διέγραψε? (Το πιο απολαυστικό άκυρο που έχω δει εδώ και καιρό) Γιατί σε ήθελε μόνο για το πήδημα, κι εσένα και τις φίλες σου, κι αφού κατάλαβε ότι με σένα δεν θα είχε κοκό….σιγά μη γινόσασταν και…κολλητοί!! ʼσε που θα σκέφτηκε ότι μπορεί να χάσει και τίποτα τυχερά…και μάλιστα από μια που του κάνει μεν τη δύσκολη, σχολιάζει από την άλλη με άνεση….γκόμενας…μάντεψα κι εδώ σωστά??? Κρίμα δεν είναι το παλικάρι? Βρες άλλον να ικανοποιήσεις την ανασφάλειά σου…ότι και καλά κάποιος τρέχει από πίσω σου!!! Φαντασία…σου πλανεύτρα!!

  3. Απλα μπορει να εχει αλλη και να μην ηθελε να δινει δικαιωματα στην κοπελα του.

  4. Μάλλον κομπλεξικός ήταν ο τύπος. Εντάξει να διαγράψει ένα σχόλιό σου (και αν σε υπολογίζει, να σου στείλει και το λόγο που το έκανε αυτό), αλλά να διαγράψει αμέσως εσένα; Επίσης, μπορεί να εξέλαβε τη στάση σου σαν συναισθηματικό παιχνίδι, επειδή σαν άνθρωπος μάλλον είσαι ολιγόλογη και όχι πολύ εκδηλωτική (τουλάχιστον έτσι του φάνηκες, απ’ ότι μεταφέρεις εδώ), αλλά ξαφνικά ένα σχόλιο στο Twitter, όσο αθώο ή εύστοχο και να ήταν, να τον μπέρδεψε σχετικά με το χαρακτήρα σου. Πάντως, το να σε διαγράψει, για μένα δεν ήταν λύση. Διέγραψέ τον κι εσύ από τη ζωή σου για να είστε πάτσι. Μπορεί να είναι δύσκολο, μα πίστεψέ με, εγγυημένο 100%… ό,τι δεν συμβαίνει τώρα υπέρ σου, πάντα για κάτι καλύτερο είναι. Good luck!

  5. Μπορεί να ξύπνησε στραβά το πρώι …….Οπώς είπαν και οι προηγούμενοι δεν σημαίνει κάτι αυτό —–Αλλά αφού όπως μας λες δεν είχατε και καμια σπουδαία επικοινωνία γιατί ασχολείσαι μαζί του ???? —–Πολλά άτομα παρόλο που έχουν λογαριασμό σε κοινωνικά δίκτυα προτιμούν να έχουν επαφή μόνο με αυτούς που είναι κοντινοί τους και γνωρίζουν καλά ——-και όχι με τον κάθε ενα η κάθε μια που γνώρισαν τυχαία και λενε ενα γεια στον αέρα —–Ξεκόλλα λοιπόν και μην ασχολείσαι με twitter και τα υπόλοιπα αλλά με την πραγματική ζωή —

  6. Τόσο καιρό σου μιλούσε, στα έβγαζε με το τσιγκέλι κι εσύ τον έφτυνες…και ξαφνικά από το πουθενά θυμήθηκες να του μιλήσεις και να του σχολιάσεις και φωτογραφία…ε είπε ο άνθρωπος “τώρα? αντε και §@mι?ou”…δε θέλει και πολύ…

  7. Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΩ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΩΣ ΒΙΟΛΕ-ΤΕΡΑΣ.ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΟΣΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΚΥΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ?ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΥΜΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΘΥΜΑΝΕΙ.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More