Η φίλη Διόνη έχει μια απορία: Πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος για να ολοκληρωθεί μια καινούρια σχέση;

Οι απόψεις διίστανται… Ποιο είναι προτιμότερο; Να ακολουθείς το πάθος και τα πρώτα πανέμορφα συναισθήματα ή τη λογική και τα πρέπει;

Δεν λέω… η Ερωτική Επαφή δεν πρέπει να γίνει από το πρώτο ραντεβού. Όταν όμως όλο αυτό είναι το κάτι μαγικό και πρωτόγνωρο που συμβαίνει μία στις χίλιες, αλλά δεν θέλεις να σε περάσει για “εύκολη”, ο κατάλληλος χρόνος είναι το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο;

“Εύκολη”… Ξεπερασμένη έννοια; Δεν θα το έλεγα… Πιστεύω ότι οι αξίες και τα ιδανικά έχουν επιστρέψει στους νέους!

Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με το πότε είναι ο κατάλληλος χρόνος για να ολοκληρωθεί μια καινούρια σχέση; Σίγουρα όταν νιώσεις έτοιμη, αλλά όταν θέλεις να είσαι το κάτι διαφορετικό για τον άλλον;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων!

Διόνη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. σιγουρα ο καταλληλος χρονος θα ειναι οταν και το σωμα σου ολοκληρωθει δηλαδη να νοιωσει και το ιδιο το κορμι σου οτι το θελεις πραγματικα.στις ημερες μας οι αντρες εχουν την αποψη οτι οι γυναικες αν θελουν να ολοκληρωσουν απο το πρωτο ραντεβου ειναι ”’ευκολες”’εχουν καποιο δικιο γιατι απο το πρωτο ραντεβου δεν μαθαινεις τον αλλον το κανεις καθαρα επειδη νιωθεις μια ελξη λειτουργεις ενστικτωδως τιποτα παραπανω οταν αρχιζεις και μαθαινεις τον αλλον μετα το δευτερο ραντεβου θα αρχιζεις να αισθανεσαι πιο οικεια μαζι του πιο ανετα και μπορει να νοιωσεις κατι παραπανω απο απλη ελξη.θεωρω οτι δεν νοιωθεις τον ερωτα μετα το πρωτο ραντεβου για μενα θα ηταν απλα σεξ δεν μπορεις να ερωτευτεις καποιον πηγαινοντας μαζι του με το ”γεια σας”’.στο πρωτο ραντεβου θα πας για φαγητο για ποτο θα μιλησετε για εσας και ετσι πιστευω θα καταλαβεις αν αξιζει ο ανθρωπος που εχεις απεναντι σου ωστε μετα να προχωρησεις.δεν λεω οτι οι αντρες δεν θελουν απο την πρωτη στιγμη θελουν και παραθελουν αλλα θα το κανουν αναλογα με το τι θελουμε να δειξουμε προς τα εξω εμεις οι γυναικες πχ αν θελουμε να ”προχωρησουμε”’ φαινεται απο το προκλητικο ντυσιμο[ευκολη] απο πονηρα υπονοουμενα[ευκολη]και απο την σταση του σωματος μας[κοιτα σαρον στοουν βασικο ενστικτο δεν ηξερα τι παραδειγμα να φερω] ολα αυτα ειναι σημαδια που του δινουν το πρασινο φως το οτι εισαι ευκολη.ο καταλληλος χρονος θα ερθει αναλογα με το ποτε νοιωθεις ετοιμη εσυ πραγματικα και το σωμα σου και τοτε θα ειναι αξεχαστο!!!!!!!

  2. Όταν θα είσαι έτοιμη, όταν νιώσεις έτοιμη εσύ…..Και από το πρώτο ραντεβού αν κάνεις κάτι αν το νιώθεις κάντο, σημασία έχει εσύ τι θέλεις να κάνεις και όχι τι θα σου υπαγορεύσει κάποιος άλλος. Εσύ τι θέλεις να κάνεις……δεν έχει σημασία πόσο χρόνο είσαι με κάποιον, όταν ζεις με αξιοπρέπεια την ζωή σου και προσέχεις, όταν νιώσεις έτοιμη απλά προχωράς χωρίς να σκεφτείς κάτι άλλο και χωρίς να μετανιώνεις μετά

  3. ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑRY OTI KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΕΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΑΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.!!!!!

  4. ενας αντρας συμφωνει μαζι μου πω πω τι να πω ευχαριστω πολυ γιωργο συγκινηθηκα……..!!!!!!!!!

  5. MARY ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ
    ΣΧΟΛΙΟ. Η ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΕΣ
    ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η” ΜΟΝΟ ΑΝΤΡΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!.

  6. γιωργο πηγαινε στην στηλη ανδρικος κωδικας και γραψε σε παρακαλω την γνωμη σου για το τελευταιο θεμα που εχει δημοσιευτει εισαι αντρας και κατι παραπανω θα πεις…….

  7. Mary καλησπερα!!!.εγραψα καποια πραγματακια που μπορει να ειναι και εκτos θεματοs.Oμως διαβασα και το δικο σου σχολιο και συμφωνω μαζι σου!!!!.
    Εαν ομως ξανασυγκηνηθεις τοτε τι να πω συγνωμη!!!!

  8. γιωργο με ηρωνευεσαι λιγακι……κλαψ κλαψ!!!!!!!!!!σε ευχαριστω που διαβασες και το δικο μου σχολιο ετσι παντα να συμφωνουμε….μου κανει εντυπωση που συμφωνει ενας αντρας μαζι μου και οχι κοπελες μην ανησυχεις αμα συγκινηθω ξανα θα σου το πω αληθεια!!!!!!

  9. μαιρουλα η ηλικια πλεον δεν ειναι προβλημα… you know it baby do something xaxaxaxa

  10. MARY ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΑ. ΟΜΩΣ
    ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!.

  11. σαν τι ιδεες σου δινει η φιλη μου george;;;;;

  12. Με την κοπελα που ειμαστε μαζι 3 χρονια και μαλλον παμε για γαμο το καναμε την πρωτη νυχτα που γνωριστηκαμε… Τωρα απο κει και περα ο καθενας μπορει να πει οτι θελει αλλα να πω κ εγω οτι οσον αφορα την επιλογη της κοπελας μου παντα ημουν πουριτανος και στενομυαλος οποτε δεν παιζει ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΡΟΛΟ το ποτε ολοκληρωνεται η σχεση αλλα ο χαρακτηρας και για μενα και το παρελθον. Ελπιζω να βοηθησα!

  13. γιατι να κοιτας το παρελθον της κοπελας για μενα στη σχεση παιζει ρολο το παρον και το μελλον ολοι εχουμε παρελθον αλλοι εντονο και αλλοι οχι δεν μπορεις να κρινεις καποιον απο το τι εκανε παλια…. απο το παλια μεχρι το σημερα αλλαζει ο χαρακτηρας του ανθρωπου.θεωρω οτι στις ημερες μας το να εισαι πουριτανος και στενομυαλος δεν ειναι το καλυτερο καλο ειναι αλλα οχι στην υπερβολη γιατι αυτο σηματοδοτει καταπιεση κανενας δεν θελει μια σχεση οπου θα καταπιεζεται για πολλα που θελει να κανει.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More