Εύα:“Αισθάνεται πραγματικά κάτι για μένα ή απλά προσπαθεί να τονώσει τον εγωισμό του;”

Γεια σας!
Ονομάζομαι Εύα και είμαι 19 χρόνων. Η ιστορία έχει ως εξής…

Στα σχολικά μου χρόνια υπήρχε ένα παιδί, ένα χρόνο μεγαλύτερός μου, με τον οποίο ήμασταν γείτονες. Πηγαίναμε στο ίδιο φροντιστήριο και στο ίδιο σχολείο. Παρέα δεν κάναμε ποτέ, μονάχα στα πλαίσια τα σχολικά. Ωστόσο υπήρχε συμπάθεια.

Στο λύκειο άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά απέναντί μου, να με ρωτάει αν υπάρχει κάποιος στη ζωή μου κι όταν υπήρχε έδειχνε να πικάρεται.

Από το πουθενά άρχισε να μου προτείνει συνεχώς να βρεθώ μαζί του και με τους φίλους του, γινόταν πιο διαχυτικός, μετά το σχολείο καθόταν μαζί μου κάτω από τα σπίτια μας και μιλούσαμε… Γενικώς φαινόταν να ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω.

Κάποια στιγμή, είχα αρχίσει να νιώθω πράγματα για αυτόν. Του το είπα και η απάντησή του ήταν πως επειδή με γνωρίζει χρόνια δεν είναι ακόμη σίγουρος αν μπορεί να με δει διαφορετικά και πως θέλει να το σκεφτεί.

Του άφησα όσο χρόνο ήθελε κι ενώ πίστευα ότι το πράγμα δεν προχωρά, άρχισε πάλι τα τηλέφωνα, τις βόλτες μαζί μου χωρίς να μου έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση. Όταν τον ξαναρώτησα μου ζήτησε να μείνουμε φίλοι. Το δέχτηκα.

Ένα βράδυ όμως το μάθημα στο φροντιστήριο ακυρώθηκε και μου πρότεινε να πάμε σπίτι του για ταινία. Σαν να έβλεπα μπροστά μου άλλον άνθρωπο. Με αγκάλιαζε, μου έλεγε πως δεν θέλει να φύγω κι όλα αυτά στα πλαίσια του “θέλω να μείνουμε φίλοι”.

Κόντευα να τρελαθώ. Με θέλει, δεν με θέλει; Κάθε που χανόμουν, εμφανιζόταν. Τέλος πάντων, έφτασε η στιγμή που θα έφευγε Αθήνα για σπουδές. Τον ξαναρώτησα τι θα γίνει με μας και μου απάντησε: “σε δύο εβδομάδες φεύγω για Αθήνα, δεν έχω να πω κάτι άλλο”.

Μετά από αυτό του ευχήθηκα καλή τύχη και τον διέγραψα από τη ζωή μου. Τον επόμενο χρόνο με ξαναπήρε μετά από τότε να μου ευχηθεί καλή επιτυχία, γιατί ήταν η σειρά μου να δώσω πανελλήνιες.

Από τότε μιλούσαμε κάθε 2-3 μήνες. Σε μία από τις συζητήσεις μας, μου είχε πει πως δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας λόγω πανελληνίων. Πριν τα Χριστούγεννα άρχισε σχεδόν κάθε βδομάδα να με παίρνει γύρω στις δύο φορές κατά τις οποίες μου έλεγε ότι του έλειψα. Με ρωτούσε αν υπάρχει κάτι στη ζωή μου κι όλο έκανε αστειάκια του τύπου: για παντρειά είσαι, να μπω στην ουρά…

Κατά τη διάρκεια των εορτών με είχε πάρει πάνω από 20 φορές χωρίς να απαντήσω. Τις προάλλες που γιόρταζα μου τηλεφώνησε τα μεσάνυχτα κιόλας να μου ευχηθεί. Η ευχή του ήταν ως εξής: “Χρόνια σου πολλά, να σε χαίρεται η οικογένειά σου, με ένα καλό πτυχίο και με έναν καλό γαμπρό σαν και μένα”.

Μου ζήτησε την πραγματική αιτία της εξαφάνισής μου, αν έπαιζε κάτι με κάποιον άλλον, αν παίζει ακόμη και τώρα. Τον ρώτησα γιατί τόσο καιρό δεν είχε εμφανιστεί και μου είπε πως περίμενε από μένα να τον πάρω, γιατί με τη στάση μου είχα δείξει πως μου είναι ενοχλητικός και ανεπιθύμητος.

Με ρώτησε αν χάρηκα που τον άκουσα και στο τέλος μου είπε πως τώρα είναι σειρά μου να επικοινωνήσω. Τι να κάνω; Αισθάνεται πραγματικά κάτι για μένα ή απλά προσπαθεί να επιβεβαιωθεί και να τονώσει τον εγωισμό του;

Εύα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Να μην ασχολείσαι. Να τον διαγράψεις και να μην τον σκέφτεσαι. Αν ένας άντρας θέλει να σε έχει σέρνεται στα πατώματα,τρέχει από πίσω σου ή τελοσπάντων σε διεκδικεί. Τώρα αν εσύ είσαι όμορφη κοπέλα κι έχεις κάνει κάμποσα βήματα κι αυτός τπτ απλά επικοινωνεί μαζί σου γιατί εσύ τον θες κι εκείνος θέλει την επιβεβαίωση. Βρες κάποιον που να σε θέλει και να στο δείχνει γιατί και σχέση να κάνεις μαζί του εν τέλει θα στο βγάλει ξινό!

  2. φυσικα και ενδιαφερεται. σε επαιρνε 20 φορες και εσυ δεν απαντησες?? εισαι σοβαρη?? καλα σου λεει οτι τωρα ειναι η σειρα σου! νομιζω εισαι λιγο εγωιστρια και τα θες ολα δικα σου. ποσο να σε κυνηγησει ο ανθρωπος? και πολλα εκανε! σειρα σου τωρα!

  3. oxi mono den endiaferetai gia sena alla se tsekarei ws peiramatozwo gia na dokimasei to poso metraei. mia xara eisai makria tou kai min asxoleisai. tin epomeni fora pou tha se ksanaparei-giati tha se ksanaparei-tilefwno (esy elpizw oxi, an exeis mia pentara myalo), pes tou oti eisai mia xara, exeis megalwsei kai wrimasei kai oti to afto epithymeis gi’ afton. na eisai sigouri oti o typos thelei se kapoion na apodeiksei oti se exei stin tsita. toso aplo…

  4. καλά δεν βλέπεις οτι ο άνθρωπος είναι φούλ ανασφαλής και δεν ξέρει τί του γίνεται;;; Θα έπρεπε να γελάς μαζί του και όχι να τον παίρνεις τόσο σοβαρά. Δίδυμος είναι;;

  5. @ ε, οχι κριός 😛

    zoel, μετά απο μέρες τον πήρα, το είχε κλειστό και απλά ανταπέδωσε την κλήση

  6. ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι θελει .θα ξερουμε εμεις ή εσυ?
    δεν νομιζω.τον χρονο σου χανεις κοπελια.ξεφορτωσου τον

  7. ειναι απλα τα πραγματα! θελεις ανθρωπε μου ή δε θελεις? δε θελεις ? στο καλο! τι σε παιρνει και σε ανακρινει αν εχεις κατι η αν δεν εχεις!? αν θελεις να τον εχεις στη ζωη σου κρατα επικοινωνια τυπικη του τυπου τι κανεις; καλα ,και παρτο αποφαση και προχωρα παρακατω. αλλα πρωτα απολα μιλα του.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More